kaç kişi tavuk soteye yumurta kırıyor, tavuklu menemen.Tavuk sotedir o
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kaç kişi tavuk soteye yumurta kırıyor, tavuklu menemen.Tavuk sotedir o
Kandırmışlar seni..kaç kişi tavuk soteye yumurta kırıyor, tavuklu menemen.
sen ömründe yemediysen yapacak bir şey yokKandırmışlar seni..
Yemem yiyemem vejetaryenimsen ömründe yemediysen yapacak bir şey yok![]()
Baharat kullanmayan insan yemek yapmıyordur. Yemek pişiriyordur üstadım. Güzel yemeğin sırrı baharat kombinasyonlarıdır.Damak tadıyla alakalı bir şey, yoksa menemen şöyle yapılır diye bir şey yok. Yoruma fazlasıyla açık bir yemek.
Ben çok baharat kullanıyorum, çoğu kişi sevmez mesela.
Ben Adanalı olduğum için bu bölgede baharat çok kullanılır.Baharat kullanmayan insan yemek yapmıyordur. Yemek pişiriyordur üstadım. Güzel yemeğin sırrı baharat kombinasyonlarıdır.
Annacım, olaya bu kadar düz yaklaşman beni hayal kırıklığına uğrattı. Seni her zaman çok yönlü biri olarak tanıyordum oysa..Hepimiz aynı malzemeleri kullanıyoruz.. nasıl oluyor da Blackin menemeni shininin menemeninden daha güzel oluyor....... bunu aklınız alıyor mu.... işin püf noktası pazarlama şekli... evet.. yapan kişi yaptığı menemeni övgü dolu sözlerle masaya indirdiği an o kazanmıştır...........
Yahu malzemeler aynı dedim diye de kuru kuru menemen yapmasınlar.. tatlandırsınlar... cok şükür her şey elimizin altında... "en sevdiğim yemek, açken yediğim yemek" böyle bir anıma gelirse tadı da umursamam o ayrı.sAnnacım, olaya bu kadar düz yaklaşman beni hayal kırıklığına uğrattı. Seni her zaman çok yönlü biri olarak tanıyordum oysa..
Malzemeler aynı olabilir ama tat başka oluyor işte. Mesela Dünyaca ünlü restoranlar, şefler bu yüzden ünleniyorlar.
Her şeyi geçtim bir de el lezzeti denilen geçrek var. Yemeği yapan kişinin elindeki bakteriler bile lezzetini etkileyebiliyor.
Bu arada Shini'nin yorumuna bakılırsa menemeni ondan iyi yaptığım kesin gibi![]()