Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bilimin yanındayız her zaman, yazabilirsin.Bilimsel olarak bir şey yazacaktım ama aeg ve edriye meze olmayı göze alamadım sklsmksks
bu da sensin yabani.dfklgOo işi büyütmüşsün yeni seneye yeni karikatür yakışır
Evrimsel açıdan cinsel seçilim ile ilgisi bulunmuyor ancak erkeklerin içgüdüsel olarak kadınlarda doğurganlık simgesi olarak kabul ettikleri iki detaydan birisidir ve diğeri de geniş kalçadır.@Lefty nin bilimsel bir açıklama yapmasını bekliyorum Sjsjsj
Adamın burnu kadının memesinden büyük bu ben olamambu da sensin yabani.dfklg
![]()
İçgüdüsel olarak bakacak olursak erkek açısından doğurganlık yaş aralığı da 18-25 ancak daha ileri yaşlardaki kadınları da çekici buluyorlar.Evet Lefty konuya adeta başka bir boyut kazandırdı ve doğurganlık dedi emzirmeden mütevellit ilerliyorlar ozaman.
Geniş kalçayıda ekledi. Memesiz kızlar napsın peki minik kalçalılar..
@Serçe ciğim içgüdülerde mantık yoktur ve bu sebeple de insan iradesini güçlendirdikçe, içgüdülerinin yarattığı çoğu baştan belli olan seçimi değiştirebilir.@Lefty, 20 li yaşlar pek çekici olmuyor evet yine zekanı konuşturdun Sjsjsj
Bulsalar yapar bekarlar sklksGörende meme önünde ayin yapıp kurban kesiyoruz sanacak.
Evet kontrol edilemeyen bir şey içgüdü erkeklerde daha baskın ve bizim bile anlamayacağımız detaylara takılıp iç dünyalarında yaşıyorlar.@Serçe ciğim içgüdülerde mantık yoktur ve bu sebeple de insan iradesini güçlendirdikçe, içgüdülerinin yarattığı çoğu baştan belli olan seçimi değiştirebilir.
Kadınları en doğurgan buldukları yaş aralığı 18-25 ancak günümüzde bu yaş çok yukarılara çıktı hatta tüp bebek ile 40 yaş sütü doğumlar bile var.