evet evet evettkısaca, erkekleri itici yapan yapan detaylar erkek olmaları deyin de konu kökünden çözüme kavuşsun.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
evet evet evettkısaca, erkekleri itici yapan yapan detaylar erkek olmaları deyin de konu kökünden çözüme kavuşsun.
Bloodymary aslında iyi kizdir ya, bakma milletin anlattiklarina derler. Kan tutması ne moruk.Kan tutması?
Pipetle bir şey içmesi,
Yalaka olmaları,
Ayak kokusu,
Parası var diye her şeyi isteyen hırbolar. -hırbo lol-
Nargile sever tayfa,
Altın renkli saat.
Ayak kokusu ne lan ahahhaPipetle bir şey içmesi,
Yalaka olmaları,
Ayak kokusu,
Parası var diye her şeyi isteyen hırbolar. -hırbo lol-
Nargile sever tayfa,
Altın renkli saat.
Nasıl yani, otururken her yeri kaplamak. Oturuşa dikkat etmemek mi? Bacaklarını ayırmak, kollarını sağ sola açarak yayılmış olması mı.. yoksa kocamam kıçı var diye çok yer kaplaması mı?Otururken tüm yeri kaplayan tiplerden hoşlanmıyorum.Bir de gereksiz özgüven itici gelir bana.
Yayılıp, köyün ağası gibi gereksiz yer işgal edenler.Tüm evreni kaplamaya çalışırken küçücük beynini ortalığa saçan tipler.Ya kısacası senin ilk tespitini kast ettim.Nasıl yani, otururken her yeri kaplamak. Oturuşa dikkat etmemek mi? Bacaklarını ayırmak, kollarını sağ sola açarak yayılmış olması mı.. yoksa kocamam kıçı var diye çok yer kaplaması mı?
E bunu yazmaya geldim.Erkek olmalari..
Yani şöyle biraz detay yazmak iyi oluyor, anlaşır olması açısından.. haklısın bu arada..Yayılıp, köyün ağası gibi gereksiz yer işgal edenler.Tüm evreni kaplamaya çalışırken küçücük beynini ortalığa saçan tipler.Ya kısacası senin ilk tespitini kast ettim.
Kızgın değilim.Çok iyi erkek dostlara sahibim.Sadece kendi başına yaşamak birine tutunma ihtiyacını hissettirmiyor.Bu da benim tercihim sevgili RunYani şöyle biraz detay yazmak iyi oluyor, anlaşır olması açısından.. haklısın bu arada..
Sen de erkolara kızgınsın sanırım biraz..
Evet, tercihler önemli. Herkes kendi seçimlerinden sorumlu.Kızgın değilim.Çok iyi erkek dostlara sahibim.Sadece kendi başına yaşamak birine tutunma ihtiyacını hissettirmiyor.Bu da benim tercihim sevgili Run![]()