Eşcinsel oldugunu ögrendiginiz bir insana karşı olan düşünceniz degişir mi ?

Konu sahibi son olarak 2614 gün önce görüldü
Evet değişir..Benim ahlaki değerlerime uygun bir tutum olmadığı için samimiysem samimiyeti keserim..

hastalik olarak gorup tedavi olmasi gerektigini soylemeniz yerine arkadasliginizi bitirin. hastalik olarak goren insanlarin olmasi beni uzdu.

Tedavi olmuyorlar, oluyor gibi gorunuyorlar, amerika da eskiden bu "hastaliga" elektro sok ve zorla karsi cinsle iliskiye girme yoluyla "tedavi" denen yontem uygulaniyor olmadi lobotomi uygulaniyor.

Sizi simdi zorla escinsel yapabilirler mi? sizi de tedavi edelim o zaman. Escinsellere hastalik gibi bakan biride Hitlerdi, Yahudilerin yaninda sakat alman vatandaslarini cocuklar olmak uzere, yaslilari ve escinselleri de kamplara gondermis ve gaz odalarina sokmustur. Belki de tum dunyayi tedavi edebiliriz o zaman?

Benim escinsellerle aramda gayet guzel bir iliski var, bazen en iyi dostluklar onlardan geliyor cunku sizim ya da benim cektigimin iki katini cekiyorlar ve birine baglanip o doslugu korumanin onemini biliyorlar. Hem cinsinden hoslanmasi benim karsi cinsten hoslanmamdan farksiz, sadece araya konulan "hem/karsi" ayrimi gibi gereksiz bir ayrim var. Benim yengem ve karisi amerika da yasiyorlar ve bir cocuk evlat edindiler, bir cok aileden daha iyi cocuk yetistirdiklerine inaniyorum ve en az escinsel olmayan iki ebeveyn gibi cocuklarini severler, insanlarla aralari bir cok "normal" olandan daha iyidir. Dunya genelinde kaliplasmis su onyargilar olmasa... Onlarda herkes gibi normal insanlar.

Ayrica dinime aykiri falan yorumlarina ise guluyorum, escinselleri sizi yaratandan farkli bir Tanri mi yaratiyor?

Benim takıldığım tek nokta kızlardan bile cıvık ve böyle nasıl diyeyim aşırı sinir bozucu konuşma tarzları, ağızları.

Tahammül edemiyorum.

Kimsenin tercihine karışmam,haddim de değildir zaten.
Ne tercihine ne de düşüncesine.
Değişmez.
Saygı = saygı.

Benim ipne arkadaş ipnelere olan saygımı alt-üst etti. Bu kadar...

Değişir tabi. Bu konudaki tavrim sabit. Eşcinsellik tercih yada yönelim değildir. Hastalıktir ve sabirla tedavi edilmelidir.

Değişir tabi. Bu konudaki tavrim sabit. Eşcinsellik tercih yada yönelim değildir. Hastalıktir ve sabirla tedavi edilmelidir.

Siyasal,dinsel ya da cinsel fanatizm insanı bilimden kolaylıkla uzaklaştırabiliyor.Psikiyatrinin kardeş bilimi Nöroloji uzmanı olsanız bile.
İnsanları diplomaları ile değerlendirmemeniz gerektiğinin somut bir örneği.
Hangi olmayan tedavi ile climax bey? Konudaki 'bazı' seksist, şov kültürü müdavimi arkadaşları geçin, gevşeyin.
Eşcinselliğin bilimsel kesin bir temeli yok,tüm literatürlerde böyle takip ettiğim kadarı ile.Kelime anlamı ile örtüşmediği için hastalık kategorisinren çıkarıldı sadece 'şimdilik '. Yani şu an ki bilim ile tespiti olanaksız bir hastalık desen anlarım,kendi bilim anlayışınla hastalık yönü güçlü taraflarını belirtsen anlarım.
Tedavi edilsin ne? Beyinleri mi sökülsün, ne önerirsin?
Ayrıca hastalarına hastalıklarından ötürü tavır takınman da hiç etik değil.
Seksist ve bağnazsın.

İlişkilerimi sonlandırırım. ( Eşcinsellik çocuklukta yaşanan kötü olayların yarattığı travmanın bir etkisi olduğunu düşünüyorum. )

Yav ne degisecek ? Diyelim cocugunuz escinsel oldu ne yaparsiniz ?

Yav ne degisecek ? Diyelim cocugunuz escinsel oldu ne yaparsiniz ?

Travma yaşamadıkça sorun olmuyormuş, ismail bey öyle diyor.
O değil de Hollanda'daki,ABD'deki bakanlıkları hekimleri bilgilendirelim bence.
climax beyi keşfetmeliler.

Tavrım değişmez. Kendisini ilgilendiren bir konudan ibarettir.

Travma yaşamadıkça sorun olmuyormuş, ismail bey öyle diyor.
O değil de Hollanda'daki,ABD'deki bakanlıkları hekimleri bilgilendirelim bence.
climax beyi keşfetmeliler.

Dayimin kizi escinsel mesela, cocuklgumuz beraber gecti hicbir travma da yasamadi oluyor yani. Istemezsin belki o ayri mevzu ama oz yegenim hakkimda fikrim ne degisecek ki ? Dislamam mi gerekiyor.

İnsanların tercihleri kendi arzularına göre değişkenlik gösterebilir. Ama benim o insana karşı tavrım değişmez. Beni ilgilendiren değil, O'nu ilgilendiren bir durumdur.

Geri