Erkekler neden döver

Konu sahibi son olarak 1658 gün önce görüldü
Sizce Neden ?

Kendi acizliğinden mi , karşısındaki kadınların aciz olduğunu düşündüğünden mi ?

Kendi acizliğinden döver sinirini çıkartacak başka birşey bulamaz o yüzden döver af edersiniz ama icindeki HAYVANA hükmedemez o yüzden döver...

Kendi acizliğinden döver sinirini çıkartacak başka birşey bulamaz o yüzden döver af edersiniz ama icindeki HAYVANA hükmedemez o yüzden döver...
Aslında konuyu insanlar neden döver diye de genişletmeyi düşündüm, annelerde çocuklarını döver, abiler kız kardeşlerini

Coğu cahil nerdeyse

Başlık yanlış olmuş ama.
Döven erkeğin kökenini bilmiyoruz ki Türk mü Kürt mü Zaza mı ?..

Erkekler , Kadınlarını neden döver dersek daha iyi olur kanımca :)

Türk mürk farketmez insanlıktan nasibini almamışsa ırkı mırkı hak getire.
Erkekler, neden şiddet uygulara gelince , kendını şöyle görür kadını şöyle görür falan diye bişey yok.
Erkekliği şiddet sanıyordur yada gücünü dayakla göstercenı sanıodur bunun altında da bi çok neden olabilir, belkide çok dayak yemiştir birileri zamanında işini ona döverek yaptırıodur? savunması bahanesı olur mu bu hayır olmaz orası ayrı.
Ayrıca Türk kadını bu konuda çok pasif yada çekingen.

acizlikten döver her kim olursa olsun bunu yapan insan değildir benim gözümde

Evet başlık değişse iyi olacak bencede erkekler neden döver yapsak olur ama deiştiremiyorum GüLSe mümkünse başlığı değiştirebilirmisin ?

iki ayaklı sığır sa döver.

Eve yeterince ilgi göstermedi,
-Beni dinlemedi, geri cevap verdi,
-Çok ve gereksiz para harcadı, benden para istedi, yok dedim ısrar etti,
-Çocuklarımıza iyi davranmıyor, onları dövüyor,
-Kıskandım, beni dinlemedi kıskanacağım haraketler yaptı,
-Ailemle iyi geçinmedi, annem üzüldü ben de eşimi darp ettim.

“Aciz Erkek Eşini Döver !”

Mesele kadına şiddet sanırım ..
Kadınını döven erkek ruhen iktidarsızdır ..

Kadını sadece tek bir erkek tekmeleyebilir, o da karnında ki çocuğudur ..

Sabaha kadar dövsem hıncımı yıne alamayacagım kadınlar var bu yuzden sopaya karsıyız :D dövmemekten yanayım ben

Geri