Escinsel evlilige izin verilmeli mi?

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Sapkınlık diyenlerin, kızlar yanından geçtiğinde salyaları akıyorsa bu da benim için bir sapkınlık örneğidir. Sapkınlık çok farklı şeydir, eşcinsellik farklı bir şey. Siz neler yaşadıklarını biliyor musunuz ? Ne kadar zor durumda kalıp ve kaç çocuk intihar etti ve ediyor bunlardan haberiniz var mı?
Hastalık mı?
Peki hastalık ise bu kişileri yargılamak, hor görmek, dışlamak yerine onu doğruya yönlendirmiyor sunuz? Neden onları dışlayıp, onların intihar etmelerine sebep oluyor sunuz?
Bir kaç sene önce 16 yaşındaki çocuk kendini astı. Peki enden? Sırf biraz daha kızlara özenme meyili olduğu için dalga geçildi. Değdi mi ?
Neden insanları dışlıyor sunuz seçimleri yüzünden? Neden o insanları anlamak yerine dışlıyorsunuz.
Sapkınlık nedir bana bunu açıklar mısınız?
Yanınızdan kızlar geçtimi her pisliği akıllarınıza getiriyor sunuz. Ben yapmıyorum demeyin. Asla kimse inanmaz. Önce bir siz kendi salyalarınızın sapkınlığınızı düzeltin, ondan sonra insanların hastalıklarına, seçimlerine sapkınlık deyin.

Hiç anlamayacaksınız insanları değil mi?
Yahu bir neden diye sorun.
Neler yaşıyor acaba bir düşünün.
Kimse bu durumu keyfe yapmıyor. Çok yorum okudum, çok dinledim.
Hepinizden daha çok insanlar onlar. Siz insanlığın ne olduğunu bilmiyorken onlar biliyor. Onlar insanlara saygı duyuyor.

Hepiniz çok dürüstsünüz öyle değil mi?
Günahsız İbadet eden kullar.
Harikasınız siz.
Böyle olmaya devam edin.

Bunuda unutmayın. Her bir lafınızı öteki tarafda ödeyeceksiniz. Bu böyledir.

2015 de nasıl düşünüyorsam şu an da tam böyle düşünüyorum.
Sizler o insanları dışladıkca, onlara yumuşak tabirleri kullandıkca, ya da daha iğrenç tabiirler.. 2016 da kaç çocuk intihar etti biliyor musunuz?
Kader'i hatırlayın.
Eş cinsel diye önce ona tecavüz ediyorlar sonra yakıyorlar.
Bunlara neden kimse sesini çıkartmıyor da, evlenmek istediklerinde herkesin birnsesi çıkıyor?
Size zararları ne?
Lütfen insanları böyle yargılayıp, incitmeyin.
Arkadaşlarım var ya da takip ettiğim insanlar var.
Sevgi var içlerinde.
Saygı var.
Hoş görü var.
Kin yok, haset yok, nefret yok.

Kabul etmiyorsanız bile saygı duyun.
Onları yadırgamayın lütfen.
Gerçekten çocukların intihar haberlerini duymaktan bıktık.
Insanların böyle hor görülmesinden bıktık.

4 yaşında ki çocuğa tecavüz ediliyor, öldürülüyor.
6 aylık bebek tecavüze uğruyor , 2 hafta sonra ölüyor.
Bunlara insanlar ses çıkarmazken, gökkuşağı olan güzel insanlara neler yapılıyor.

Insanların ahlaki değerleri sadece insanın kendisini ilgilendiriyor. Size zarar verilmediği sürece onları sizlerden değillermiş gibi göremezsiniz. Biraz olsun anlamayı deneyin, empati kurmayı deneyin.

Ya insanı insan olduğu için sevin.
O bu şu yönleriyle değil. Abi o insan ya insan..

Ben doğru bulmuyorum. :)
Özgürlük dense bile doğaya uygun olmayan bir özgürlük tanımlanabilir mi? Hayır.

Bence çok çirkin ve ahlaki olmayan şeyler bunlar. Psikolojik bir hastalık olarak gördüğüm için hoş karşılamam.

Evlenmeleri şart mi? Birbirlerine mi baglanacaklar bir cüzdan ile karışan eden yok alalala

Zaten sesimiz çıkmıyor hiçbirşeye bu kadarına da izin verilmemeli Türk ve müslüman ahlaki değerlerine aykırı Yüce Yaradan herşeyi eşli yaratmış böyle çirkin şeyler Ülkemde görmek istemiyorum karşıyım izin verilmemeli..

amannnnn size ni milletin şiyinden :pppp

dayinla-evlenip-napican_464391.jpg

Karikatürleri hatırlayıp bu şekilde kullanmak daha zevkli Larien :D

izin verilmemeli. normal değil. doğru değil. toplum düzenine aykırı. doğaya aykırı. dünya düzenine aykırı. kainata aykırı. ayrıca ek olarak bu forumda eşcinselleri olduğundan çok farklı lanse eden arkadaşlarımız var. ben bugüne kadar haddini aşmayan bi eşcinsele denk gelmedim. alayı sapıktır.

Lezbiyenlik​

Sual: Eşim lezbiyendir. Çıplak kadın resimlerine bakmaktan ve hatta bayanlarla tokalaşmaktan bile zevk alıyormuş. Çıplak bayan resimlerine bakmak günah değil diyor. Lezbiyenliğin dinimizde yeri nedir? Kurtuluşu var mı?
CEVAP
İmam-ı Rabbani hazretleri buyuruyor ki:
(Kalb, göze tâbidir. Gözler haramdan sakınmazsa, kalbi korumak güç olur. Kalb, harama dalarsa, günahlardan sakınmak güç olur. O halde, imanı olanların, haram işlememesi, harama bakmaması gerekir.)

Erkeklerin homoseksüel [eşcinsel] olması haram olduğu gibi, kadının da homoseksüel [lezbiyen] olması, yani herhangi bir kadına şehvet ile dokunması ve bakması haramdır. Kadınların, kadınlara şehvet ile bakması ve dokunması, kocasından başkasına, erkek ve kadın, kim olursa olsun, yabancıya süslenmeleri caiz değildir. Erkekle kadın, başka cinsten oldukları için, bir araya gelmeleri nispeten güçtür. Kadının kadına yaklaşması ise daha kolaydır. Bunun için kadının kadına bakması ve dokunması, erkeğin kadına ve kadının erkeğe bakmasından daha kötü olabilir. Lezbiyenliğe Fransızca safizm deniyor.

Erkeğin erkek için ve kadının kadın için avret yeri, diz ile göbek arasıdır. Bir kadın, başka bir kadının, göbek ile diz arasına bakamaz. Zaruretsiz bakarsa, haram işlemiş olur. Kadının yabancı erkek için avret yeri, el ve yüzünden başka, bütün bedenidir. Başkasının avret yerine, lüzumsuz, şehvetsiz de bakmak haramdır. Hadis-i şeriflerde buyuruldu ki:
(Erkek erkeğin, kadın kadının avret yerine bakması, helal değildir.) [Abdurrezzak Eşiat-ül-lemeat]

(Kadının kadına yaklaşması
[lezbiyenlik, safizm] zinadır.) [Taberani]

(Erkeğin kadına, kadının da erkeğe
[şehvetle] bakması haramdır.) [Taberani]

(Erkeğin erkeğe, kadının kadına yaklaşması zinadır.)
[Beyheki]

(Erkek erkekle, kadın kadınla
[zaruretsiz] aynı yatakta yatamaz.) [İ.Ahmed]

(Erkek erkekle, kadın kadınla yetinirse, ümmetim helak olur.)
[Hakim, Beyheki]

(Erkek erkekle, kadın kadınla yetinmedikçe, kıyamet kopmaz.)
[Hatib]

(Erkek erkekle, kadın kadınla
[çirkin iş için] beraber olamaz.) [Abdurrezzak]

(Ahir zamanda eşcinsel üç kısım olur: Bir kısmı konuşmak ve yüze bakmakla, diğeri, tokalaşmak ve kucaklaşmakla yetinir. Bir kısmı da bu işi bilfiil yapar. Allah bunlara lanet etsin! Eğer tevbe ederlerse, Allahü teâlâ tevbe edenin tevbesini kabul eder.)
[Deylemi]

Her türlü günahın tek ilacı vardır. Bu ilaç Kur'an-ı kerimde açıkça bildiriliyor. Bu ilacı kullanan her müslüman, alışkanlık haline gelen büyük günahlardan mutlaka kurtulur. Bir âyet meali şöyledir:
(Namaz, münker ve fahşadan [edepsizlikten, hayasızlıktın, akla ve dine uymayan, uyuşturucu, içki, zina, eşcinsellik, {homoseksüellik, livata, lezbiyenlik} gibi her türlü kötülükten] alıkoyar.) (Ankebut 45)

Namaz, kötülükten alıkoymuyorsa, namaz doğru kılınmıyor demektir. Hadis-i şerifte buyuruluyor ki:
(Bir kişinin namazı, kendini fahşa ve münkerden [her türlü kötülükten] alıkoyamıyorsa, Allah’tan uzaklığı artar.) [Taberani]
Bir genç, namaz kılar ve her türlü kötülüğü de yapardı. Bu gencin durumunu Resulullaha bildirdiler. Peygamber efendimiz, (Bir gün gelir namaz, onu diğer günahları işlemekten alıkoyar) buyurdu. Aradan çok zaman geçmedi. O genç günahlarına tevbe etti, iyi hâl sahibi oldu. Bu bakımdan namazı doğru kılmalıdır!

Demek ki, namaz kılan bütün kötülüklerden uzak kalıyor. Yani insan namazı doğru kılarsa, dine tam uymuş olur. Dine tam uyan da, hiç bir kötülüğü işlemez, ayrıca dinimizin emrettiği iyi işleri yapmaya çalışır.O halde yapılacak iş, namazı doğru kılmaya çalışmaktır. Namazı doğru kılabilmek için önce itikadın düzgün olması şarttır. Daha sonra diğer şartlar gelir. Bu şartlara riayet eden, mutlaka her türlü kötülüğü bırakır.

Kötülerle gezmek bile çok zararlıdır. Hadis-i şeriflerde buyuruldu ki:
(Kötü arkadaş, demirci körüğü gibidir. Üflenince, ateş kıvılcımları seni yakmazsa da, kokusu seni rahatsız eder.) [Buhari]

(İyi arkadaş, güzel koku satan gibidir. Sana koku sürmese de, yanında bulunduğun müddetçe güzel kokusundan faydalanırsın.)
[Müslim]

önden bunları gönderelim
karşı tarafı yumuşatsınlar

sonra yumruğu indiririz

Bu denli nefret söylemi içeren yazılar yazan insanları nasıl forum yönetimine alıyorlar ya da özel üye statüsünde tutuyorlar aklım almıyor..

Geri