Erken seçim olsa oyunuzu kimden yana kullanırsınız?

Konu sahibi son olarak 1222 gün önce görüldü

Erken seçimde oyunuzu kime verirsiniz?

• Kullanılan toplam oy
    19
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi hala 0.0001 lik partilere oy verme sevdaniz var. Zaman o zaman değil. Kuzey Avrupa mi abi burası. Canımızla cebelleşiyoruz. Yunan'a "al bak sen yönet ülkeyi iyice bir boka batır" desen bile bu kadar zarar verilemeyecek çeyrek asırlık talandan kurtulmaya çalışıyoruz. Bu kutsal bir dava. Böyle bir mukaddes dönemde soruyon sen naapacan diye "gelecek partisine verecem" diyo. Tey allam ya.

Ampulcü hariç en büyük potansiyeli olan aday kimse ona.
olursa ekime kadar olmazsa salı pazarına.

2779f084b78c17efa717875a3040f408.jpg

Milletvekili seçiminde Sol sosyalist bir adaya veya oluşacak Sol ittifaka ve başkanlık için "zillet itifakının" adayına.

Olacakları söyleyim. Millet ittifakına hiç duyulmamış bir aday dayatılacak ve herkes oybirliği ile kabul etmek zorunda kalacak. RTE ben böyle bir adyın karşısına çıkmam, şanıma yakışmaz diyecek ve damatlardan biri çıkacak ve yeni bir 30 yıllık döneme gireceğiz.

Bi süre anlaşacaklar ve sakin bir dönem gececek ve sonra bildiğimiz Türk siyasetine geçeceğiz yine.

Senaryolar hikayeler yine yazılmış.
Size gerçeği söyleyim eğer seçimi kazanacaklarını bilseler 1 ay içerisinde seçim yaparlar.

Erken seçim demek biz bu işi beceremedik demek.İflas ettik demek.

Şunu biliyorum ki ne buna ne bundan gelenlere
Oy moy vermem.
Zaten hiçbirzamanda bu partiye oy vermedim.vermemde. Tahminimce koalisyon kurulacak gibi bir his var.

Ülkede şu an arkasından gidilecek tek bir kişi yok, AKP'den kurtulmak için mecburen CHP adayına oy vereceğiz.
Sonradan parti kuran Ali Babacan, Ahmet Davutoğlu ve Muharrem İnce ancak Doğu Perinçek kadar oy alırlar.

22 Haziran 2022 erken seçimleri iddiası var, gelişmeler nasıl olacak bakalım. Netleşmiş bir şey olursa değerlendirme yaparız.

Ulan HDP R.T.E ve ak partiden daha sereflidir. Vallahi daha sereflidir. Ben AKP'e oy atacagima HDP'e oy atmayi yeglerim. Ulkenin anasini s*******. Aksini iddia eden zaten hukumet yanlisi, hukumetin jestlerinden yararlanan; abi, abla, baba, kardes, anne vs icerde veya baglantilarinda calisip saglam maas alanlardir. NET.

Çare Babacan, şu diksiyon, bilgi, birikim kimde var. Oylar Babacan'a

Ali Babacan mı :) iyi enazından sonra Babacan yazdığı için öyle davranır diye düşünür sanmıştık ama öyle çıkmadı diye eleştirirsiniz. Mevcut iktidarı bile önce şeriatçı olarak lanse eden bir milletten dünyayı sömüren Amerika'nın kucağında büyüyen bir adam içinde herhalde İsa'nın havarisi dersiniz. Kendi içinde tutarsızlık görünen bir siyasi ahlak, hatta daha doğrusu ahlaksızlık demeyeyim, bir oluşuma kalkan birisinden bir devlete ne hayır gelir. Bugün Atatürk'çü dediğiniz bir partinin devlet düşmanlarıyla Aynı yatağa girdiğini gördünüz. Merak etmeyin, Amerika hepinizin babası olacak ha ha ha. Biriniz de bir sistem önermiyor ki şöyle yapılsa daha iyi olur diye, sadece kötü demeye alışmışsınız.. Gereksiz oksijen tüketimine karşıyım.

Yeni yüzyılda, millete bizde onurlu insanlarız dedirtme şansı olan tek yönetim şu anda iktidarda bana göre.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri