Paradoxx
Üye
Istedıgım avatarı kullanmada ozgurumKullandığın avatar ile açtığın konu başlıkları ve yorumların arasında tutarsızlık var, o avatarı değiş de haksızlık olmasın.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Istedıgım avatarı kullanmada ozgurumKullandığın avatar ile açtığın konu başlıkları ve yorumların arasında tutarsızlık var, o avatarı değiş de haksızlık olmasın.
Avatar ile olmuyor bu işler, biraz da elle tutulur yorum yapmayı dene.Istedıgım avatarı kullanmada ozgurum
Sokrates neden fılozof oldu bılıyor musun?Avatar ile olmuyor bu işler, biraz da elle tutulur yorum yapmayı dene.
Bilmiyorum.Sokrates neden fılozof oldu bılıyor musun?
Ne güzel iste.Hep sürpriz.dBazen içinden başka bi süreyya çıkıyor ya ahahaaaaass Süreyya içinde Süreyya..
Ne güzel iste.Hep sürpriz.d
Monotonluktan uzak.p
O degil de.Lefty nin ifade ettigi gibi;erkegin dirayet sahibi olmasi gerektigini düsünüyorum sahsen.Yani benim icin benliginden vaz gecmemeli.Neyse o olsun ve kalsin.
Erkeğin güçlü olmasında bir sorun yok ve öyle de olmalı fakat bu güçten anlaşılan hiçbir şekilde kadını aşağı gören zihniyet yapısı olmamalıdır. Erkek de kadın da yaşam boyu birbirine destek olacağı bu yolda, bir şekilde güçlü olmayı başarmalıdır çünkü hayatın ne getireceği hiç bilinmez.
Kadınlara karşı zayıf erkeklerden kendi adıma hiç hoşlanmıyorum fakat bu demek değildir ki erkek, kadını ezmeye çalışsın. Kadınlar konusunda seçici ve ne istediğini bilen, bir kadın için şekilden şekile girmeyen, belli bir duruşu olan ve yaşam koşulları karşısından pes etmeyen erkekleri güçlü buluyorum. Kadınlar karşısında dağılan erkeğe, kendi adıma hiç saygım kalmıyor.
Sonuç olarak, kadın da erkek de eşit yaşam haklarına sahiptir ve böyle bir konuda ayrımcılık yapılamaz.
Güçlü olmak ile sahip olduğun gücü başkalarını ezmek için kullanmak arasında fark vardır çünkü ikinci bahsettiğim tamamen güç zehirlenmesine işaret eder.Güce tapan bir toplumda erkek güçlü olacak tabi. Yeri gelecek başkasını, yeri gelecek eşini ezecek. Kadın ve toplum bunu bekliyor. Aksini söyleyen azınlıktır, toplum gerçeklerine aykırıdır. Kibarlık eşittir zayıflıktır bu ülkede.
Ulus olarak güçten anladığımız şey, kaba güç. Fiziksel olanı yani. Psikolojik gücümüzü gösteremeyiz.
Zannımca bazı kadınlar erkeğin kendilerine karşı kaba güç sahibi olması gerektiğini düşünüyor. Kibar olmak zayıflık gibi algılanan bir ülkeyiz. Bu iki olgu arasında dengeyi sağlamak Sırat'ta yürümek kadar zor.
Medeni olarak kadın ve erkek eşittir deyip de bir kişiden olumlu tepki alan erkek var mıdır acaba?
Kadın karşısında dağılan erkek demeyelim de hisleri karşısında kontrolü kaybeden erkek diyelim
Kadınlar için de aynı şeyi söylerim, hisler bir tek erkeğe mi ait? Hayır.
Ruth'a aşık olunca kendini değiştirmeye, geliştirmeye çalışan güçlü kaslı Martin Eden'a ne diyelim, güçlü mü güçsüz mü?Güçlü olmak ile sahip olduğun gücü başkalarını ezmek için kullanmak arasında fark vardır çünkü ikinci bahsettiğim tamamen güç zehirlenmesine işaret eder.
Kibar olmanın da bir ölçüsü olmalı ki bazı erkekler zaman zaman nezaket ile bir kadın karşısında kendini kaybetmeyi birbirine karıştırabiliyor.
Dağılan erkek ile anlatmak istediğim de hiç kadın görmemiş gibi davrananlar ki bunun duygularla pek ilgisi olmuyor.![]()