Erkeklerin Zeki Kadın Sevmemesi

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Çekirge zıplayamıyor çünkü Sjsjsjs

serçe'nin konularına yazmaya çekiniyorum. her yazılan mesaja cevap veriyor.

• Üzgün
Tepkiler: ne
serçe'nin konularına yazmaya çekiniyorum. her yazılan mesaja cevap veriyor.
Merhaba beyfendiciim lütfen konuma yazmaz mısınız o narin muhteşem üstü harikulade nin fevkindeki parmaklarınızı yormayınız incinirim yorulursanız Sizi tebessümlerle yolculuyorum (polemik olmasın diye argo yazamıyorumdur uyarılmamak için devamke Sjsjsj)

Zeki olsun, prof doçent olsun kraliçe olsun ama sözümü dinlesin itaat etsin. Erkeklerde kadınlarda bunu ister

Kendine güveni yoksa ve pasif bir karakterse elbette karşısında zeki kadın istemez ancak her erkek için geçerli değildir.

zeki kadınla ilk 3 ayı atlatmak zor oluyor, çünkü savunma halini bırakıp teslim olmak elbette kolay değil. ama teslim olduğunda o ilişki çok klaslaşıyor. gündelik sohbetin, mizahın ve dahi salmışlığın hazzı çok başkalaşıyor.

biraz daha az zeki kadınlar ise ortamı sıkmıyor, sürekli neşeli oluyorlar yani bence o da güzel.

zeki kadın severim, bilinsin.

Burada kastedilen sanırım sanalda ki yazıları üzerinden zeki sanılıp halüsinasyon görülmesi.Aynı performansı karşımda görmedikçe inanmam.Olur da karşılaşırsanız böyle biriyle donanımlı değilseniz cambazlık yapmaya kalkmayın.Kalkarsanız da IQ'nuzun yanında duygusal zekanızı da kullanmayı unutmayın.

Zeki olması iyi olur. Severim ben.
Gerizekalılığa ben bağladığımda o beni kurtarsın zekasıyla isterim

Geri