Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok zekice bir bakış açısıBeraber kitap okumak yerine sadece çiftleşmeyi isteyenler sevmez.
bahse konu olayın diğer kahramanı ben olduğum için merak edilecek bir durum yok yarmagül.Hımmm ben hiççç merak etmiyorumda plesk merakındannnn çatlıyodur şimdi sjxmdj yoksaa asla ıı ıhh meraklı değilim ajxns
Büyük dedikoduluk malzeme burdakilere ben bile şokbahse konu olayın diğer kahramanı ben olduğum için merak edilecek bir durum yok yarmagül.
Ve filmin sonunda Pleskin sevgilisi ortaya çıkar ikimizi de linç eder. :d halbuki ben masumum :dBüyük dedikoduluk malzeme burdakilere ben bile şok![]()
Valla Yazdagül hanımcım, adamın yedi sülalesi bu forumda takılıyordu şimdi kimse yok. Umarım yok :dHımmm ben hiççç merak etmiyorumda plesk merakındannnn çatlıyodur şimdi sjxmdj yoksaa asla ıı ıhh meraklı değilim ajxns
Hiç inandırıcı değil xdbahse konu olayın diğer kahramanı ben olduğum için merak edilecek bir durum yok yarmagül.
Alla allaaa aksmjss yedisülalem gelse küfür edip kendimi banlatırım o neemiş öle xdValla Yazdagül hanımcım, adamın yedi sülalesi bu forumda takılıyordu şimdi kimse yok. Umarım yok :d
Yeminle tam isabet. Korumacı olmayı seven erkek çok var. Filmlerdeki gibi kız zorda kalsın o da kızı kurtarsınerkekler neseli, mutlu, kendinden ve hayatindan memnun kadinlardan hoslaniyo daha cok. bol pozitiflik ve gozlerinin ici gulen. bu zeka kendimiz icin lazim. on planda veya belli etmeye gerek yok. zaten umursamiyolar da pek :p
ha birde erkekler boyle zor durumda olan kadinlardan da hoslaniyo. superman olmayi severler