Bana göre aşk şiirleri en çok erkeklere yakışıyor..Nedense kadınların yazdığı aşk şiirleri sarmıyor beni.Şiir kadına yazılınca daha hoş duruyor…
Hasan’ım..
Hasan’ım..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hasan da kabuğu kapalı antep fıstığına benziyor awq
Neveser Kökdeş var besteci harika eserleri var.işin şakasını bir yana bırakalım yabaninin konusunda böylesine ciddi bir yorum yapacağım için şimdiden kendimden özür diliyorum ama dayanamadım
Maalesef toplumumuzda kadınların romantik şiir yazamayacağı yönünde bir önyargı var.
Bu, erkek şairlerin tarihleeerr boyunca daha görünür olmasından kaynaklanıyor olabilir hatta olabilir değil direkt budur...
Oysa şiir cinsiyetle sınırlı değildir; duyguyu ifade etmek, sadece hissetmekle ilgilidir....
Sanki din değiştiriyor! Konuma yazmak niye anormal?işin şakasını bir yana bırakalım yabaninin konusunda böylesine ciddi bir yorum yapacağım için şimdiden kendimden özür diliyorum ama dayanamadım
Maalesef toplumumuzda kadınların romantik şiir yazamayacağı yönünde bir önyargı var.
Bu, erkek şairlerin tarihleeerr boyunca daha görünür olmasından kaynaklanıyor olabilir hatta olabilir değil direkt budur...
Oysa şiir cinsiyetle sınırlı değildir; duyguyu ifade etmek, sadece hissetmekle ilgilidir....
valla ben bi cinsiyet değiştirir gibi oldum muhterem sen ne diyorsun?Sanki din değiştiriyor! Konuma yazmak niye anormal?
Allaha şükür herkes iyiler selam söyle sende..valla ben bi cinsiyet değiştirir gibi oldum muhterem sen ne diyorsun?
aleyküm selam fatih eşiminde sana selamı varAllaha şükür herkes iyiler selam söyle sende..
As bir yastıkta kocayın.aleyküm selam fatih eşiminde sana selamı var
Sana şimdi bir şiir yazıyorumAncak bir erkek, başka bir erkeğe yazarsa yazar. Kadınlar ekseriyetle kalpsiz oldukları için şiir yazmak vs onlara zulüm gelecektir.
evde lezo içiyorum benim de mi versinNe siiri , birazdan firtina kopcakmiş abv erkeklerin