Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Aynen oyleSanırım mars burcum yay da..
tabi erkekler bunlari pek umursamaz. gerek de degil zaten. ama erkeklerin yaptigi secimleri, hoslandigi kisilere bakilirsa yine dogru cikar haritada gorunenlerle kiyaslaKonu kadınlar için roadmap aslında. Yoksa erkek burç ile gezegenlerin hareketlerine gore kadın gozlemlemez.
Örneğin şizofren tanısı koyulan birinin gezegeni "ne bu şimdi" diğip gönül koyarmi kişiye?tabi erkekler bunlari pek umursamaz. gerek de degil zaten. ama erkeklerin yaptigi secimleri, hoslandigi kisilere bakilirsa yine dogru cikar haritada gorunenlerle kiyasla
bak sizofrenlik demisken, bir insanin ne tur hastaliklara yatkin oldugu da gorulebiliyor haritadaÖrneğin şizofren tanısı koyulan birinin gezegeni "ne bu şimdi" diğip gönül koyarmi kişiye?
Ben ne tür hastalıklara yatkınım..bak sizofrenlik demisken, bir insanin ne tur hastaliklara yatkin oldugu da gorulebiliyor haritada
Onu sormuyorum annem. Simdi adamin davranisi hastaliga gore mi degisiyor gezegenin hareketine goremi. Yanlis hatirlamiyorsam gezegenler ile alakalı bir durumdu dimi burç olayları. Örneğin akli meleke bozukluğu yaşayan büyük sanrılı bir meczubun gezegeni ile hareketlerinin bağlantısı nasıl olur vbbak sizofrenlik demisken, bir insanin ne tur hastaliklara yatkin oldugu da gorulebiliyor haritada
O islere bakmiyorum ben. uzman da degilim. kendimce bakip yorumlasam bile dogru olmayabilir, kor kutuk guvenmeyin kimseye :pBen ne tür hastalıklara yatkınım..
Onu sormuyorum annem. Simdi adamin davranisi hastaliga gore mi degisiyor gezegenin hareketine goremi. Yanlis hatirlamiyorsam gezegenler ile alakalı bir durumdu dimi burç olayları. Örneğin akli meleke bozukluğu yaşayan büyük sanrılı bir meczubun gezegeni ile hareketlerinin bağlantısı nasıl olur vb
Senden etkilenmek için, hangi burç acaba diye düşünen avel yoktur herhaldeAkrebim, hadi etkilenin.
Te allam ya. Run'dan yine inciler dizilmiş.: ))))))))
Karşısındaki kadının burcunu öğrenene kadar etkilenmiş oluyor zaten ve sonrasında bilse ne değişecek?Bazısı damacana, cansız manken, rulman, stiletto ayakkabı vs. dinlemeden halleniyor. Tabii bir de nabzı atsın yeterciler var. Yurdum abazanları için çok fark ediyormuş gibi bir de burç muhabbeti yapılıyor![]()
YaniKarşısındaki kadının burcunu öğrenene kadar etkilenmiş oluyor zaten ve sonrasında bilse ne değişecek?Burcun bana uymaz deyip de terk mi edecek?
Burç uyumu şayet doğru analiz yapılırsa önemli olabilir ancak doğrudan ön yargılı bakış açısı yanıltır. Sanırım iki tarafın da doğum haritasına bakılıyor.YaniYıllar önceki IRC muhabbetleri geldi aklıma.
slm
asl?
pls.