Erkeklerdeki En İyi Menemeni Ben Yaparım Takıntısı

• Kullanıcı Hatem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Damak tadıyla alakalı bir şey, yoksa menemen şöyle yapılır diye bir şey yok. Yoruma fazlasıyla açık bir yemek.
Ben çok baharat kullanıyorum, çoğu kişi sevmez mesela.
Baharat kullanmayan insan yemek yapmıyordur. Yemek pişiriyordur üstadım. Güzel yemeğin sırrı baharat kombinasyonlarıdır.

Baharatli menemen favorim ki hataylı eniştem. Annesi bir menemen yapiyor aklını yitiriyorsun yerken. Fakat cok acili yapiyorlar. Ben de ülser başlangıcı olduğundan lansor içmeden yiyemiyorum.

Baharat kullanmayan insan yemek yapmıyordur. Yemek pişiriyordur üstadım. Güzel yemeğin sırrı baharat kombinasyonlarıdır.
Ben Adanalı olduğum için bu bölgede baharat çok kullanılır.
Birçok kişi kullanmıyor ilginç, daha dün kimyon ve karabiber aldım evde kendim çekiyorum :)
Pul biberi de kendimiz yapıyoruz ohh miss.
Kekik ve sumak köyden geliyor, nar ekşisi de orijinal..
Yarın güzel bir roka salatası yapayım, bak yazarken aklıma düştü..

Baharat kullanmayan kişilerin damak lezzetinden şüphe ederim, haklısın :)

Altı üstü menemen yahu iyi yapsalar ne çıkar o menemeni Ronaldo’nun ellerinden yiyemedikten sonra….

Tavuk soteyi ben bile yaparım. Melemen içinde genellikle şöyle bir ekip lazım;

O kadar melemen konuşuldu kimsenin aklına Behzat Ç. gelmedi iyi mi?

Sonra serçe cik cik cik niye antipatiksin niye itici gözüküyorsun diyor? Belli değil mi?

Hepimiz aynı malzemeleri kullanıyoruz.. nasıl oluyor da Blackin menemeni shininin menemeninden daha güzel oluyor....... bunu aklınız alıyor mu.... işin püf noktası pazarlama şekli... evet.. yapan kişi yaptığı menemeni övgü dolu sözlerle masaya indirdiği an o kazanmıştır...........
Annacım, olaya bu kadar düz yaklaşman beni hayal kırıklığına uğrattı. Seni her zaman çok yönlü biri olarak tanıyordum oysa..
Malzemeler aynı olabilir ama tat başka oluyor işte. Mesela Dünyaca ünlü restoranlar, şefler bu yüzden ünleniyorlar.
Her şeyi geçtim bir de el lezzeti denilen geçrek var. Yemeği yapan kişinin elindeki bakteriler bile lezzetini etkileyebiliyor.

Bu arada Shini'nin yorumuna bakılırsa menemeni ondan iyi yaptığım kesin gibi :D

w'nin gelip isim yapmış ama bir esprisi olmayan çakallı menemenini övmesini beklerdim.

• Hımm
Tepkiler: W
Anca menemen yaparlar zaten...
şey geldi aklıma sjxnjd mastırşef uğurun yaptığı tatlı neden geldi bilmiyorum xd

3C5AC096-5C5C-4222-9209-63559C4F8804.jpeg
sıkıysa yapın :D

Annacım, olaya bu kadar düz yaklaşman beni hayal kırıklığına uğrattı. Seni her zaman çok yönlü biri olarak tanıyordum oysa..
Malzemeler aynı olabilir ama tat başka oluyor işte. Mesela Dünyaca ünlü restoranlar, şefler bu yüzden ünleniyorlar.
Her şeyi geçtim bir de el lezzeti denilen geçrek var. Yemeği yapan kişinin elindeki bakteriler bile lezzetini etkileyebiliyor.

Bu arada Shini'nin yorumuna bakılırsa menemeni ondan iyi yaptığım kesin gibi :D
Yahu malzemeler aynı dedim diye de kuru kuru menemen yapmasınlar.. tatlandırsınlar... cok şükür her şey elimizin altında... "en sevdiğim yemek, açken yediğim yemek" böyle bir anıma gelirse tadı da umursamam o ayrı.s

Sayın şefim, bi ara yap bi menemen görüntüsünü yorumlayım, oylayalım.......

En iyi menemen tarifi bende gerisi hikaye

Erkeklerin çok daha iyi aşçı olduğuna kesinlikle itiraz etmem. Otel mutfaklarında da en güzel yemek ve tatlıları erkek aşçılar hazırlıyor ancak menemen çok basit bir yemek ve bu konuda iddialı olunsa ne olur olunmasa ne olur?

Hiç bir iddiam yok kim yapıyorsa yapsın beraber yiyelim

bir de tavuk sote iddiaları var ve mangal…
bu arada akşamın menüsü belli oldu…

Geri