Marla
Elmas Üye
Abi neden kübralara öyle diyosun ayıp ediyosun sjsjdkxd aaa aaaa ezikmiyiz xdİnsanin ideolojisinden utanması kadar utanç verici bir durum yok. Burada havalı Jale hale rolü, evde ezik Kübra..
Kullanmıyorum ne bok yerlerse yesinler.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Abi neden kübralara öyle diyosun ayıp ediyosun sjsjdkxd aaa aaaa ezikmiyiz xdİnsanin ideolojisinden utanması kadar utanç verici bir durum yok. Burada havalı Jale hale rolü, evde ezik Kübra..
En büyük reis Mustafa Kemal.
Bizimkisi 2. büyük. Tövbe istiğfar et.
na bahçelinin adı geçiyor
ne de kılıçtaroğlunun
diğer liderleri takdir ettim
Mansur Yavas ve Ekrem İmamoglu hali hazirda siyasi parti baskani degil. Lider isimlerinden ziyade parti isimleriyle acilsa daha saglikli olurdu.
Kılıçtaroğlunun yarın öbürgün ne yapacağı belli olmaz. Sonuçta seçimlere çıkmış yenilmiş yenilmişte yenilmiş
CHP'nin veya Millet ittifakının destekleyeceği isimler İmamoğlu ile Yavaş olur bana göre ben ondan yazdım.
Kılıçtaroğlu adaylığını koysa kimse oy vermez. Önceki seçimlerde de gördük aday olarak Abdullah Gül'ü gösterecekti ama Meral Akşener yüzünden olmamış onun sayesinde parti içinden İnce olmuştu.
Merhaba ;
Kilicdaroglu siyaseti biraz gec ogrendi, maalesef. Bu adamin onune gecen secimde gelen anketler Abdullh Gülün cati aday olmasi halinde kazanma ihtimali olan tek figur olmasiydi. O zamani hatirliyorsaniz Yavas veya Imamoglu isimleri ortada yoktu.
Kaldi ki ne oldu? Aksenerin inadi RTE’yi bir donem daha baskan yapti hemde padisah yetkileriyle.
CHP anket yapmayi isbilir insanlarla calismayi gec öğrendi. Bunu son secimlerde aldigi buyuksehirler kanitlar nitelikte. İsimleri nokta atisi sectiler.
Aksener inat etmemis olsa bambaska seyler olabilrdi, neyse herseyde hayir vardir diyerek Babacan, Imamoglu gibi figurlerin onu acildi.
Ulkemiz icin hayirlisi diyelim.
Bende bunu demeye gelmistim sen demissin madem gideyim bariŞu listede oy verebileceğim lider yok.
Sen yorulma. Ben ifade ederim senin yerine kızBende bunu demeye gelmistim sen demissin madem gideyim bari![]()