Erkeklerdeki En İyi Menemeni Ben Yaparım Takıntısı

• Kullanıcı Hatem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Çoğu erkekte var bu takıntı. “Benim menemenim efsanedir üfff parmaklarını yersin” Olm ne la bu? Siz hiç ben lazanyayı efsane yaparım diyen erkek gördünüz mü? Tam bir fakir erkek turnusolü. Mesela ben lisedeki kız arkadaşımı böyle etkilemiştim. Ben çok güzel lazanya yaparım diyip salçalı makarna yapıp üzerine margarin yağda kızarttığım kıymadan serpiştirmiştim çok güzel olmuş demişti.

Bırakın artık en iyi menemeni ben yapıyorum takıntısını.

böyle bir takıntı mı var. ben şu ana kadar kimseden en iyi menemeni ben yaparım sözünü duymadım. ha menemen şöyle olur böyle olur tartışması oldu tabii.

Ya zaten nasil bir vizyonsuzluktur… Menemen severim diye gelen kisiye bile yan yan bakiyorum genelde:d Firin yemeklerine calisin beyler, onlar iyi prim yapiyor :d

E iyi yaparım, yalan mı söyleyelim? Cumt günleri menemen günümdür.
Yalnız yazıyı yeni okudum. Menemen yemek de fakirlikle anıldı ya daha başka şey şaşırtmaz beni :D

en iyi menemeni ben yerim

Hepimiz aynı malzemeleri kullanıyoruz.. nasıl oluyor da Blackin menemeni shininin menemeninden daha güzel oluyor....... bunu aklınız alıyor mu.... işin püf noktası pazarlama şekli... evet.. yapan kişi yaptığı menemeni övgü dolu sözlerle masaya indirdiği an o kazanmıştır...........

Tabiki erkekler daha guzel yapiyor en guzel yemekleri onlar yapiyor. Verin gazi kizlar yapsinlar iyi oluyor...siz kahveleri yudumlarken..m
wati taktiği deneyin kızlar… mercimek çorbası fırın yemeği falan yiyorsunuz miss…

• Kalp Gözler
Tepkiler: W
Anna hanimcim ben hayatimda menemen yapmadim, oyle meymenetsiz bisi :p Disarida kahvaltida sunarlarsa ucundan biraz alirim o kadar.

Kakao ve şerbetli tatlı gibi ya da damla sakızı ve muhallebi gibi yumurta ve domates.

Olmasa aramam.

bende öyle bir takıntı yok aksine bir arkadaşımın annesi öyle bir menemen yapardı ki tavuk kanatlı ömrümde daha öylesini yememişimdir.

• Hımm
Tepkiler: ne
Geri