Erkekleri itici yapan detaylar

• Kullanıcı Aze
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
çekici bir iticiliğimin olması
seni ikilemde bırakabilir
rahatsız edebilir
kafan karışabilir
ve hatta sinirlendirebilir
bunlardan banane

Kafalarının her daim güzel olması.
Sigara içmeleri.
Çapkınlığı gurur duyulacak bir şey sanmaları.

Çocuk muyuz :hıı:

Eğer bir erkek ya da kadını sevmiyorsanız her hareketi itici, seviyorsanız da çekici gelir. Madde madde yazmak lüzumsuz. X kişisini sevmiyorsunuzdur; X kişisinde A davranışı sizde tiksinme uyandırır. Ancak X kişisini çok seviyorsanız o iğrendiğiniz A davranışına aşık bile olabilirsiniz. Olay bundan ibaret.

Objektif bir yorum. Adamsın reis.

Yürümenin de bir kalitesi var azizim.

Eğer bir erkek ya da kadını sevmiyorsanız her hareketi itici, seviyorsanız da çekici gelir. Madde madde yazmak lüzumsuz. X kişisini sevmiyorsunuzdur; X kişisinde A davranışı sizde tiksinme uyandırır. Ancak X kişisini çok seviyorsanız o iğrendiğiniz A davranışına aşık bile olabilirsiniz. Olay bundan ibaret.
Çok güzel demişim…

Erkek ve GS’li olmaları……………

Konuya baktım, bu forumun kızları erkek düşmanı.. aman aman düşman g*tüne.

Dedikodu yapan erkeklerin idam edilmesini isteyecek kadar nefret ediyorum bu durumdan.

Sürekli variyet konuşması. Genel olarak bir insanın sürekli mal mülk konuşması midemi bulandırıyor ama erkeklerin toplum içinde yer edinmek için bilhassa aileden miras kalan mal mülkü dillerinden düşürmemesi beni inanılmaz rahatsız ediyor.

İlk maddeyi yani pipetle bir şey içmesini pipetle çay içmesi diye okumazsın be siri. Git doktora görün. Kimmiş o cengaver diyorum bir de

Geri