Eşcinsellik Neden Bu Kadar Yaygın?

Konu sahibi son olarak 1280 gün önce görüldü
Kimi Hdp'li birinden taraf olur, kimi eşcinselleri savunur. Dünyanın çivisi çıkmış harbiden.

Aslında rahatsız olan kişiler için bi not bırakmak istiyorum ;
Kendim için hep uyguladığım şey.
Bir insanı sevmiyor görüntüsü ve davranışlarından rahatsız oluyor isem görmezden geliyorum. Bana hiç zararı yoksa hele de.
Bir arada yaşamak tahammül sinirini geniş tutmayı gerektiriyor : ))

Müslüman mısın bilmiyorum ama Müslüman birisinin bunu desteklememesi gereklidir. Eşcinsellik lanetlenmiş bir günahtır.

eksiksiz namz kılyorum kuran okyorm diyemm elbtte eksiğim bu konuda ama cenabt gezenlre nazarn evt herksin oldğu gbi kendmce müslmnım. herksn kendi görşü desteklmeynlrde olablr ama bi insn olark empati kurlması gerktiğni ve herksn yaşma hakkı özel hyata saygı hakkı oldğnu da unutlmamsı gerktiğni düşnyorm. destkliyorm die de imandn çıkmş deilm, teşvk etmş olmyorm. herkesn haff ya da ağr günahı vr ve herks bi şeklde sorgulncak bunu gruplra ayrmann bi anlmı olmadğnı da düşünyorm

Müslüman mısın bilmiyorum ama Müslüman birisinin bunu desteklememesi gereklidir. Eşcinsellik lanetlenmiş bir günahtır.
Bir Müslüman olarak şahsen beni, İslam dan soğutuyorsunuz böyle yanlış bilgilerle..
Ben erkeğin erkekle evlenmesini veya kadının kadınla evlenmesini şahsen destekliyorum.. Sebebi; Yukarıda belirttim, bu hem psikolojik hemde biyolojik bir hastalık ve çaresi imkansız gibi bir şey, en azından biz yok biliyoruz.. Bunun günahı olmaz..

Günahı ne zaman olur biliyor musun? İşte İslam burada bunu lanetler, "Hey gençler, hadi gay olalım, erkekler erkeklerle kızlar kızlarla takılsın, herkes kendi cinsiyetiyle idare etsin yeaa" Gibi bir söylemle, psikolojik veya biyolojik hastalık değil, sadece öylesine kişisel bir tercih olursa günah olur..

Burada da görüyorum çok ama o kadar normal karşılanıyorlar ki millet tarafından hatta parti yapanları bile var :T:

Bir Müslüman olarak şahsen beni, İslam dan soğutuyorsunuz böyle yanlış bilgilerle..
Ben erkeğin erkekle evlenmesini veya kadının kadınla evlenmesini şahsen destekliyorum.. Sebebi; Yukarıda belirttim, bu hem psikolojik hemde biyolojik bir hastalık ve çaresi imkansız gibi bir şey, en azından biz yok biliyoruz.. Bunun günahı olmaz..

Günahı ne zaman olur biliyor musun? İşte İslam burada bunu lanetler, "Hey gençler, hadi gay olalım, erkekler erkeklerle kızlar kızlarla takılsın, herkes kendi cinsiyetiyle idare etsin yeaa" Gibi bir söylemle, psikolojik veya biyolojik hastalık değil, sadece öylesine kişisel bir tercih olursa günah olur..

İslamdan soğumaya çalışmak için mi mesajlarımı yanlış anlıyorsunuz? Bende zaten bunlardan bahsediyorum.Kadının kadınla evlenmesi yada ilişkiye girmesi yani cinsel birşeyler yaşamaları vs

Herşeyi meşrulaştırma çabası içinde bazı insanlar günah evet bide hazmetmek güç karşındaki insanın duyguları tmm da insanların ruh halini bozup evlenmek ne ya resmen psikolojik manyaklıktan başka bişey diil

Şimdi günah sevap olaylarına girersen kardeşim kafana göre hüküm veremezsin .. GÜNAHIN SINIRLARINI ALLAH BELİRLER ..
Bakalım eşcinsellik konusunda Yaradan ne buyurmuş ;

ARAF S.80-82.AYETLER: “Hani Lut da kavmine şöyle demişti: ‘Sizden önce alemlerden hiç kimsenin yapmadığı hayasızlığı,çirkinliği mi yapıyorsunuz?
Gerçekten siz kadınları bırakıp şehvetle erkeklere yaklaşıyorsunuz.Doğrusu siz,
ölçüyü aşan(azgın)bir kavimsiniz’ Kavminin cevabı: “Yurdunuzdan sürüp çıkarın
bunları,çünkü bunlar çokça temizlenen insanlarmış” demekten başka olmadı”

HUD S.81.AYET: “(Elçiler-Melekler)Dediler ki: ‘Ey Lut, biz Rabbinin elçileriyiz.
Onlar sana kesin olarak ulaşamazlar.Gecenin bir parçasında ailenle birlikte yürü
(yola çık).Sakın,hiçbiriniz dönüp arkasına bakmasın;fakat senin karın başka.
Çünkü onlara isabet edecek olan,ona da isabet edecektir.Onlara va’dolunan
(azab) sabah vaktidir.Sabah da yakın değil mi?

HİCR S.73-76.AYETLER: “Derken,tan yerinin ağarma vaktine girdiklerinde
onları (o korkunç ve dayanılmaz)çığlık yakalayıverdi.Anında(yurtlarının)üstünü
altına çevirdik ve üzerlerine balçıktan pişirilmiş taş yağdırdık.Elbette bunda
bunda ‘derin bir kavrayışa sahip olanlar’ için gerçekten ayetler vardır.O(şehirde)
gerçekten bir yol üstünde(hâlâ) durmaktadır.

Şurası kesindir; MÜSLÜMANIM DİYEN KİMSE BİLE BİLE ALLAH'IN YASAKLADIĞI BİR FİİLİ DESTEKLEMEZ/DESTEKLEYEMEZ .. İlle de ben desteklerim ALLAH ne derse desin kafasıyla giderseniz imanınızı kaybedebilirsiniz ..

Şimdi günah sevap olaylarına girersen kardeşim kafana göre hüküm veremezsin .. GÜNAHIN SINIRLARINI ALLAH BELİRLER ..
Bakalım eşcinsellik konusunda Yaradan ne buyurmuş ;

ARAF S.80-82.AYETLER: “Hani Lut da kavmine şöyle demişti: ‘Sizden önce alemlerden hiç kimsenin yapmadığı hayasızlığı,çirkinliği mi yapıyorsunuz?
Gerçekten siz kadınları bırakıp şehvetle erkeklere yaklaşıyorsunuz.Doğrusu siz,
ölçüyü aşan(azgın)bir kavimsiniz’ Kavminin cevabı: “Yurdunuzdan sürüp çıkarın
bunları,çünkü bunlar çokça temizlenen insanlarmış” demekten başka olmadı”

HUD S.81.AYET: “(Elçiler-Melekler)Dediler ki: ‘Ey Lut, biz Rabbinin elçileriyiz.
Onlar sana kesin olarak ulaşamazlar.Gecenin bir parçasında ailenle birlikte yürü
(yola çık).Sakın,hiçbiriniz dönüp arkasına bakmasın;fakat senin karın başka.
Çünkü onlara isabet edecek olan,ona da isabet edecektir.Onlara va’dolunan
(azab) sabah vaktidir.Sabah da yakın değil mi?

HİCR S.73-76.AYETLER: “Derken,tan yerinin ağarma vaktine girdiklerinde
onları (o korkunç ve dayanılmaz)çığlık yakalayıverdi.Anında(yurtlarının)üstünü
altına çevirdik ve üzerlerine balçıktan pişirilmiş taş yağdırdık.Elbette bunda
bunda ‘derin bir kavrayışa sahip olanlar’ için gerçekten ayetler vardır.O(şehirde)
gerçekten bir yol üstünde(hâlâ) durmaktadır.

Şurası kesindir; MÜSLÜMANIM DİYEN KİMSE BİLE BİLE ALLAH'IN YASAKLADIĞI BİR FİİLİ DESTEKLEMEZ/DESTEKLEYEMEZ .. İlle de ben desteklerim ALLAH ne derse desin kafasıyla giderseniz imanınızı kaybedebilirsiniz ..

İşte sorun da burda, hastalıktan dolayı Allah kimseyi sorumlu tutmaz, öyle dediğiniz gibi azap işlemez, aslında herkesin anlayabileceği şeyler söyledim ama niyeyse anlamadı kimse?

Psikolojik veya biyolojik, yada her ikisinden birden kaynaklanan bir sorundan, bir hastalıktan dolayı öyle dediğiniz gibi azap çektirmez Allah kimseye dedim.. Bu dediğiniz ayetler, öyle keyfi olarak, herhangi bir hastalık durumu olmaksızın öylesine iş olsun diye, ortamlarda böyle dikkat çekme amacıyla eşcinselliğe soyunanlar içindir..

Ben bunu dedim, niye anlamadınız? Tekrar diyorum Allah kimseyi hastalığından dolayı sorumlu tutmaz, sonuçta tedavisi yok, var mı? Endokrinoloji (Hormon bilimi) hocalarıma sordum, öyle tedavisi yok diyorlar, dışarıdan vücuda hormon sokmayla etmeyle olmaz bu işler, imkansız diyorlar.. Tedavisi yok diyorlar.. Bu kadar BASİT.

Benim, "ALLAH" denilince aklımda oluşan bir araya gelen şeyler bunlar, merhametli, adaletli bir varlık.. O yüzden kimseyi hastalığı yüzünden sorumlu tutup cayır cayır yakmaz, Müslümanım diyorsunuz? Besmele çekerken bile "Esirgeyen ve Bağışlayan" diyorsunuz..
Ha dediğim gibi, keyfi olarak öylesine farkındalık yaratayım vs. diye sudan sebeplerle eşcinsellik tercih edenler içindir bu azaplar, cezalar..

İşte sorun da burda, hastalıktan dolayı Allah kimseyi sorumlu tutmaz, öyle dediğiniz gibi azap işlemez, aslında herkesin anlayabileceği şeyler söyledim ama niyeyse anlamadı kimse?

Psikolojik veya biyolojik, yada her ikisinden birden kaynaklanan bir sorundan, bir hastalıktan dolayı öyle dediğiniz gibi azap çektirmez Allah kimseye dedim.. Bu dediğiniz ayetler, öyle keyfi olarak, herhangi bir hastalık durumu olmaksızın öylesine iş olsun diye, ortamlarda böyle dikkat çekme amacıyla eşcinselliğe soyunanlar içindir..

Ben bunu dedim, niye anlamadınız? Tekrar diyorum Allah kimseyi hastalığından dolayı sorumlu tutmaz, sonuçta tedavisi yok, var mı? Endokrinoloji (Hormon bilimi) hocalarıma sordum, öyle tedavisi yok diyorlar, dışarıdan vücuda hormon sokmayla etmeyle olmaz bu işler, imkansız diyorlar.. Tedavisi yok diyorlar.. Bu kadar BASİT.

Benim, "ALLAH" denilince aklımda oluşan bir araya gelen şeyler bunlar, merhametli, adaletli bir varlık.. O yüzden kimseyi hastalığı yüzünden sorumlu tutup cayır cayır yakmaz, Müslümanım diyorsunuz? Besmele çekerken bile "Esirgeyen ve Bağışlayan" diyorsunuz..
Ha dediğim gibi, keyfi olarak öylesine farkındalık yaratayım vs. diye sudan sebeplerle eşcinsellik tercih edenler içindir bu azaplar, cezalar..

Ben senin iyi niyetinden emin olduğum için bir önceki yorumuna istinaden BİLEREK kalıbını özellikle kullandım ki senin gibi bir kardeşimin ALAH'ın yasakladığı bir fiili bilerek destekleyeceğini düşünmedim ..
Hastalık diyorsun ama bu fizyolojik bir hastalık değildir .. HİÇ BİR BEBEK EŞCİNSEL OLARAK DOĞMAZ ..
Yalnız çift cinsiyetli doğumlar görülebiliyor ki o bireylerde belirli yetişkinliğe eriştiklerinde cinsiyetlerini kendi iradeleri ile seçiyorlar .. Sözüm bunlara değildir ..
Sözümüz sonradan eşcinsel olanlaradır .. Ben bu konularda çok tartıştım aynı şeyleri tekrar etmeyeceğim ..

HİÇ KİMSE ALLAH'DAN MERHAMETLİ OLAMAZ VE YÜCE ALLAH BU İĞRENÇ FİİLİ HAYAT DÜZENLERİ OLARAK BENİMSEMİŞ BİR ŞEHRİ YAKIP YIKMIŞSA kulu olarak bana da EN AZINDAN BU İĞRENÇLİĞİ KALBEN DE OLSA BENİMSEMEMEK DÜŞER ..
Herkesin tercihi kendinedir buna karışmam bile ama kimsede bana bunu normalleştirme baskısı kuramaz .. Anlatabildim umarım ..

Ben senin iyi niyetinden emin olduğum için bir önceki yorumuna istinaden BİLEREK kalıbını özellikle kullandım ki senin gibi bir kardeşimin ALAH'ın yasakladığı bir fiili bilerek destekleyeceğini düşünmedim ..
Hastalık diyorsun ama bu fizyolojik bir hastalık değildir .. HİÇ BİR BEBEK EŞCİNSEL OLARAK DOĞMAZ ..
Yalnız çift cinsiyetli doğumlar görülebiliyor ki o bireylerde belirli yetişkinliğe eriştiklerinde cinsiyetlerini kendi iradeleri ile seçiyorlar .. Sözüm bunlara değildir ..
Sözümüz sonradan eşcinsel olanlaradır .. Ben bu konularda çok tartıştım aynı şeyleri tekrar etmeyeceğim ..

HİÇ KİMSE ALLAH'DAN MERHAMETLİ OLAMAZ VE YÜCE ALLAH BU İĞRENÇ FİİLİ HAYAT DÜZENLERİ OLARAK BENİMSEMİŞ BİR ŞEHRİ YAKIP YIKMIŞSA kulu olarak bana da EN AZINDAN BU İĞRENÇLİĞİ KALBEN DE OLSA BENİMSEMEMEK DÜŞER ..
Herkesin tercihi kendinedir buna karışmam bile ama kimsede bana bunu normalleştirme baskısı kuramaz .. Anlatabildim umarım ..
Vaybe, kafalarda iyi niyetli samimi bir izlenim oluşturabilmişim :) Yorumlarınızı okuyunca çok sevindim.. Neyse konuya geleyim, şimdi genetik olarak bu şekilde eşcinsel doğabilir bir kişi ama bu çok nadirdir heralde.. Ama bu doğuştan gelen özelliği şu an kafamızı karıştırmaması için, böyle bir ihtimal yokmuş gibi davranalım.. Sağlıklı sağlam doğsa bile, psikolojik olarak yaşadıklarından dolayı böyle bir durum ortaya çıkabilir, küçükken birinin ölümüne şahit olur, deprem yaşar, saldırıya uğrar vs. bu şekilde başına olay gelebilirse, eşcinsellik olarak nüksedebilir.. Veya hormonel olarak ergenlik çağında yada en son evre olan yaşlılık öncesi yetişkinlik döneminde hormonların değişimine bağlı olarak bu hastalık yine nüksedebilir.. Ergenlikte olursa bu sorun, kısmen düzeltilebilir, ama ERKEN TEŞHİS ŞART.. Hormon değişimine en büyük fiziksel örnek; Jinekomasti, erkeklerde ergenlikte veya yetişkinlikte hormon dalgalanmasından dolayı meme uçları kadın gibi olup ve sarkması duruma denir, içi yağ dolu meme ucunun olur, ve hiç bir diyetle vs. düzeltilemez (tabi jinekomastinin derecesine de bağlı).. Yani buda onun gibi..

Ama işin özü, ben bu olayı desteklemiyorum, şöyle desteklemiyorum; Olmasaydı daha iyi olurdu böyle kötü görüntüler.. Ama yapıcak bir şey yok, hastalık bu.. Eğer bir gün BİLİMSEL OLARAK tedavisi net ve kesin bir şekilde bulunursa, o zaman sonuna kadar bu adamların karşılarında olurum.. Neyse, en azından birbirimizi anladığımızı sanıyorum :)

[FONT=&quot]Sanirim, bir cok insanin kafasi kavramlar konusunda da karisik. O yuzden suraya bir kac not birakayim da en azindan o noktalari daha acik hale getirelim.

1- Biyolojik cinsiyet: Insanlar, genetik ozellikleri neticesinde ureme organlarina (ya vajina (XX) ya da penise(XY)) sahip olarak dogar. Buna bagli olarak, dogumda"erkek " ya da "disi " oldugunuza karar verilir. Bazi insanlarda, cesitli sorunlardan dolayi ne vajina ne de penis/testis tam olarak olusmaz, bunun sonucunda da interseks denilen durum ortaya cikar.

2- Cinsel kimlik: Yani bir kisinin kendisini/benligini nasil hissettigidir: (kadin gibi mi erkek gibi mi) Kimi insanlar, erkek bedenine sahip olmasina ragmen, kadin gibi hissederken, kimi kadinlar da kadin bedenine ragmen erkek gibi hissedebilir. Cinsel kimligi ile biyolojik kimligi birbirine uymuyorsa, bu kisilere transgender/transseksuel denilir. Cinsiyet degistirme ile bireyler, hissettigi bedene sahip olabilirler.

[FONT=&quot]Bunun neticesinde, bireyler vucudunda olusan degisikliklere karsi cok buyuk tepkiler verebilirler. Mesela erkek gibi hisseden bir kadin, gogus veya kalca hatlarinin ortaya cikmasindan hic hoslanmaz. Bunun sonucunda insanlar, zayiflamaya daha da ileri giderek Anoreksiya nervoza hastaliginin olusmasina kendilerini zorlayabilirler. Ya da kadin gibi hisseden bir erkegin penisinden veya vucut killarindan utanmasina neden olabilir. [/FONT]

[FONT=&quot]Ozellikle cinsel kimlik bilincinin, hamilelik sirasinda ve dogumdan sonraki salgilanan hormonlarla belirlendigi bilimsel olarak vurgulanmistir. Eger bu surecte herhangi bir sorun yasanirsa, transseksuellik ortaya cikar. Cogu ulkede, eger bu durum erken tespit edilirse, 18 yasina kadar ikincil esey karakterlerine neden olan hormonlarin baskilanmasi saglanarak, bireylerin hangi bedene sahip olmak istediginden emin olmasi istenir. 18 yasindaki birey psikolojik yardimlar da alarak, cinsiyet degistirme ameliyati gecirebilir. [/FONT]

[FONT=&quot]3- Cinsel yonelim:[/FONT][FONT=&quot] Bir bireyin hangi cinsiyete karsi ilgi duydugudur. [/FONT]
[FONT=&quot]Aseksuellik: Hic bir cinsiyete ilgi duymama[/FONT]
[FONT=&quot]Heteroseksuellik: Karsi cinsiyete ilgi duyma[/FONT]
[FONT=&quot]Homoseksuellik: Ayni cinsiyete ilgi duyma[/FONT]
[FONT=&quot]Biseksuellik: Her iki cinsiyete de ilgi duyma [/FONT]

[FONT=&quot]Simdi en onemli nokta burada su: Hicbir birey, cinsel egilimini secmez. Siz, nasil ki karsi cinsten hoslanmayi secmemisseniz, onlar da escinsel olmayi secmiyorlar. Istekle degistirilebilecek bir olgu degil bu. Siz kendinizi zorlasaniz, escinsel olabileceginizi dusunebiliyor musunuz? [/FONT]

[FONT=&quot]Cinsel yonelimin de tam olarak nedeni bilinmemesine ragmen, hormonlar, genler, epigenetik ve psikolojik durumlardan etkilendigine dair ciddi oranda bilimsel veriler bulunmakta. [/FONT]

Benim gorusum, escinsel bireylere “hasta” sifatini yakistirmak yerine, onlari oldugu gibi kabul etmeye calisin. Escinsellik bir hastalik degildir, bunun icin de tedaviye gerek yoktur. (Kendilerinin boyle bir istegi varsa, zaten psikolojik ve tibbi yardim alabilirler)

Isteyen olursa da bilim insanlarinin yaptigi arastirmalara da seve seve kaynak gosteririm.
[/FONT]

shinigami çok güzel ifade etmiş durumu. bu durumla ilgili bir vidyo izlemiştim, eşcinsel olma ihtimali ailenin son çocuklarına doğru artıyormuş. yani ilk iki çocuğu erkek olan bir kadının vücudu, üçüncü hamileliğinde kız doğurma eğiliminde oluyormuş. bebeğin cinsiyeti erkek olsa bile eşcinsel olma ihtimali yükseliyormuş. kesinlikle keyfiyen olan bir durum değil yani.
bir de tedavi olup değişen eşcinsel ben hiç görmedim. var mı bu durumun tedavisi? var mı durumunu sonradan düzeltebilen bir eşcinsel? yok. o zaman bırakalım da mutlu olsun bu insanlar. hayata eşcinsel olarak gelmiş olmaları sadece türkiye'de değil dünyada da kabul edilmesi zor bir durum çünkü. onları daha fazla üzüp yıpratmaya kimsenin hakkı yok.

Geri