Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Müslüman mısın bilmiyorum ama Müslüman birisinin bunu desteklememesi gereklidir. Eşcinsellik lanetlenmiş bir günahtır.
Bir Müslüman olarak şahsen beni, İslam dan soğutuyorsunuz böyle yanlış bilgilerle..
Müslüman mısın bilmiyorum ama Müslüman birisinin bunu desteklememesi gereklidir. Eşcinsellik lanetlenmiş bir günahtır.
Bir Müslüman olarak şahsen beni, İslam dan soğutuyorsunuz böyle yanlış bilgilerle..
Ben erkeğin erkekle evlenmesini veya kadının kadınla evlenmesini şahsen destekliyorum.. Sebebi; Yukarıda belirttim, bu hem psikolojik hemde biyolojik bir hastalık ve çaresi imkansız gibi bir şey, en azından biz yok biliyoruz.. Bunun günahı olmaz..
Günahı ne zaman olur biliyor musun? İşte İslam burada bunu lanetler, "Hey gençler, hadi gay olalım, erkekler erkeklerle kızlar kızlarla takılsın, herkes kendi cinsiyetiyle idare etsin yeaa" Gibi bir söylemle, psikolojik veya biyolojik hastalık değil, sadece öylesine kişisel bir tercih olursa günah olur..
Ben erkeğin erkekle evlenmesini veya kadının kadınla evlenmesini şahsen destekliyorum.. Sebebi; Yukarıda belirttim, bu hem psikolojik hemde biyolojik bir hastalık ve çaresi imkansız gibi bir şey, en azından biz yok biliyoruz.. Bunun günahı olmaz..
Günahı ne zaman olur biliyor musun? İşte İslam burada bunu lanetler, "Hey gençler, hadi gay olalım, erkekler erkeklerle kızlar kızlarla takılsın, herkes kendi cinsiyetiyle idare etsin yeaa" Gibi bir söylemle, psikolojik veya biyolojik hastalık değil, sadece öylesine kişisel bir tercih olursa günah olur..
Şimdi günah sevap olaylarına girersen kardeşim kafana göre hüküm veremezsin .. GÜNAHIN SINIRLARINI ALLAH BELİRLER ..
Bakalım eşcinsellik konusunda Yaradan ne buyurmuş ;
ARAF S.80-82.AYETLER: “Hani Lut da kavmine şöyle demişti: ‘Sizden önce alemlerden hiç kimsenin yapmadığı hayasızlığı,çirkinliği mi yapıyorsunuz?
Gerçekten siz kadınları bırakıp şehvetle erkeklere yaklaşıyorsunuz.Doğrusu siz,
ölçüyü aşan(azgın)bir kavimsiniz’ Kavminin cevabı: “Yurdunuzdan sürüp çıkarın
bunları,çünkü bunlar çokça temizlenen insanlarmış” demekten başka olmadı”
HUD S.81.AYET: “(Elçiler-Melekler)Dediler ki: ‘Ey Lut, biz Rabbinin elçileriyiz.
Onlar sana kesin olarak ulaşamazlar.Gecenin bir parçasında ailenle birlikte yürü
(yola çık).Sakın,hiçbiriniz dönüp arkasına bakmasın;fakat senin karın başka.
Çünkü onlara isabet edecek olan,ona da isabet edecektir.Onlara va’dolunan
(azab) sabah vaktidir.Sabah da yakın değil mi?
HİCR S.73-76.AYETLER: “Derken,tan yerinin ağarma vaktine girdiklerinde
onları (o korkunç ve dayanılmaz)çığlık yakalayıverdi.Anında(yurtlarının)üstünü
altına çevirdik ve üzerlerine balçıktan pişirilmiş taş yağdırdık.Elbette bunda
bunda ‘derin bir kavrayışa sahip olanlar’ için gerçekten ayetler vardır.O(şehirde)
gerçekten bir yol üstünde(hâlâ) durmaktadır.
Şurası kesindir; MÜSLÜMANIM DİYEN KİMSE BİLE BİLE ALLAH'IN YASAKLADIĞI BİR FİİLİ DESTEKLEMEZ/DESTEKLEYEMEZ .. İlle de ben desteklerim ALLAH ne derse desin kafasıyla giderseniz imanınızı kaybedebilirsiniz ..
İşte sorun da burda, hastalıktan dolayı Allah kimseyi sorumlu tutmaz, öyle dediğiniz gibi azap işlemez, aslında herkesin anlayabileceği şeyler söyledim ama niyeyse anlamadı kimse?
Psikolojik veya biyolojik, yada her ikisinden birden kaynaklanan bir sorundan, bir hastalıktan dolayı öyle dediğiniz gibi azap çektirmez Allah kimseye dedim.. Bu dediğiniz ayetler, öyle keyfi olarak, herhangi bir hastalık durumu olmaksızın öylesine iş olsun diye, ortamlarda böyle dikkat çekme amacıyla eşcinselliğe soyunanlar içindir..
Ben bunu dedim, niye anlamadınız? Tekrar diyorum Allah kimseyi hastalığından dolayı sorumlu tutmaz, sonuçta tedavisi yok, var mı? Endokrinoloji (Hormon bilimi) hocalarıma sordum, öyle tedavisi yok diyorlar, dışarıdan vücuda hormon sokmayla etmeyle olmaz bu işler, imkansız diyorlar.. Tedavisi yok diyorlar.. Bu kadar BASİT.
Benim, "ALLAH" denilince aklımda oluşan bir araya gelen şeyler bunlar, merhametli, adaletli bir varlık.. O yüzden kimseyi hastalığı yüzünden sorumlu tutup cayır cayır yakmaz, Müslümanım diyorsunuz? Besmele çekerken bile "Esirgeyen ve Bağışlayan" diyorsunuz..
Ha dediğim gibi, keyfi olarak öylesine farkındalık yaratayım vs. diye sudan sebeplerle eşcinsellik tercih edenler içindir bu azaplar, cezalar..
Vaybe, kafalarda iyi niyetli samimi bir izlenim oluşturabilmişimBen senin iyi niyetinden emin olduğum için bir önceki yorumuna istinaden BİLEREK kalıbını özellikle kullandım ki senin gibi bir kardeşimin ALAH'ın yasakladığı bir fiili bilerek destekleyeceğini düşünmedim ..
Hastalık diyorsun ama bu fizyolojik bir hastalık değildir .. HİÇ BİR BEBEK EŞCİNSEL OLARAK DOĞMAZ ..
Yalnız çift cinsiyetli doğumlar görülebiliyor ki o bireylerde belirli yetişkinliğe eriştiklerinde cinsiyetlerini kendi iradeleri ile seçiyorlar .. Sözüm bunlara değildir ..
Sözümüz sonradan eşcinsel olanlaradır .. Ben bu konularda çok tartıştım aynı şeyleri tekrar etmeyeceğim ..
HİÇ KİMSE ALLAH'DAN MERHAMETLİ OLAMAZ VE YÜCE ALLAH BU İĞRENÇ FİİLİ HAYAT DÜZENLERİ OLARAK BENİMSEMİŞ BİR ŞEHRİ YAKIP YIKMIŞSA kulu olarak bana da EN AZINDAN BU İĞRENÇLİĞİ KALBEN DE OLSA BENİMSEMEMEK DÜŞER ..
Herkesin tercihi kendinedir buna karışmam bile ama kimsede bana bunu normalleştirme baskısı kuramaz .. Anlatabildim umarım ..