Erkeklerin Zeki Kadın Sevmemesi

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Dalga motorunu agzi yerine kulagina soktugundandir.

sanalda zeki birine rastlamadim daha.

reeldekarsinaalipoturtucanmuhabbetedicenancaoleanlasiliriz

Hepsi değil. O aptallardan nefret ediyor. Bu forumda da hep zeki kızlarla arkadaştı :d

• Beğen
Tepkiler: ne
@Yarmagül ta en başından dedim ama forumda sevdiğim var digerleri dünya ahiret kardeşim olsun eniştem olsun :d

Hımmm ben hiççç merak etmiyorumda plesk merakındannnn çatlıyodur şimdi sjxmdj yoksaa asla ıı ıhh meraklı değilim ajxns

Bu arada bende zeki erkek seviyorum her konu hakkında bir yorum yapabilme gücü olan adama hayranım.

erkekler neseli, mutlu, kendinden ve hayatindan memnun kadinlardan hoslaniyo daha cok. bol pozitiflik ve gozlerinin ici gulen. bu zeka kendimiz icin lazim. on planda veya belli etmeye gerek yok. zaten umursamiyolar da pek :p

ha birde erkekler boyle zor durumda olan kadinlardan da hoslaniyo. superman olmayi severler

erkekler neseli, mutlu, kendinden ve hayatindan memnun kadinlardan hoslaniyo daha cok. bol pozitiflik ve gozlerinin ici gulen. bu zeka kendimiz icin lazim. on planda veya belli etmeye gerek yok. zaten umursamiyolar da pek :p

ha birde erkekler boyle zor durumda olan kadinlardan da hoslaniyo. superman olmayi severler
Yeminle tam isabet. Korumacı olmayı seven erkek çok var. Filmlerdeki gibi kız zorda kalsın o da kızı kurtarsın :D

şöyle kadın sevmem
böyle kadın sevmem
git kendi götünü sev
zevzek

Geri