Sözlük Erkekleri etkileyen kadın burçları

Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Konu kadınlar için roadmap aslında. Yoksa erkek burç ile gezegenlerin hareketlerine gore kadın gozlemlemez.

Konu kadınlar için roadmap aslında. Yoksa erkek burç ile gezegenlerin hareketlerine gore kadın gozlemlemez.
tabi erkekler bunlari pek umursamaz. gerek de degil zaten. ama erkeklerin yaptigi secimleri, hoslandigi kisilere bakilirsa yine dogru cikar haritada gorunenlerle kiyasla

Akrebim, hadi etkilenin.
Te allam ya. Run'dan yine inciler dizilmiş.: ))))))))

tabi erkekler bunlari pek umursamaz. gerek de degil zaten. ama erkeklerin yaptigi secimleri, hoslandigi kisilere bakilirsa yine dogru cikar haritada gorunenlerle kiyasla
Örneğin şizofren tanısı koyulan birinin gezegeni "ne bu şimdi" diğip gönül koyarmi kişiye?

bak sizofrenlik demisken, bir insanin ne tur hastaliklara yatkin oldugu da gorulebiliyor haritada
Onu sormuyorum annem. Simdi adamin davranisi hastaliga gore mi degisiyor gezegenin hareketine goremi. Yanlis hatirlamiyorsam gezegenler ile alakalı bir durumdu dimi burç olayları. Örneğin akli meleke bozukluğu yaşayan büyük sanrılı bir meczubun gezegeni ile hareketlerinin bağlantısı nasıl olur vb

Ben ne tür hastalıklara yatkınım..
O islere bakmiyorum ben. uzman da degilim. kendimce bakip yorumlasam bile dogru olmayabilir, kor kutuk guvenmeyin kimseye :p
Onu sormuyorum annem. Simdi adamin davranisi hastaliga gore mi degisiyor gezegenin hareketine goremi. Yanlis hatirlamiyorsam gezegenler ile alakalı bir durumdu dimi burç olayları. Örneğin akli meleke bozukluğu yaşayan büyük sanrılı bir meczubun gezegeni ile hareketlerinin bağlantısı nasıl olur vb

ya bu sorunun cevabi genis. ikiside dogru. hersey bu yasam ve evrende birbirine bagli ve hersey birbirine etki yapar. bazi konumlar herkese ayni etkiyi birakir (doga olaylari, pandemi gibi mesela). senin bahsettigin kisisel etkilenme, o da var. herkesin dogum haritasi birbirinden farklidir. transitler (gezegenlerin suandaki pozisyonu) ya tetikler ya rahat birakir, veya guzel gelisme saglar. farzedelim ki iki sizofren hastasi var. ikisinin dogum haritalari farkli. transitler (gezegenlerin suandaki pozisyonu) dunya alemine ayni iken, birini kotu etkiler, intihar etme duygulari cogalabilir, oburu ise daha rahat bir surec gecirir. yani boyle bisey. direnc onemli. kafa yapisi onemli. ''aman bu transitler beni kotu etkileyecek'' diyip kendini sali vermek yok. hazirlikli olmak herseyin iyi gecmesini de saglayabilir

Siz ona burç mu diyorsunuz. Meme diyoruz biz burada.

burçtan etkilenen erkek de ne bileyim

Bazısı damacana, cansız manken, rulman, stiletto ayakkabı vs. dinlemeden halleniyor. Tabii bir de nabzı atsın yeterciler var. Yurdum abazanları için çok fark ediyormuş gibi bir de burç muhabbeti yapılıyor :D
Karşısındaki kadının burcunu öğrenene kadar etkilenmiş oluyor zaten ve sonrasında bilse ne değişecek?:) Burcun bana uymaz deyip de terk mi edecek?

Yani :D Yıllar önceki IRC muhabbetleri geldi aklıma.

slm
asl?
pls.
Burç uyumu şayet doğru analiz yapılırsa önemli olabilir ancak doğrudan ön yargılı bakış açısı yanıltır. Sanırım iki tarafın da doğum haritasına bakılıyor.

Geri