aegishjalmur
Platin Üye
Ya tamam golf de oynamayalım….
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bu cihazları düğün, nişan öncesi tercih ediyorlar genelde ancak kalıcı değil ve sürekli tekrar gerekiyor.O cihazların hepsi yalan lefty, bu tuzağa nasıl düşersin .(( sporsuz beslenmesiz uykusuz veya cerrahi operasyon dışında bunun başka bir yolu yok .(
kontra atakla geliyorum hazır ol; estetik yaptıran hatta makyaj yapan kadın da o zaman erkekler için yapıyor .dd
Yok ben alınmadım, hemcinsimi savunma ihtiyacı hissettim anlamsız yere
Aslında genel yorum da yapmadım, bazıları demiştim ya neyse pes ettim.Yok ben alınmadım, hemcinsimi savunma ihtiyacı hissettim anlamsız yere![]()
![]()
Şu an bakınca bu kadar cevap vermeye değecek bir kasımın olmadığını farkettim ben de, yarın falan silerim yorumlarımı ahhhahaBen de alınmadım, alınacak kadar kasım da yok zaten ama sağ pazumda hafif bir sönüklük hissettim şu an. İçlendi zira..
Forumda bu tarife uyan tek insan tanıyorum o da @Klaus kardeşimiz.. Diz kapağı detayı eksik ama gene de onu tarif ettin bence.en dışında tutulmaması gereken adamlar... burada paragraflarla şov yapıyorlar, sanki bilmiyoruz...
neyse arkadaşlar sporumuzu aksatmayalım, çok güzel stres attırıyor. 1.90, kumral, kaslı, zeki, zengin, bekar erkeklerle spor üzerine tartışmalar yapmayı çok isterim. söz veriyorum erman toroğlu gibi davranmıcam.
Spor yaptığım için konu ilgimi çekti benim deŞu an bakınca bu kadar cevap vermeye değecek bir kasımın olmadığını farkettim ben de, yarın falan silerim yorumlarımı ahhhaha
diz kapağını her yerde yazmıyorum ben, nazar değmesini istemem. kendisini çekemeyen yeterince erkek var zaten sad...Forumda bu tarife uyan tek insan tanıyorum o da @Klaus kardeşimiz.. Diz kapağı detayı eksik ama gene de onu tarif ettin bence.
Yeşillendirsene yoğun istek var olmaz şimdi atmamakKaslı olmak da suç oldu...
At diyorum derler boşver :d içlik bekliyor :dBen atmam artık, üzerine alınan falan olur neme lazım. Sonra bakın, benim için sabah akşam spor salonlarında sürtüp kas yapmış denir falan..
Kemer Country ? Zenginlerin mekanı, sana da yakın hemGolf de oynamıyorum bu arada sonra dedikodu oluyor…