Ya hala seçim olsa ne olur Kim kazanır gibi laflar ortaları dönüyor şaşıyorum. Daha daha iyisini düşünemedikleri halde ona kötü-buna kötü diyenlerin, en kötü huyu, içine düştükleri kötülük çamuru. Bundan önceki seçimde gördüğüm bir şey vardı hani seçim ile ilgili programla yapılıyor ya izliyordum: Muhalefette olanlar 45 dakika boyunca hep kötü olayları sıralıyor, farazi bir şeyler söylüyordu. Herkezi mutlu ve huzurlu bir ülkede yaşıyor olmaya davet edeceğiz... diye bir vaat olabilirmi? Hükümet ise, aynı 45 dakika içinde, Muhalefet partileri için sadece bir kelime kullandı. Oda; Bizim yaptığımız işlere, onların hayalleri bile yetişemez...! Ticarette ve Siyasette rekabet Kaliteyi getirmeli diye düşünürüm ancak; şimdi her şey kötü diyen hep yalan söyleyen bir adamlar ile nasıl rekabet edeceksin, bunu bende bilmiyorum. O halde benim teorim yanlış olması lazım değil mi? Onun için bir şey demek istemiyorum ama her şey anlaşılmıştır galiba....
Aynası iştir kişinin lafa bakılmaz. Şimdi bizim cengolar zıplayacak; sen görmüyorsan bizim ne anlatmamızı bekliyorsun gibilerinden. Beni akpli yaptınız ya nasılsa hadi bana siz anlatın kötü dediklerinizi.. Ama beyin kullanıp. Yani şu olmalıydı ama şu yapıldı, derken bile istediğimiz şeylerin olması için lazım olan kaynakların teminini de söyleyin.!
Kılıçdaroğlunun yardımcısı hala bir ümit narin vucudunu bırakacağı bir koltuk derdinde ama maalesef kişiliksiz vekilleri o koltuğu tekmeledi, ters çevirdi haberi yok. Biriniz uyarsında koltuk hayaliyle, arkasına yaslanmak için bırakmasın...
Ben devletçiyim, ve idealist bu arada. Menfaatleri peşinde koşacak kadar küçük beyinli değilsem beni suçlayazsınız.