Erkeklerın kızlardan daha guclu olması

Konu sahibi son olarak 1934 gün önce görüldü
Ruth'a aşık olunca kendini değiştirmeye, geliştirmeye çalışan güçlü kaslı Martin Eden'a ne diyelim, güçlü mü güçsüz mü?
Hiç kadın görmemiş gibi davranmak farklı bir kategori. Çok erkek görmüş kadın kategorisi gibi bir şey.
Hiç alakası yok maalesef.
Çok erkek görmüş kadın kategorisi nedir?
Erkeklerin bir kadın görünce kendini kaybedecek şekilde davranması ile bir kadının çok erkek tanıması arasında bir bağlantı yok bana kalırsa çünkü biri açlık çekiyordur ötekisi ise umursamıyordur büyük ihtimalle...

Hiç alakası yok maalesef.
Çok erkek görmüş kadın kategorisi nedir?
Erkeklerin bir kadın görünce kendini kaybedecek şekilde davranması ile bir kadının çok erkek tanıması arasında bir bağlantı yok bana kalırsa çünkü biri açlık çekiyordur ötekisi ise umursamıyordur büyük ihtimalle...

Erkekleri eleştirdiğin gibi kadınları eleştirmiyorsun.
Erkek açlık çekiyor da kadın da çekebilir diyemiyorsun. Bu gün bilmem kaç erkekle aynı anda flört edebilen kızlar umursamaz oluyormuş sence.
Eğer ortada bir cinsellik varsa iki cins için de aynıdır bana göre. Birinin ihtiyacı var da öteki cinsin yokmuş gibi davranmak...tabiata aykırı, gerçeğe aykırı.

Erkekleri eleştirdiğin gibi kadınları eleştirmiyorsun.
Erkek açlık çekiyor da kadın da çekebilir diyemiyorsun. Bu gün bilmem kaç erkekle aynı anda flört edebilen kızlar umursamaz oluyormuş sence.
Eğer ortada bir cinsellik varsa iki cins için de aynıdır bana göre. Birinin ihtiyacı var da öteki cinsin yokmuş gibi davranmak...tabiata aykırı, gerçeğe aykırı.
Kadına karşı zayıf olmayan erkekler cinsellik yaşamıyor mu peki?
Konu cinsellik değil fakat irade yönünden zayıf olan erkeklerin her baktığı yerde kadın görmesi ya da her kadından etkilenmesi elbette cinsel açıklıktır.
Kadınların doğası ile erkeğin doğası aynı değil ve bir kadının aynı anda birkaç erkekle sevgili olmasının konu ile hiç alakası yok.
Kadın da güçlü olmalı erkek de diyoruz, sen kadınları eleştirmiyorsun diyorsun, ne alaka bu şimdi?

Konu cinsellik değil fakat irade yönünden zayıf olan erkeklerin her baktığı yerde kadın görmesi ya da her kadından etkilenmesi elbette cinsel açıklıktır.
Kadınların doğası ile erkeğin doğası aynı değil ve bir kadının aynı anda birkaç erkekle sevgili olmasının konu ile hiç alakası yok.
Kadın da güçlü olmalı erkek de diyoruz, sen kadınları eleştirmiyorsun diyorsun, ne alaka bu şimdi?
Aksıne kadınlar daha actır. Bırden cok erkegı ıdare eden tonla kız var

Ben diyorum ki,
Önermelerimizde kadın yazdığımız yere erkek, erkek yazdığımız yere kadın yazabiliriz. Birkaç istisna durum haricinde cinsler arasında fark yok.
Cinsel açlık çeken kadın örneği mi sunayım şimdi?
Olumsuz örnekleri erkekler üzerinden veriyorsun diyorum sadece.
Halbuki ne kadınlar var bir bilsen...
(Üzerlerinde elbiseleri yok. Şiire bağlayasım geldi, sen şiire bağlama)

"Güzel kadınları severim
İşçi kadınları da severim
Güzel işçi kadınları
Daha çok severim."
demiş şair. Ben de
Güzel işçi ve güçlü kadınları
Daha da çok severim
diyorum.
Böyle dedim diye kadın ırkı tarafından zayıf görülmeyeyim de.

@Enigma

Erkek güçlü olduğu zaman zaten o bahsettiğin kadınlara prim vermiyor ve daha seçici hale geliyor oysaki normal şartlarda kadındır seçici olan ancak erkek irade olarak güçlenirse, istediği kadını kendine çekmeyi de başarıyor.
Erkek zayıf karakterli olursa da ne tarafa çekersen o tarafa gitmeye başlıyor ki bu bir kadının zayıf olması ile aynı şey değildir.
Erkek, kadına karşı zayıf olursa farkında olmadan kadınlar tarafından yönetilmeye başlanıyor ki bu durumda hiçbir kadının o erkeğe saygısı kalmıyor ve yönetemeyeceği erkeği gördüğü andan itibaren, o zayıf olana kapıyı gösteriyor veya aldatıyor. Bu sebeple erkekler, kadınlara karşı güçlü olmalıdır, bir kadın için kendinden taviz vermeye başlarsa karşısındaki kadının gözünde değeri de kalmamaya başlıyor.

enigma bey zor dayanmis erkek dusmanlarinin bu forumda ne isi var la.
neddik la biz size alttan alttan erkekleri hor gorme ezme cabalariniz niye euehehehhe

Geri