Erkekleri itici yapan detaylar

• Kullanıcı Aze
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 22 saat önce aktifti
Şimdi hastane de komaya girmiş bir hasta yeme içme ihtiyacını pipet kullanarak giderirse veya kutu kola, ayran, soda. içeceğim de pipet kullanmak istersem iticilik mi :)
Beyaz çorap giyiyorum oda giydiğim giysilere göre.. :)
Ama tabii ilgilenmiyorum hıh :p

Olmayan beyin, sosyallik ve iletişim becerilerini parayla kamufle etmeye çalışmaları.
Buna düşen kızlar daha itici ve ucuz orası ayrı bi’ konu tabii. Iyyy kezbanlar :orgu:

Etraflarında kimse yokmuş gibi ağız dolusu küfür etmeleri. Son günlerde çok dikkatimi çekiyor, birini elime alacağım sonunda.

kısaca, erkekleri itici yapan yapan detaylar erkek olmaları deyin de konu kökünden çözüme kavuşsun.

Şimdi hastane de komaya girmiş bir hasta yeme içme ihtiyacını pipet kullanarak giderirse veya kutu kola, ayran, soda. içeceğim de pipet kullanmak istersem iticilik mi :)

Hastanede yüzünde hafif çizik şeklinde yaralar olan kaslı,pipet kullanan erkek mi buna düşmeyen de ne bileyim.
O değil de komaya girmiş hastanın bir şeyler içebilme ihtimalini sevdim.

Her cümlenin sonunda ortasında noktalama işareti koyar gibi küfür ekliyor olmaları

Örnek :nabıyon mk

Neyse ki nefes almaları yazan olmamış.

Eğer bir erkek ya da kadını sevmiyorsanız her hareketi itici, seviyorsanız da çekici gelir. Madde madde yazmak lüzumsuz. X kişisini sevmiyorsunuzdur; X kişisinde A davranışı sizde tiksinme uyandırır. Ancak X kişisini çok seviyorsanız o iğrendiğiniz A davranışına aşık bile olabilirsiniz. Olay bundan ibaret.

çok şey var insanı itici kılabilen ama ben şeyi sevmiyorum. hani böyle erkek adam şunu yapmaz, erkek adam şöyle davranmaz, erkek adama şöyle davranılmaz tarzı havalara giren tipleri. rahat olsun, kasmasın, erkek adamlığı çok abartmasın bence çok daha tatlı oluyorlar.
ha şimdi erkek tatlı olmaz da demesin mesela. :p

Bütün kriterleri sağlıyorum, başvuruyu nereye yapıyoruz?

“Nereye gidelim?” cümlesini kurmasın da argosuna, beyaz çorabına, pipetine, altın saatine razıyım.

Geri