Erkeklerin Kızlar için Kas yapması

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
erkekler kizlar icin kas yapmaz ki
Şu söylediğine sen bile inanmıyorsun ya ilk başlayışlarını biliyor musun.? Koşa koşa spora yazılmalar protein tozu almalar haşlanmış yumurta yemeler. Ne yapacaklarını şaşırıyorlar :d

aynen serçe kızlar için kas yapıyor tüm erkekler aynen

• Üzgün
Tepkiler: ne
İlgisi vardır ama hepsi de bu değildir be. Kadınlar, sadece kadınlar arasındaki bir toplantıya daha makyajlı ve iddialı gidiyorlar. Makyaj erkek için yapılıyor diyemeyiz. Bu da aynı. Lefty bilir gerçi doğrusunu.

Şu söylediğine sen bile inanmıyorsun ya ilk başlayışlarını biliyor musun.? Koşa koşa spora yazılmalar protein tozu almalar haşlanmış yumurta yemeler. Ne yapacaklarını şaşırıyorlar :d
yoo, inaniyorum. sirf kizlar icin niye spor yapsinlar ya. belki ergen erkekler ilk spora basladiklarinda bunu kizlarin ilgini daha kolay cekebilmek icin bir arac olarak kullanirlar ama sonrasinda unutur. erkek yine erkekle yarisir, kizlarda gibi. vucut yapan erkekler.. iste o adonisler pek kendini begenmistir, bilemezsin :d

yoo, inaniyorum. sirf kizlar icin niye spor yapsinlar ya. belki ergen erkekler ilk spora basladiklarinda bunu kizlarin ilgini daha kolay cekebilmek icin bir arac olarak kullanirlar ama sonrasinda unutur. erkek yine erkekle yarisir, kizlarda gibi. vucut yapan erkekler.. iste o adonisler pek kendini begenmistir, bilemezsin :d
Erkekler hep karşı cins için yaşar Thalassa makale yazdırma bana şimdi. :d

Erkekler kas yapmadan kız bulamıyor mu acaba . :S

Hayır erkekler bile kabullendi kızıcam ama :d

@Serçe oysaki sabır her şeyin ilacı diye öğretmişlerdi büyüklerimiz. Beyler, çabuk kız bulmaya ikna olduysanız ağırlık fiyatlarına bakalım trendyola . :)

• Beğen
Tepkiler: ne
azcuk kasli sirtini ve genel olarak fizigini paylasan beyler herkesten "woooaw what a guy" diye duymak ister :p erkeklerden ise "ben de boyle olmak istiyorum" demelerini duymak isterler. herkesten hayran dolu bakislar beklerler, kizi erkegi fark etmiyo. adonis iste. bir tanrica gibi tapin ister uhuh

ey iman edenler!
her kim ki kaslarını başkası için yapıyorsa göstermekle yükümlüdür, allah kendinin gördüğü şeylerin kuldan saklanmasını buyurmaz ve her kim ki kaslarını kendi için yapıyorsa allahın bildiğini kuldan sakladığından cehennemliktir.
kaslarınız kabul olsun. amin... (oruç bana iyi gelecek)

kadınların bir hiç uğruna 15 denye çorap giyip 20cm kar'da mini etek giymeleriyle paralel durum.
biz nasıl g*t meme seviyorsak , göğüs kası , sırt ve adele seven kadınlar olduğuda unutulmamalı.
biz bakıp iç çekeriz , onlar bakıp dudaklarını hafifce dişlerler.

@Serçe oysaki sabır her şeyin ilacı diye öğretmişlerdi büyüklerimiz. Beyler, çabuk kız bulmaya ikna olduysanız ağırlık fiyatlarına bakalım trendyola . :)
Hım, eskilerden kalma bir karakter. Güzel :)
Ama maalesef bahsettiğin insanlardan 5 tane bile kalmadı Dogu çünkü şuan iş gören şeyleri sayayım sana.
Erkekler için ; Düzgün fizik ve peşinden koşabilecekleri bir sahip istedikleri tek şey bu

Kadınlar ise ; Para para para ve tatmin olma duygusu.

Ben başka bişey göremiyorum.

Corap kaciyor yalniz.

Kaslı erkekler gaydir
Kaslı erkekler iqsu düşüktür
Kaslı erkekler sadece kadın için kas yapar, hepsi abazandir

Sırada daha ne var acaba... Her yerde bunlara ciddi inanan bi kitle var.
Bakin ayağa kalkiyorsunuz ve en yakın salona kaydoluyorsunuz. Sonrası zaman ve disiplin.
Çok kolay.
Kendinize inanin.

AA kim kaslı erkek gaydir diyor yemin ederim ilk defa duyuyorum

sahip olduğum tek kas; palmaris longus. insanların ağaçtan ağaca atlamasına yarayan bir kasmış, kimisinde bulunmuyor.

bir gün ağaçtan ağaca atlamamız gerekirse ya da avlanmamız, onu ben iyi yaparım ksjsh neyse ne diyeceğidim, bu kasa sahip oluşunuz genetik olarak açıklanabilir, kendiniz yapamıyorsunuz bunu ama yapabileceğiniz bişi var: buna sahip olan erkekler, kızlar için meyve toplayabilir, oradan oraya zıplayabilir. Bİ YAPIN DA GÖRELİM

mezkur kas ektedir...

Ekli dosyalar

• Screenshot_20220427-110622_Gallery.jpg
    Screenshot_20220427-110622_Gallery.jpg
    501.6 KB · Görüntüleme: 8
  • Beğen
Tepkiler: Sux
ben de kaslarımı övdü sanıp konuya girdim..meh

Geri