Sözlük Erkekleri etkileyen kadın burçları

Sözlük
🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
@yoSun
Mars burcun akrepte dedim ya :p

@Run
oee sende ilk goruste kova kadinlarini cekici buluyor, hoslaniyorsun

Kimler kova kadını yazsın bakalım :)
Ben artık kova kadınlarından etkileniyorum arkadaşlar..
Neyse ki forumda kova kadını yok.

Kimler kova kadını yazsın bakalım :)
Ben artık kova kadınlarından etkileniyorum arkadaşlar..
Neyse ki forumda kova kadını yok.
yukseleni ve ay burcu kova olan kadinlardan da etkileniyor olabilirsin. diyelim ki kadin balik burcu, ama genel haritasi kova burcu dominant.. yine etkilenirsin

yukseleni ve ay burcu kova olan kadinlardan da etkileniyor olabilirsin. diyelim ki kadin balik burcu, ama genel haritasi kova burcu dominant.. yine etkilenirsin
Mesela nefes alıyorsa, etkilenme şansım ne :)
Bilgilendirme için teşekkürler.

@need
boga burcu kadinlarini cekici buluyor ve etkileniyorsun ilk bakista

arkadaslar zor degil :p detaysiz, incelemeden etmeden sadece Venus isaretine bakin ve orada bulunan burca bakin. erkekler venus, kadinlar mars'a baksin

Ben oğlak'ım, benden etkilenen var mı :D:emoji_scream:

Başka şeyler etkiler = )

iç çamaşırına göre burç
burca göre iç çamaşırı
öyle bi konu vardı işte
gayet etkileyici ve seksi

Kut sacli kadinlara dustugum dogrudur. Yakismayani azdir..:D

@kLara hanımcığım senin burcun neydi ya, senin gibi etkileyici kadının burcunu ben nasıl bilmem :)
Demek burç değil kadın etkiliyor ahah.

İkizler yükselen boğa :)
Ne demek ikizler ya, senin doğum tarihi yanlış yazılmış canım. Senin ikizler olma şansın yok, evdekilere sor kimlik geç çıkmış ahah
10 tane burç saysam sana ikizler ve terazi demezdim sadece ahaha
Artık en sevdiğim burç ikizler bye.

Ne demek ikizler ya, senin doğum tarihi yanlış yazılmış canım. Senin ikizler olma şansın yok, evdekilere sor kimlik geç çıkmış ahah
10 tane burç saysam sana ikizler ve terazi demezdim sadece ahaha
Artık en sevdiğim burç ikizler bye.
Çoğu özelliğini taşımıyorum bencede bir sıkıntı var :d ama daha çok boğayım ben ya çoğu özelliğim boğanınkiyle aynı

Çoğu özelliğini taşımıyorum bencede bir sıkıntı var :d ama daha çok boğayım ben ya çoğu özelliğim boğanınkiyle aynı
Ya ilginç olan forumda sen ve @Sanem en iyi arkadaşım, canım ablam da ikizler. Hani hep sevdiğim kişiler ikizler ve ben balık. Bu iki burç hiç anlaşamaz normal şartlarda, ama ben müthiş biriyim ayrıca bu aralar biraz yakışıklıyım söyledim mi daha önce..

Bazısı damacana, cansız manken, rulman, stiletto ayakkabı vs. dinlemeden halleniyor. Tabii bir de nabzı atsın yeterciler var. Yurdum abazanları için çok fark ediyormuş gibi bir de burç muhabbeti yapılıyor :D

Geri