Erkeklerın kızlardan daha guclu olması

Konu sahibi son olarak 1933 gün önce görüldü
Fiziksel açıdan ise doğru bir önerme..
Haklar açısından ise herkes eşit olacak..
Sen ben ayrımı olmayacak asla her konuda.

Son düzenleme:
La bırak. 250 gram için ne yağız delikanlıların paspas olduğunu gördüm ben. Gontrolsüz güç güç deeldir yeğenim. Devede de boy var ama sürüsü birden bir itin peşinden gider. Yaaa işte bunlar hep bilim

damacanayı tek hareketle omzunuza alabiliyonuz diye de dünyada bu kadar hak ve söz sahibi olmamalısınız arkadaşlar ki pet şişeyle yıkılan biliyorum... korkunç.

birazdan feminik kızlar las tesis için toplanacağuk... güçlü kalın.

Fiziksel olmasa bile güçlü bir psikolojiye sahip olduğumuz aşikar.

Tamam da ben aksi birşey demedim zaten.

Gücsüz erkek soguk dus,bir bardak su,yagmurda semsiyesiz kalmak gibi bir şey.
Bir erkek arkadasim, evlenir isek senin soyadini alirim demisti.
Ertesi gün bitirdim iliskiyi.
Özür dilerim.

250 gram ? Insallah yanlis anlamisimdir
Bak böyleleri de var W bu forumda :)
Siz kızlar iki havalı takıldık diye bana dusman olun :)
Climaxın üslup seviyesi işte ne kadar kaba ifadeler değil mi?
Bunları göründe kıymetini anlayın kızlar.. Böyle çok insan var..

Elbette kadın erkek fiziksel olarak farklıdır ama her şeye rağmen ne üstün ne alçak sadece eşit olmak onurlu olmanın tek yolu.. Karşındakini bağımsız özgür bir birey kabul edemeyen cinsiyetçi söylemlerle damgalamaya çalışam erkek de kadın da bence fazlasıyla gereksiz..

birazdan feminik kızlar las tesis için toplanacağuk... güçlü kalın.
Ne feminist
Ne maskülist

Sadece eşit sadece eşit..
Eşit olamayan onurlu olamaz.

Benim fikir dünyamı etkileyen bir filozofun kitabında okumuştum.. Bir ekmeği eşit bölüşecek kadar bir yürek taşımıyorsanız, bu hayatta boşa yaşıyorsunuz demektir..

Herkes kelimesi ne güzel bir kelimedir. Ayrımsız, sınıfsız bir toplum.. Ağa değil maraba değil, şeyh değil mürit değil, kadın değil erkek değil sadece herkes..

İşte onurlu ve doğru tavır buradan geçiyor..
Bu bir güzelliktir, bu bir insancıl yaklaşımdır..

“Eşit olamayan onurlu olamaz. Eşit olamayan hiçbir şey olamaz.” Coolumsu

Gücsüz erkek soguk dus,bir bardak su,yagmurda semsiyesiz kalmak gibi bir şey.
Bir erkek arkadasim, evlenir isek senin soyadini alirim demisti.
Ertesi gün bitirdim iliskiyi.
Özür dilerim.

Bazen içinden başka bi süreyya çıkıyor ya ahahaaaaass Süreyya içinde Süreyya..

Erkeğin güçlü olmasında bir sorun yok ve öyle de olmalı fakat bu güçten anlaşılan hiçbir şekilde kadını aşağı gören zihniyet yapısı olmamalıdır. Erkek de kadın da yaşam boyu birbirine destek olacağı bu yolda, bir şekilde güçlü olmayı başarmalıdır çünkü hayatın ne getireceği hiç bilinmez.

Kadınlara karşı zayıf erkeklerden kendi adıma hiç hoşlanmıyorum fakat bu demek değildir ki erkek, kadını ezmeye çalışsın. Kadınlar konusunda seçici ve ne istediğini bilen, bir kadın için şekilden şekile girmeyen, belli bir duruşu olan ve yaşam koşulları karşısından pes etmeyen erkekleri güçlü buluyorum. Kadınlar karşısında dağılan erkeğe, kendi adıma hiç saygım kalmıyor.

Sonuç olarak, kadın da erkek de eşit yaşam haklarına sahiptir ve böyle bir konuda ayrımcılık yapılamaz.

@Coolumsu

Feminist olmak zaten kadın ile erkeğin yaşam hakları açısından eşitliğini savunmaktır fakat bu kavram yanlış anlaşılıp erkek düşmanlığı ya da kadının kendini erkekten üstün gördüğü bir zihniyet yapısı olarak lanse edildiği için toplumda hatalı bir algı var.

Feminizm kendi içinde kollara ayrılır ve hepsini ayrı ayrı ele almak gerekiyor ancak sonuçta; kadını yaşam boyu güçlü tutmak, ezilmesini önlemek ve haklarına sahip çıkmasını sağlamak amacı ile varlık gösterir. Erkekle kadının eşit haklara sahip olduğunu savunur.

Son düzenleme:
Femınıst kızlar erkeklerı kole gıbı gorur ahlaksızlar

Geri