hastalik olarak gorup tedavi olmasi gerektigini soylemeniz yerine arkadasliginizi bitirin. hastalik olarak goren insanlarin olmasi beni uzdu.
Tedavi olmuyorlar, oluyor gibi gorunuyorlar, amerika da eskiden bu "hastaliga" elektro sok ve zorla karsi cinsle iliskiye girme yoluyla "tedavi" denen yontem uygulaniyor olmadi lobotomi uygulaniyor.
Sizi simdi zorla escinsel yapabilirler mi? sizi de tedavi edelim o zaman. Escinsellere hastalik gibi bakan biride Hitlerdi, Yahudilerin yaninda sakat alman vatandaslarini cocuklar olmak uzere, yaslilari ve escinselleri de kamplara gondermis ve gaz odalarina sokmustur. Belki de tum dunyayi tedavi edebiliriz o zaman?
Benim escinsellerle aramda gayet guzel bir iliski var, bazen en iyi dostluklar onlardan geliyor cunku sizim ya da benim cektigimin iki katini cekiyorlar ve birine baglanip o doslugu korumanin onemini biliyorlar. Hem cinsinden hoslanmasi benim karsi cinsten hoslanmamdan farksiz, sadece araya konulan "hem/karsi" ayrimi gibi gereksiz bir ayrim var. Benim yengem ve karisi amerika da yasiyorlar ve bir cocuk evlat edindiler, bir cok aileden daha iyi cocuk yetistirdiklerine inaniyorum ve en az escinsel olmayan iki ebeveyn gibi cocuklarini severler, insanlarla aralari bir cok "normal" olandan daha iyidir. Dunya genelinde kaliplasmis su onyargilar olmasa... Onlarda herkes gibi normal insanlar.
Ayrica dinime aykiri falan yorumlarina ise guluyorum, escinselleri sizi yaratandan farkli bir Tanri mi yaratiyor?