Eş seçiminde siyasi tercihin ne kadar önemi var?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
‎Sizce eş seçiminde siyasi tercihin ne kadar önemi vardır?

Bence bir önemi yok dogrusu erkek kadını kendi partisine çekebiliyor..
Hem gizli oy eşine der senin partine verdim arkadan istediğine versin :D Ama dikakt etmek lazım tek oy çıkarsa sandıktan yandı :D

Geneli bilemem ama benim için yok . Belkide bu konuda çok sert olmadıgımdandır.

Siyaseti evlilige karistirmamak lazim :DAlakasiz bence ikiside:)

Bazı kimseler buna çok takıyolar.Bence farklı görüşler renk katar ama herkes öyle düşünmüyo.Benim tuttuğum partiyi tutcan diyo.Bknz.Dedem :p

siyaset rant kavgası eş seçimi ise kader kısmet işi eşleşmek malisef koku duyularımızı bile kullanamıyrz

şahsen siyasetin içinde olan biriyim ve bu konuda saygım olmuştur herzaman yeri geldi diğer partili insanlarla çok iyi ilişkilerim oldu bu konuda (siyasi ortamda) o yüzden hele ki evlilik konusunda asla eşim ile bunu kavgasını yapmam bu kişisel bireşydir mümkün olduğu kadar eşim olucak insanla bu konuya girmemeye çalışırdım ki temel tektir siyasette açılar farklıdır bence önemli olmamalıdır eş olayında...

Çok önemi var benim için her konuda uyuşmak şart evlilik zor zanaat

Siyaseti evliliğe bari bulaştırmayalım. Nedir bu siyaset aşkı Türk halkının anlamıyorum.

Hiçbir önemi yoktur.

Gelipte yanımda o bıyıklıyı savunup Ata'mıza laf ederse olay çıkar :)

Kişi kendine benzeyeni sever sözüyle hareket edebilirim .. evet önemlidir.

uç noktalarda değilse kesinlikle önemli değil

Aslında siyaset insanın düşünce sistemini gösterir.
Bir BDP li ile MHP nin bir araya gelmeyeceği gibi onları tutan kişilerin de bir araya gelemeceği kesindir.

Eğer biraz da saygıyı kaybediyorsa ki siyaset konusu olunca saygının bir önemi kalmıyor burada oluşan çatışma da eş konumunu ilk bakışta etkiler.

partizanlık yada militanlık haline gelmediği sürece farklı görüşler ve farklı bakış açıları insanların ufkunu genişletir

Aşırı derece siyasetçi bir eşle olmaz heralde ya. Bu olay şu parti toplantılarına katılan mitinglerin hepsine giden. Ben bu kadarını istemem..

İyi de siyaset çok geniş bir kavram. Bir insanin terör örgütü sempatizanı olması bile siyasidir. Sadece iki farklı siyasi parti akla gelmesin yani. Benim açımdan önemli sorunlardan biridir. İslamiyet inancı olacak ve asla herhangi bir siyasi parti fanatiği olmayacak.

bence siyasi tercih olmamalı ama siyasiye çok düşkünse ve sürekli gıcık olacak derecede o partili olcan o görüşü tutacan diyorsa lütfen bana mhp ve chpli gelsin :) akp istemiyorum arkadaş çünkü ailemde de var yani yakın akrabalar her görüştügümüzde her haberde kan gövdeyi götürüyor ilah yapmış çogu kişi buna katlanamıyorum ... bdpli olmasın bide aha parti ismi de kullandım ya la hapse girermiyük ki şimdi ...

Siyaseti insan gibi yaşıyorsa sorun yok.

Geri