Blackheart
Gümüş Üye
Bilemiyorum Suri, kadınlar ilişkilerde daha rasyonel ve uzun vadeli planlamalar yaptıkları için o ilham hiç gelmeyebilir de 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kantarın topuzunu kaçırmadan ilişki yaşayalım pls..Gelse, bogulup, kacacak yer ararsiniz xD
Hiç biri sana şiir yazdı mı ?Kantarın topuzunu kaçırmadan ilişki yaşayalım pls..![]()
Sen yazdın ya az önceHiç biri sana şiir yazdı mı ?
Ich habe nichts aber auch garnichts verstanden.Yaşadığınız coğrafyada şiir seven erkeğe ne gözle bakıldığına bağlı.
Sevilmeyi ya da bir sevgi ifadesini bile 'erkeklik-adamlık' vb. sikik tabirlerine bi tehdit olarak görebilen tiplere şiir okumanın-yazmanın bedeli ağır olabilir.
İşte bu noktayı patolojik hale getiren de o adama zorla şiir sevdirmeye çalışmanız, şiiri sevmediği için ağlayıp zırlamanız.
Sevemez.
Hatta sevmeyi bile bilmiyor olabilir.
Ya anlayacağı dil ile kontak kurun ya da uzak durun. Değiştirmeye çalışmayın insanları.
Ich habe nichts aber auch garnichts verstanden.
Oyun daima kurallarına göre oynanmalıdır diyorum.
Aslında büyüteçle iblis vari bir zeka yükledikleri Hürrem'in de yaptığı buydu bence; Süleyman'la kendi diliyle değil, Süleyman'ın diliyle konuşmasını bilmesi.Artık o dil şiir midir, kırılan yataklar mıdır bilemeyiz.Gerçi sen Hürrem'in yatakta çok iyi olduğuna dair tahminler yürütmüştün.Demek istediğim şiirden anlamayan bi adama şiir okursan alır o şiiri suratına fırlatır ve kalk kız sofrayı kur der, bana ibne mi demek istiyorsun falan deyip dövmeye de kalkabilir.O yüzden bir adamı hayatına alan kişi kendi dilini ona öğretmekle uğraşmamalı, onun dilini kendine referans edinmeli. Gerizekalı feministler bu konuda ağzımın payını vermeye hazırlanırken, Hürremler de tarihi değiştirmeye devam ederler.