Erkeklerin Kızlar için Kas yapması

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Kas dedin mi akan sular durur..

Adonis yoksa her şey eksikkkk adoniss varsa her şey taaaağmamm. Önce sağlık için yapın ardından vaovvv diyen dayıcasına dedirtmek için.:D

Kemer Country ? Zenginlerin mekanı, sana da yakın hem :D
KC’ye yürek dayanmaz, 5 ve 10 yıllık üyelik mantıklı ama onun için de bir ev satmak gerekiyor ahhaha karşıda bir yer var orayı düşündüm bir ara ama senin neyine diyip vazgeçtim.. .dd

KC’ye yürek dayanmaz, 5 ve 10 yıllık üyelik mantıklı ama onun için de bir ev satmak gerekiyor ahhaha karşıda bir yer var orayı düşündüm bir ara ama senin neyine diyip vazgeçtim.. .dd
Orası çok iyi yalnız. Hatta yanlış bilmiyorsam profesyonellerin de tercih ettiği bir yer. Henüz Golf oynayacak kadar zenginleşmedim :D

Orası çok iyi yalnız. Hatta yanlış bilmiyorsam profesyonellerin de tercih ettiği bir yer. Henüz Golf oynayacak kadar zenginleşmedim :D
İstanbul için evet, diğer tesisleri de çok güzel. Eski yöneticim gidiyor, ben de lefty gibi iddia ediyorum golf oynayanların hepsi network için yapıyor bu sporu .dd

Çekici bulma konusunda da çekiciliğe dem vuruyordunuz.
Artık önemi kalmadı böyle şeylerin. Yıllar geçtikçe, şiddetle onemsizlesiyor.
Çirkin, cılız fakat zenginseniz hemen hemen tüm kapılar açılır...
Biscolata erkeklerini beşe katlayacak adamların kimler yüzünden terk edildiğine- reddedildiğine tanıklık ettim.
Yok boyu şöyle olsun,yok pazusu şöyle olsun yok çenesi şöyle olsun
Geçiniz...

Bence kaslar kızlar için erkek yapar, hadi bakalım…

ya.. var aslinda. kizlarin ilgisini daha kolay cekebilmek icin spora baslayan newbies

İstanbul için evet, diğer tesisleri de çok güzel. Eski yöneticim gidiyor, ben de lefty gibi iddia ediyorum golf oynayanların hepsi network için yapıyor bu sporu .dd
Bu konuda yorum yaparsam işin içinden çıkamayız, bazıları pekala olabilir.:)

kimse için kas yapmadım, kızlar için çene kasımı geliştirdim sadece... sayılıyor mu?

kolumdaki damarlada düşecek womans lar taniorum siz kastan mastan bahsedionuz
gecen kan aldirmaya gittim hemşire diyor damarlariniz nekadar simetrik ve güzel görünüyor. tabi ben şok .s

Kas yaptıkca biyerler şişiyor g.tleri kalkıyor bunların aman sizin kasınıza..yalvarırım yapmayın.
Erkek düşmanı geldi açılın ajsjxndj

Bir Yarmagül geçti hızlıca.ff

Çekici bulma konusunda da çekiciliğe dem vuruyordunuz.
Artık önemi kalmadı böyle şeylerin. Yıllar geçtikçe, şiddetle onemsizlesiyor.
Çirkin, cılız fakat zenginseniz hemen hemen tüm kapılar açılır...
Biscolata erkeklerini beşe katlayacak adamların kimler yüzünden terk edildiğine- reddedildiğine tanıklık ettim.
Yok boyu şöyle olsun,yok pazusu şöyle olsun yok çenesi şöyle olsun
Geçiniz...
Desiluzyon.Hic gerek yok bence .dd

Kendine iyi geldiği için yapılmalı bazı şeyler, birileri beğensin diye değil..

Bi arkadaşım spor salonuna gidiyordu, kız erkek karışıkmış. Geldi dedi sarışın bi kız var şöyle güzel böyle alımlı diye. Gittim mal gibi ben de yazıldım.
Hadi yazıldım yazılmasına ama sırf indirim var diye bi de 6 aylık yazıldım.
1 hafta gittim kızı 1 kere gördüm. Onun da süresi dolmuş yenilememiş son sporunu yaptı gitti. Ben de gitmedim daha yandı gitti paralar.
Allah bu kadınları bildiği gibi yapsın:(

Geri