Fikirlere son derece saygım var, saldırı veya hakaret etmiyorum. Üslübunuz ölçüsünde eş üslupla cevap veriyorum. Eskiden sürekli üslubumu bozmama gayreti içerisindeydim lakin bunun doğru olmadığını, doğru olanın karşıdakinin üslubuyla paralel bir şekilde bir üslup takınmak olduğunu fark ettim.
Kalkıp, eşcinsel bir insanı "kişilik bozukluğu" olarak nitelendirebilirsiniz, fikrinizdir. Ben de kalkıp, homofobik bir insanı eş derecede "kişilik bozukluğu" olarak nitelendirebilirim, fikrimdir.
Fikirler konuşulur, tartışılır. Ben uzum zaman önce bu forumda bir senteze varılamayacağını fark ettiğim için, tarzımı değiştirdim sadece. Fevo'nun dediği gibi, eşcinselliğin cezası acı çekerek öldürmektir ya uçurumdan atacaksın, ya yakacaksın, ya boğacaksın demedikçe istediğini düşünebilirsin. Düşünceni ifade ediş üslubun ölçüsünde de cevap veririm sadece.
Diğeri de çıkıp aklınca kinaye yapmış ve eşcinsellikle : Eşcinselliği savunanlar kıllatıyor diye, eş ölçüde yine fikir belirtiyorum bakın: Homofobik olanlar, potansiyel eşcinsel, dolayısıyla gizli eşcinsellerdir.