Erken seçim olsa oyunuzu kimden yana kullanırsınız?

Konu sahibi son olarak 1216 gün önce görüldü

Erken seçimde oyunuzu kime verirsiniz?

• Kullanılan toplam oy
    19
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olası bi erken seçimde oyunuzu kimden yana kullanırsınız?
Neden x şahsına oy verirsiniz?

Göklerden gelen bir karar vardır.
Ben bundan sonra Allah ömür veridikce Erdoğan'a oy verecegimi açıkladım. Lassie cames bile "artık yeter" diyene kadar durmak yok. İstibdata devam.

na bahçelinin adı geçiyor
ne de kılıçtaroğlunun
diğer liderleri takdir ettim

daha çok erken yaa...
şu an hiçbirine elim gitmedi, oyum da gitmeyebilir.

Hadi hadi.. tamam linç yemeyeceksin bas oyunu Erdoğana. Gözlerimizi kapattık biz.:D
juju'yla gençlik kollarına üye olduğumuz çok mu belli oluyor ya... genç değilsiniz falan dediler bize bi dışladılar ama dedik sizi forumlarda överiz gözümüz kapalı... ooo dediler. meğer forumlarda gözü kapalı övene prim veriliyormuş. dedik bizim kanımızı akıt ak ak akar...

seçim günü ortalıktan kaybolmasaydı maarremdi ama artık mansur bey

Kimsenin fikrini etkilememek için seçimimi gizli tutyorum.

juju'yla gençlik kollarına üye olduğumuz çok mu belli oluyor ya... genç değilsiniz falan dediler bize bi dışladılar ama dedik sizi forumlarda överiz gözümüz kapalı... ooo dediler. meğer forumlarda gözü kapalı övene prim veriliyormuş. dedik bizim kanımızı akıt ak ak akar...

Melocan daha cok asena grubuna yakision gibime geldi.
Ya da yer tutma eylemi miydi o?

İnsanin ideolojisinden utanması kadar utanç verici bir durum yok. Burada havalı Jale hale rolü, evde ezik Kübra..

Melocan daha cok asena grubuna yakision gibime geldi.
Ya da yer tutma eylemi miydi o?
asena seçmelerinde elenen melonun dramı.... :D oysa ki harika uluyordum, sanırsın dağdan kurt indi, dedim bu böyle bi şey değil miydi? değilmiş hemen ocak dışı edildim :(
ay yıldız kolyem yok diye dışlandım ama yılmadım....

Mansur Yavas ve Ekrem İmamoglu hali hazirda siyasi parti baskani degil. Lider isimlerinden ziyade parti isimleriyle acilsa daha saglikli olurdu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri