Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Valla mini eteğimi de giyerim şortumuda .. Bana bakıp laf atıyolar diye kendimi kısıtlaycakda değilim sonuçda özgür bir birey özgür bir ülkede yaşıyouz. Haa işin şu tarafı var Adana'da yüreğirde giy bakalım kendini nerde buluyosun esamen bile okunmaz, ortamına göre giyinecek insan. Bide o bakanların açlığı diye düşünüyorum sen isder pantolon giy isder etek o herif seni zaten çıplak görecekse görür ... Tabi Kıbrısda böle bi sorun yokKimse sana hayvanlık yapmaz.
Türkiyedede Kıbrıstan daha medeni türkiyenin cogu yeri giyecegin yeri bilirsen kimse sana dedigin gibi hayvanlık yapmaz.
Ben yazdıgım şeyde kıbrıs türkiyeden daha medeni diye bişe demedim. Sen neden böyle bi ayrım yapdın anlamadım ama benm yazdıgım gayet açık isdersen özetleyim tekrardan. Ortamına göre giyeceksin Yüreğirde giyersen eve bile dönemezsin (yüreğiri nasıl bi yer oldunu bilmem biliyomusun) Ama kıbrısda tabi böle bi sorun yok kimse sana karışmaz rahatsın yani fakat surlariçi diye bi yer var kıbrısda orası hariç ..
Pardon ben orda rahatmışsında türkiyede olay oluyor gibi anladım bilmiyorum bahsettigin yerleri ama sen giyibilecek ortamları daha iyi bildigin icin nerde giyiceksen giyersn hayvanlıktan kastın nedir onuda anlamadım ama dogru yerde giyerseniz bi sorun olmayacagından emınım![]()
Evet, Sassy haklı; Kıbrıs'ta bu tür şeyler olmuyor. Türkiye'den gelen işçi ve asker takımı hariç. Zaten cevresindeki insanlar bu tarz giyinebiliyor. Hiç görmemiş gibi bakmıyor. Yeri gelir gecenin 3ünde dışarı çıkar, korkmazdım Girne'de.[/QUOT
Bak orda yaşadığın için ortamın nasıl oldunu biliyosun. Demekki ben kendimi anlatmışım ... Bu tür vakalar çok ender olur yani.
Evet, Sassy haklı; Kıbrıs'ta bu tür şeyler olmuyor. Türkiye'den gelen işçi ve asker takımı hariç. Zaten cevresindeki insanlar bu tarz giyinebiliyor. Hiç görmemiş gibi bakmıyor. Yeri gelir gecenin 3ünde dışarı çıkar, korkmazdım Girne'de.[/QUOT
Bak orda yaşadığın için ortamın nasıl oldunu biliyosun. Demekki ben kendimi anlatmışım ... Bu tür vakalar çok ender olur yani.
Ben 5 sene orda yaşadım. Daha hiç tecavüz vakası duymadım.
Ben 5 sene orda yaşadım. Daha hiç tecavüz vakası duymadım.
Doğma büyüme Kıbrıslıyım ikinci duyuşumRahat bi yer böyle şeler olmuyo birazda küçük bi yer ya ondan.