Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
adam bi yere kadar fakir davranabiliyo ya.... sonra hemen zengin zengin cümleler.... yüzme olurmuş, açık havada tenis olurmuş... YOK YAV.lkdsfklBu kadar takılmayın ya kim ne için kas yapıyor, göt göbek salıyor .d gri haaşortmeni değiştirip evden dışarı çıkın bak hava ne güzel, yürüyüş olur, spor olur, sonra bir spor salonuna gidersiniz, olmazsa gider yüzersiniz, açık havada tenis oynarsınız .d
Tenis kortunu saati 150TL’den kiralayabiliyorsun .( yüzme de denizde bedava, oh miss gibi hayat xdadam bi yere kadar fakir davranabiliyo ya.... sonra hemen zengin zengin cümleler.... yüzme olurmuş, açık havada tenis olurmuş... YOK YAV.lkdsfkl
spor salonu dediğin de şey mi mahalle parkında olan spor aletleri...........Tenis kortunu saati 150TL’den kiralayabiliyorsun .( yüzme de denizde bedava, oh miss gibi hayat xd
Millet bahçeleri…. afaghshd her bütçeye göre salon da var, MacFit var mesela ayda 450 TL, miss git sabah akşam orada yat kalk bir ay boyunca ayda 450 TL xdspor salonu dediğin de şey mi mahalle parkında olan spor aletleri...........
macfitler duruyor mu ya hala.sdlfkkds oraya gidenin kendine saygısı yoktur.dlfgjk LİNÇ GELİR Mİ?lsdkgfMillet bahçeleri…. afaghshd her bütçeye göre salon da var, MacFit var mesela ayda 450 TL, miss git sabah akşam orada yat kalk bir ay boyunca ayda 450 TL xd
100. şubelerini açmışlar bir yerde yanlışım olabilir 300 de demiş olabilirler agshdjmacfitler duruyor mu ya hala.sdlfkkds oraya gidenin kendine saygısı yoktur.dlfgjk LİNÇ GELİR Mİ?lsdkgf
Ya sen Alfa mısın ya işte bu kadarSpor salonlarının bir çoğunun vitamin barları, hamam ve saunaları da olabiliyor. Burada spor yapan erkeklerin ya da kadınların yeni birileri ile tanışma fırsatı bir şekilde oluşuyor. Erkekler de saatlerce spora zaman harcarken, bence bu olasılıkları da hesaplıyorlar çünkü bu şekilde çok sayıda tanışma var.![]()
Hmmm, o zaman bir cafeye gidip kahve içmek de… neyse agshdj sen dün pes etmiştin, öğlen vakti şimdi ne bu mesaj .ddSpor salonlarının bir çoğunun vitamin barları, hamam ve saunaları da olabiliyor. Burada spor yapan erkeklerin ya da kadınların yeni birileri ile tanışma fırsatı bir şekilde oluşuyor. Erkekler de saatlerce spora zaman harcarken, bence bu olasılıkları da hesaplıyorlar çünkü bu şekilde çok sayıda tanışma var.![]()
İnsanlar tanışıp kaynaşıyorlar, iyi bir durum aslında.Hmmm, o zaman bir cafeye gidip kahve içmek de… neyse agshdj sen dün pes etmiştin, öğlen vakti şimdi ne bu mesaj .dd
Katılıyorum, sosyalleşmek güzel, zarar gelmez .dİnsanlar tanışıp kaynaşıyorlar, iyi bir durum aslında.Sizleri ayrı tutuyorum demiştim.
Soldaki ben olabilir miyim, çünkü 8packi var… xdKonuya son noktayı koymak adına @aegishjalmur ile bir foto çektirelim dedik :
Ekli dosyayı görüntüle 58443
Soldaki çok gariban bakıyor, tıpkı ben.. Sağdaki ise tam bir playboy edasıyla poz vermiş, yani senSoldaki ben olabilir miyim, çünkü 8packi var… xd