Erken seçim olsa oyunuzu kimden yana kullanırsınız?

Konu sahibi son olarak 1221 gün önce görüldü

Erken seçimde oyunuzu kime verirsiniz?

• Kullanılan toplam oy
    19
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türkiye İsçi Partisi

Moderatör tarafında düzenlendi:
na bahçelinin adı geçiyor
ne de kılıçtaroğlunun
diğer liderleri takdir ettim

Bahçeli; bizim adayımız rte demişti o yüzden adını oylamaya koymadım, yani yine ittifakla seçime girecek aday çıkartmayacaklar diye biliyorum tabi şu anlık öyle görünüyor. Yarın öbürgün adaylığını ilan ederse bilemem. :)

Kılıçtaroğlu, onun da ne yapacağı belli olmaz ama büyük ihtimal cb adayı çıkartacak, kendi aday olmayabilir. Ha olursa kendi kaybeder yine. :D
Muhtemel adayların içinde bana göre Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş var.

Mansur Yavas ve Ekrem İmamoglu hali hazirda siyasi parti baskani degil. Lider isimlerinden ziyade parti isimleriyle acilsa daha saglikli olurdu.

Kılıçtaroğlunun yarın öbürgün ne yapacağı belli olmaz. Sonuçta seçimlere çıkmış yenilmiş yenilmişte yenilmiş :D
CHP'nin veya Millet ittifakının destekleyeceği isimler İmamoğlu ile Yavaş olur bana göre ben ondan yazdım.

Kılıçtaroğlu adaylığını koysa kimse oy vermez. Önceki seçimlerde de gördük aday olarak Abdullah Gül'ü gösterecekti ama Meral Akşener yüzünden olmamış onun sayesinde parti içinden İnce olmuştu.

Kılıçtaroğlunun yarın öbürgün ne yapacağı belli olmaz. Sonuçta seçimlere çıkmış yenilmiş yenilmişte yenilmiş :D
CHP'nin veya Millet ittifakının destekleyeceği isimler İmamoğlu ile Yavaş olur bana göre ben ondan yazdım.

Kılıçtaroğlu adaylığını koysa kimse oy vermez. Önceki seçimlerde de gördük aday olarak Abdullah Gül'ü gösterecekti ama Meral Akşener yüzünden olmamış onun sayesinde parti içinden İnce olmuştu.

Merhaba ;

Kilicdaroglu siyaseti biraz gec ogrendi, maalesef. Bu adamin onune gecen secimde gelen anketler Abdullh Gülün cati aday olmasi halinde kazanma ihtimali olan tek figur olmasiydi. O zamani hatirliyorsaniz Yavas veya Imamoglu isimleri ortada yoktu.

Kaldi ki ne oldu? Aksenerin inadi RTE’yi bir donem daha baskan yapti hemde padisah yetkileriyle.

CHP anket yapmayi isbilir insanlarla calismayi gec öğrendi. Bunu son secimlerde aldigi buyuksehirler kanitlar nitelikte. İsimleri nokta atisi sectiler.

Aksener inat etmemis olsa bambaska seyler olabilrdi, neyse herseyde hayir vardir diyerek Babacan, Imamoglu gibi figurlerin onu acildi.

Ulkemiz icin hayirlisi diyelim.

Merhaba ;

Kilicdaroglu siyaseti biraz gec ogrendi, maalesef. Bu adamin onune gecen secimde gelen anketler Abdullh Gülün cati aday olmasi halinde kazanma ihtimali olan tek figur olmasiydi. O zamani hatirliyorsaniz Yavas veya Imamoglu isimleri ortada yoktu.

Kaldi ki ne oldu? Aksenerin inadi RTE’yi bir donem daha baskan yapti hemde padisah yetkileriyle.

CHP anket yapmayi isbilir insanlarla calismayi gec öğrendi. Bunu son secimlerde aldigi buyuksehirler kanitlar nitelikte. İsimleri nokta atisi sectiler.

Aksener inat etmemis olsa bambaska seyler olabilrdi, neyse herseyde hayir vardir diyerek Babacan, Imamoglu gibi figurlerin onu acildi.

Ulkemiz icin hayirlisi diyelim.

Merhabalar. :)

Bence Gül'ün aday olarak gösterilmesi 2. Ekmelleddin vakası olabilirdi. :D Parti içinde yani seçmende ayrışma olabilirdi.
Akp'den kimseyi hiç sevmem ama Abdullah Gül, yani adamın söylemi hitap şekli çok yumuşak, siyasi görüşlerimiz farklı olsa da Abdullah Gül'ü severim.

Büyükşehir seçimlerinde özellikle Ankara'da ki aday tam nokta atışı. İmamoğlu da iyidir ama sanki o bahsettiğin eski Kılıçdaroğlu/CHP gibi.

Aynen hayırlısı olur inşallah.

RTE yine burada da götürüyor oyları. Bence oylar burada da çalınıyor ve siz uyuyorsunuz.

İmamoğluna oy yok onu söyleyeyim diğerlerini bilemeyeceğim.

Herkese tavsiyem oyunuzu Türkiye için, demokrasi, hukuk ve özgürlükler için verin. Yani kesinlikle bay Recebe vermeyin.

Bende bunu demeye gelmistim sen demissin madem gideyim bari :)
Sen yorulma. Ben ifade ederim senin yerine kız :D
*
Bize ekmaleddin ehsanoğlu gibi bir aday lazım. Bozkurt yaptığında karşısındakinin gözünü çıkartacakmış korkusu salan .

Çoh şükür anketimizde de reis birinci. Bu forumun ferasetine güveniyordum. Yaniltmadiniz beni teşekkürler

- deniz baykala oy verdim, sonuç eh işte idare eder kıvamında oldu
- muharrem inceye oy verdim, sonuç fiyasko
- meral akşenere iyi bir ses sistemleri yok diye hem bağış yapmış hem de oy vermiştim, sonuç fiyasko
- ilk turda en mantıklı aday olan selim kotile oy vermiştim, hakkı gasp edilip bazlaması verilmeyince 2. turda ekrem imamoğluna oy verdim, sonuç fiyasko

listedeki isimlerden en donanımlısı ali babacan, en güvenimi kazanan ise mansur yavaş
ikisi arasından ülkemin kaderini tayin etmek için yetki vereceğim kişi muhtemelen ali babacan olur.

gerçi her çıktığı programda aynı şeyleri gevelemeye başladı ama laf üretmek yerine icracı olacağını düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri