Eşcinsel oldugunu ögrendiginiz bir insana karşı olan düşünceniz degişir mi ?

Konu sahibi son olarak 2614 gün önce görüldü
Bir akrabanızın yada çok yakın bir arkadasınızın eşcinsel oldugunu ögrenmeniz ona karşı olan düşüncelerinizi degiştirir mi ? Böyle bir durumda bakış açınız ne olur ?

Değişir dışlarım onu insandan saymam yanıma almam iğrenirim

Değişmez kendi isteğiyle olmuyor ki zaten. Hem daha önce aramız iyiydi akrabam o benim. Ben dışlarsam toplum dışlarsa yalnız kalacak.. En güzeli onlara yardım eli uzatmak..

İnsan bile olmadıklarını öğrendiklerime karşı değişmiyosa bunada değişmez

değişmez niye değişsin sonuçta iradesinden kaynaklı değil o da bir hastalık :)

neticede insan olması herşeyden önce gelir onun dışında kendi tercihleri beni ilgilendirmez ve fikrimde değişmez ona karşı

Değişmez tabi kii ben o zamana kadar o kişiyle yakın olduysam ondan sonra da olurumm.Değişen bişey yok sonuçta o onun cinsel tercihi beni hiç ilgilendirmez.

Lezbiyen 2 tane kız arkadaşım var. Sadece partneri hariç kimseye yan gözle baktığını görmedim duymadım. Kendi hallerindeler.

ufaktan ufağa toz olmanın yollarını arardımm. :D aha !

Değişmez desem yalan olur ama ne oranda değişir o kısmı yaşayarak görmek lazım

Daha iki gün oldu, liseli bir erkek arkadaşımla karşılaştım. Artık bayan arkadaşımdı kendileri. Lisedeyken en iyi arkadşımdı hatta bu yüzden sevdiğim insandan bile ayrılmıştır.
Tercihim lise arkadaşımdan kullanmıştım.

Bir cafede oturduk, çok güzel bir bayan olmuştu.
Eskileri yad ettim ve bundan sonraki hayatımda bir yere sahip kendisi artık.

Durduk yere kimse o acıyı çekip, cinsiyet değiştirmez ya da öyle hissetmez.

<b>
Daha iki gün oldu, liseli bir erkek arkadaşımla karşılaştım. Artık bayan arkadaşımdı kendileri. Lisedeyken en iyi arkadşımdı hatta bu yüzden sevdiğim insandan bile ayrılmıştır.
Tercihim lise arkadaşımdan kullanmıştım.

Bir cafede oturduk, çok güzel bir bayan olmuştu.
Eskileri yad ettim ve bundan sonraki hayatımda bir yere sahip kendisi artık.

Durduk yere kimse o acıyı çekip, cinsiyet değiştirmez ya da öyle hissetmez.

</b>

cinsiyet değiştirme değilde eşcinsel biriyle diyoruz misal eşcinsel bi bayanın yanında eşcinsel olduğunu bildiğin halde rahat hareket edebilirmisin gibi :D

cinsiyet değiştirme değilde eşcinsel biriyle diyoruz misal eşcinsel bi bayanın yanında eşcinsel olduğunu bildiğin halde rahat hareket edebilirmisin gibi :D

:icon_yokcanim:

Tamam da, sence onun cinsiyeti değişmeden önce zaten kendi hemcinslerine ilgi duymuyor muydu

Bu yüzden cinsiyet değiştirmedi mi?

Mantığı nedir? Ya da sorunun anlamı nedir?

Bildiğim halde beraber olurum, hala arkadaşım olur demek istiyorum işte.

Zaten lisede de pek de hani erkek gibi olduğunu söyleyemem, ki farklı bir şeyler olduğunu da hissediyorsun

Sonuçta ben ojelerimi de paylaşıyordum yani.

Geri