Blackheart
Gümüş Üye
İçlik'e Moda sokaklarında bizzat göstereceğim..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
KC’ye yürek dayanmaz, 5 ve 10 yıllık üyelik mantıklı ama onun için de bir ev satmak gerekiyor ahhaha karşıda bir yer var orayı düşündüm bir ara ama senin neyine diyip vazgeçtim.. .ddKemer Country ? Zenginlerin mekanı, sana da yakın hem![]()
fizyolojik olarak var evet...@Fernandinho kasın varmış öyle diyorlar ?
Orası çok iyi yalnız. Hatta yanlış bilmiyorsam profesyonellerin de tercih ettiği bir yer. Henüz Golf oynayacak kadar zenginleşmedimKC’ye yürek dayanmaz, 5 ve 10 yıllık üyelik mantıklı ama onun için de bir ev satmak gerekiyor ahhaha karşıda bir yer var orayı düşündüm bir ara ama senin neyine diyip vazgeçtim.. .dd
İstanbul için evet, diğer tesisleri de çok güzel. Eski yöneticim gidiyor, ben de lefty gibi iddia ediyorum golf oynayanların hepsi network için yapıyor bu sporu .ddOrası çok iyi yalnız. Hatta yanlış bilmiyorsam profesyonellerin de tercih ettiği bir yer. Henüz Golf oynayacak kadar zenginleşmedim![]()
Bu konuda yorum yaparsam işin içinden çıkamayız, bazıları pekala olabilir.İstanbul için evet, diğer tesisleri de çok güzel. Eski yöneticim gidiyor, ben de lefty gibi iddia ediyorum golf oynayanların hepsi network için yapıyor bu sporu .dd
Ben bu sefer peşin peşin pes edeyim o zaman .dd yüreğim ancak bir konuyu kaldırabiliyor günün bu saatinde .dBu konuda yorum yaparsam işin içinden çıkamayız, bazıları pekala olabilir.![]()
Desiluzyon.Hic gerek yok bence .ddÇekici bulma konusunda da çekiciliğe dem vuruyordunuz.
Artık önemi kalmadı böyle şeylerin. Yıllar geçtikçe, şiddetle onemsizlesiyor.
Çirkin, cılız fakat zenginseniz hemen hemen tüm kapılar açılır...
Biscolata erkeklerini beşe katlayacak adamların kimler yüzünden terk edildiğine- reddedildiğine tanıklık ettim.
Yok boyu şöyle olsun,yok pazusu şöyle olsun yok çenesi şöyle olsun
Geçiniz...