- Web sitesi
- www.instagram.com
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yukseleni ve ay burcu kova olan kadinlardan da etkileniyor olabilirsin. diyelim ki kadin balik burcu, ama genel haritasi kova burcu dominant.. yine etkilenirsinKimler kova kadını yazsın bakalım
Ben artık kova kadınlarından etkileniyorum arkadaşlar..
Neyse ki forumda kova kadını yok.
Mesela nefes alıyorsa, etkilenme şansım neyukseleni ve ay burcu kova olan kadinlardan da etkileniyor olabilirsin. diyelim ki kadin balik burcu, ama genel haritasi kova burcu dominant.. yine etkilenirsin
nefes aliyorsa var ya.. oo iste ozaman dayanamazsin. aninda vurulursun.. rica ederim :dMesela nefes alıyorsa, etkilenme şansım ne
Bilgilendirme için teşekkürler.
Ne demek ikizler ya, senin doğum tarihi yanlış yazılmış canım. Senin ikizler olma şansın yok, evdekilere sor kimlik geç çıkmış ahahİkizler yükselen boğa![]()
Çoğu özelliğini taşımıyorum bencede bir sıkıntı var :d ama daha çok boğayım ben ya çoğu özelliğim boğanınkiyle aynıNe demek ikizler ya, senin doğum tarihi yanlış yazılmış canım. Senin ikizler olma şansın yok, evdekilere sor kimlik geç çıkmış ahah
10 tane burç saysam sana ikizler ve terazi demezdim sadece ahaha
Artık en sevdiğim burç ikizler bye.
Ya ilginç olan forumda sen ve @Sanem en iyi arkadaşım, canım ablam da ikizler. Hani hep sevdiğim kişiler ikizler ve ben balık. Bu iki burç hiç anlaşamaz normal şartlarda, ama ben müthiş biriyim ayrıca bu aralar biraz yakışıklıyım söyledim mi daha önce..Çoğu özelliğini taşımıyorum bencede bir sıkıntı var :d ama daha çok boğayım ben ya çoğu özelliğim boğanınkiyle aynı