Erkeklerın kızlardan daha guclu olması

Konu sahibi son olarak 1934 gün önce görüldü
Oho avatara bakarsak benim de kevaşe olmam gerekir.

truva savaşında cephe alan savaşçı amazon kadınlarından, su matarasından sponsorluk alan infulusır duygu özaslana nasıl evrildiniz siz kızlar............

Bazen içinden başka bi süreyya çıkıyor ya ahahaaaaass Süreyya içinde Süreyya..
Ne güzel iste.Hep sürpriz.d
Monotonluktan uzak.p

O degil de.Lefty nin ifade ettigi gibi;erkegin dirayet sahibi olmasi gerektigini düsünüyorum sahsen.Yani benim icin benliginden vaz gecmemeli.Neyse o olsun ve kalsin.

Ne güzel iste.Hep sürpriz.d
Monotonluktan uzak.p

O degil de.Lefty nin ifade ettigi gibi;erkegin dirayet sahibi olmasi gerektigini düsünüyorum sahsen.Yani benim icin benliginden vaz gecmemeli.Neyse o olsun ve kalsin.

Soyadını değiştirmek de biraz yovvvğşaklık gibi geliyor bana yani. Lüzumsuz yalaklık yapmış : )

Sürpriz yumurtasın , matruşka gibi gibi.... bir gibi daha.

Güce tapan bir toplumda erkek güçlü olacak tabi. Yeri gelecek başkasını, yeri gelecek eşini ezecek. Kadın ve toplum bunu bekliyor. Aksini söyleyen azınlıktır, toplum gerçeklerine aykırıdır. Kibarlık eşittir zayıflıktır bu ülkede.

Erkeğin güçlü olmasında bir sorun yok ve öyle de olmalı fakat bu güçten anlaşılan hiçbir şekilde kadını aşağı gören zihniyet yapısı olmamalıdır. Erkek de kadın da yaşam boyu birbirine destek olacağı bu yolda, bir şekilde güçlü olmayı başarmalıdır çünkü hayatın ne getireceği hiç bilinmez.

Kadınlara karşı zayıf erkeklerden kendi adıma hiç hoşlanmıyorum fakat bu demek değildir ki erkek, kadını ezmeye çalışsın. Kadınlar konusunda seçici ve ne istediğini bilen, bir kadın için şekilden şekile girmeyen, belli bir duruşu olan ve yaşam koşulları karşısından pes etmeyen erkekleri güçlü buluyorum. Kadınlar karşısında dağılan erkeğe, kendi adıma hiç saygım kalmıyor.

Sonuç olarak, kadın da erkek de eşit yaşam haklarına sahiptir ve böyle bir konuda ayrımcılık yapılamaz.

Ulus olarak güçten anladığımız şey, kaba güç. Fiziksel olanı yani. Psikolojik gücümüzü gösteremeyiz.
Zannımca bazı kadınlar erkeğin kendilerine karşı kaba güç sahibi olması gerektiğini düşünüyor. Kibar olmak zayıflık gibi algılanan bir ülkeyiz. Bu iki olgu arasında dengeyi sağlamak Sırat'ta yürümek kadar zor.

Medeni olarak kadın ve erkek eşittir deyip de bir kişiden olumlu tepki alan erkek var mıdır acaba?

Kadın karşısında dağılan erkek demeyelim de hisleri karşısında kontrolü kaybeden erkek diyelim :)
Kadınlar için de aynı şeyi söylerim, hisler bir tek erkeğe mi ait? Hayır.

dünya kadar malın olacağına fındık kadar bişeyler olsun demişler, güç sende olsa ne fayda kullanan başka olur o gücü maymun ederler adamı maymuun.

yokluğumda avam dili yine foruma hakim olmuş.

kadın/erkek cinsleri evrim ile birlikte üreme sürecinin ortak paydaşları olarak eşit yaşam konforu haklarına muhakkak sahip olmalıdır.
bu haklar bilhassa yanlış algılanmaya müsait olduklarından, devirler değişse de kervanın düzülme şekli aynı kalmaktadır.
binaenaleyh avamlar ve cazgırlar birbirleriyle ortak kanaatte mutabık kalamamaktadır.

tabiatı gereği erkek canlısı kas gücü ve manevra kabiliyetleri olarak kadınlardan mukavemetlidir; fakat her canlının bir gün ölümü tadacağı gibi her erkekte hayata ilk adımını gramajı üzerinde çeşitli anlaşmazlıklar olan uzuv aracılığı ile atmaktadır.

üst satırda pervasızca dile getirilen "feminizm'in alt kolları" söylevi popülistlikten öte değildir.
feminizm kadınlar ile erkeklerin eşit yaşam konforu hakları taleplerini dile getirme mücadelesidir.
alt kollar ya da alt dallar adı altında yapılan eylemler bir takım cazgırların provokatörlüğünden gayrı bir girişim değildir.
benzer cazgırlık ve üzerine eklenen ağlaklık neticesinde "ateizm'in alt kolları vardır" söylevi gibi beyhudedir.

yahut sokrates'in entarisini kalkan olarak kullananların söylevleri de dikkate alınası olmamalıdır.

işbu konu gereği okuma yazma bilen ve internet paketi satın alabilen insanların farklı görüşlerde olmaları ürkütücü olmakla birlikte cehaletin örekesidir.

elde mızrak, götte yaprak toplulukları bu konunun tarafı ya da muhatabı değillerdir. keza onlar kendi bildikleri gibi yaşarlar.

galler kırsallarında çıplak ayak futbol oynayan patates kokulu çocuklardan bihaber insanlara ve mekkeli müşriklere duyurulur.

Güce tapan bir toplumda erkek güçlü olacak tabi. Yeri gelecek başkasını, yeri gelecek eşini ezecek. Kadın ve toplum bunu bekliyor. Aksini söyleyen azınlıktır, toplum gerçeklerine aykırıdır. Kibarlık eşittir zayıflıktır bu ülkede.
Ulus olarak güçten anladığımız şey, kaba güç. Fiziksel olanı yani. Psikolojik gücümüzü gösteremeyiz.
Zannımca bazı kadınlar erkeğin kendilerine karşı kaba güç sahibi olması gerektiğini düşünüyor. Kibar olmak zayıflık gibi algılanan bir ülkeyiz. Bu iki olgu arasında dengeyi sağlamak Sırat'ta yürümek kadar zor.
Medeni olarak kadın ve erkek eşittir deyip de bir kişiden olumlu tepki alan erkek var mıdır acaba?
Kadın karşısında dağılan erkek demeyelim de hisleri karşısında kontrolü kaybeden erkek diyelim :)
Kadınlar için de aynı şeyi söylerim, hisler bir tek erkeğe mi ait? Hayır.
Güçlü olmak ile sahip olduğun gücü başkalarını ezmek için kullanmak arasında fark vardır çünkü ikinci bahsettiğim tamamen güç zehirlenmesine işaret eder.
Kibar olmanın da bir ölçüsü olmalı ki bazı erkekler zaman zaman nezaket ile bir kadın karşısında kendini kaybetmeyi birbirine karıştırabiliyor.
Dağılan erkek ile anlatmak istediğim de hiç kadın görmemiş gibi davrananlar ki bunun duygularla pek ilgisi olmuyor.:)

Evet güclü kollar istiyoruz.:D

ne kadar hamallık işleri varsa
çağırın yapsınlar
mıy mıy eden olursa
ne yapayım götündeki gücü dersiniz

Güçlü olmak ile sahip olduğun gücü başkalarını ezmek için kullanmak arasında fark vardır çünkü ikinci bahsettiğim tamamen güç zehirlenmesine işaret eder.
Kibar olmanın da bir ölçüsü olmalı ki bazı erkekler zaman zaman nezaket ile bir kadın karşısında kendini kaybetmeyi birbirine karıştırabiliyor.
Dağılan erkek ile anlatmak istediğim de hiç kadın görmemiş gibi davrananlar ki bunun duygularla pek ilgisi olmuyor.:)
Ruth'a aşık olunca kendini değiştirmeye, geliştirmeye çalışan güçlü kaslı Martin Eden'a ne diyelim, güçlü mü güçsüz mü?
Hiç kadın görmemiş gibi davranmak farklı bir kategori. Çok erkek görmüş kadın kategorisi gibi bir şey.

Geri