Erkekleri itici yapan detaylar

• Kullanıcı Aze
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Pipetle bir şey içmesi,
Yalaka olmaları,
Ayak kokusu,
Parası var diye her şeyi isteyen hırbolar. -hırbo lol-
Nargile sever tayfa,
Altın renkli saat.

O zaman iticiyiiiim
Pipet var nargile var para var altın saat var gkfmf

Valla ben pipet kullanıyorum ama burnuma sokuyorum pipeti.. malum..

Parayı kıvırınca şimdi hijyenik değil hehehe.

Sevmiyorsam ağzıyla kuş tutsa iticidir. Seviyorsam dünyanın en kötüsü, en çirkini bebeğimdir. Fjkfjfj

Chatgbt den copy paste yapıp kendi yorumlarıymış gibi yutturma çabalarında olması jdmdmcdkddkd

Otururken tüm yeri kaplayan tiplerden hoşlanmıyorum.Bir de gereksiz özgüven itici gelir bana.

Otururken tüm yeri kaplayan tiplerden hoşlanmıyorum.Bir de gereksiz özgüven itici gelir bana.
Nasıl yani, otururken her yeri kaplamak. Oturuşa dikkat etmemek mi? Bacaklarını ayırmak, kollarını sağ sola açarak yayılmış olması mı.. yoksa kocamam kıçı var diye çok yer kaplaması mı?

Ayaklarını 90 derece açıyla açan erkoları kastetti bence.

Nasıl yani, otururken her yeri kaplamak. Oturuşa dikkat etmemek mi? Bacaklarını ayırmak, kollarını sağ sola açarak yayılmış olması mı.. yoksa kocamam kıçı var diye çok yer kaplaması mı?
Yayılıp, köyün ağası gibi gereksiz yer işgal edenler.Tüm evreni kaplamaya çalışırken küçücük beynini ortalığa saçan tipler.Ya kısacası senin ilk tespitini kast ettim.

Yayılıp, köyün ağası gibi gereksiz yer işgal edenler.Tüm evreni kaplamaya çalışırken küçücük beynini ortalığa saçan tipler.Ya kısacası senin ilk tespitini kast ettim.
Yani şöyle biraz detay yazmak iyi oluyor, anlaşır olması açısından.. haklısın bu arada..
Sen de erkolara kızgınsın sanırım biraz..

Yani şöyle biraz detay yazmak iyi oluyor, anlaşır olması açısından.. haklısın bu arada..
Sen de erkolara kızgınsın sanırım biraz..
Kızgın değilim.Çok iyi erkek dostlara sahibim.Sadece kendi başına yaşamak birine tutunma ihtiyacını hissettirmiyor.Bu da benim tercihim sevgili Run :)

Kızgın değilim.Çok iyi erkek dostlara sahibim.Sadece kendi başına yaşamak birine tutunma ihtiyacını hissettirmiyor.Bu da benim tercihim sevgili Run :)
Evet, tercihler önemli. Herkes kendi seçimlerinden sorumlu.
Başarılar hayatta o zaman.

Sanırım bizim var olmamız iticilik sebebi. Öyle anlıyorum başlığa göz atınca.

Geri