Erkekler Mini Eteğe Karşı mı?

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Erkekler Kulübü Arşiv
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim sevgilim yanıma mini etek giyip gelebiliyorsa kesin sabah kahvaltıda yürek yedi

Kendi sevgilisiyse giydirmez, aslan kesilir; ama başka kızlar giysin biz de bakalım ister erkekler. :)

Kimsenin kıyafetlerine karışmam kıyafetlerine karışmak zorunda kalacağım hatunu da zaten yanımda gezdirmem.

yakışıyosa giyebilir giydigi kıyafeti taşıyabilmeli insan mesela bacakları carpıksa giymesin güzelse giysin kim olursa olsun ;P

Valla mini eteğimi de giyerim şortumuda .. Bana bakıp laf atıyolar diye kendimi kısıtlaycakda değilim sonuçda özgür bir birey özgür bir ülkede yaşıyouz. Haa işin şu tarafı var Adana'da yüreğirde giy bakalım kendini nerde buluyosun esamen bile okunmaz, ortamına göre giyinecek insan. Bide o bakanların açlığı diye düşünüyorum sen isder pantolon giy isder etek o herif seni zaten çıplak görecekse görür ... Tabi Kıbrısda böle bi sorun yok :) Kimse sana hayvanlık yapmaz.

Valla mini eteğimi de giyerim şortumuda .. Bana bakıp laf atıyolar diye kendimi kısıtlaycakda değilim sonuçda özgür bir birey özgür bir ülkede yaşıyouz. Haa işin şu tarafı var Adana'da yüreğirde giy bakalım kendini nerde buluyosun esamen bile okunmaz, ortamına göre giyinecek insan. Bide o bakanların açlığı diye düşünüyorum sen isder pantolon giy isder etek o herif seni zaten çıplak görecekse görür ... Tabi Kıbrısda böle bi sorun yok :) Kimse sana hayvanlık yapmaz.

Türkiyedede Kıbrıstan daha medeni türkiyenin cogu yeri giyecegin yeri bilirsen kimse sana dedigin gibi hayvanlık yapmaz.

Türkiyedede Kıbrıstan daha medeni türkiyenin cogu yeri giyecegin yeri bilirsen kimse sana dedigin gibi hayvanlık yapmaz.

Ben yazdıgım şeyde kıbrıs türkiyeden daha medeni diye bişe demedim. Sen neden böyle bi ayrım yapdın anlamadım ama benm yazdıgım gayet açık isdersen özetleyim tekrardan. Ortamına göre giyeceksin Yüreğirde giyersen eve bile dönemezsin (yüreğiri nasıl bi yer oldunu bilmem biliyomusun) Ama kıbrısda tabi böle bi sorun yok kimse sana karışmaz rahatsın yani fakat surlariçi diye bi yer var kıbrısda orası hariç ..

Ben yazdıgım şeyde kıbrıs türkiyeden daha medeni diye bişe demedim. Sen neden böyle bi ayrım yapdın anlamadım ama benm yazdıgım gayet açık isdersen özetleyim tekrardan. Ortamına göre giyeceksin Yüreğirde giyersen eve bile dönemezsin (yüreğiri nasıl bi yer oldunu bilmem biliyomusun) Ama kıbrısda tabi böle bi sorun yok kimse sana karışmaz rahatsın yani fakat surlariçi diye bi yer var kıbrısda orası hariç ..

Pardon ben orda rahatmışsında türkiyede olay oluyor gibi anladım bilmiyorum bahsettigin yerleri ama sen giyibilecek ortamları daha iyi bildigin icin nerde giyiceksen giyersn hayvanlıktan kastın nedir onuda anlamadım ama dogru yerde giyerseniz bi sorun olmayacagından emınım :)

Pardon ben orda rahatmışsında türkiyede olay oluyor gibi anladım bilmiyorum bahsettigin yerleri ama sen giyibilecek ortamları daha iyi bildigin icin nerde giyiceksen giyersn hayvanlıktan kastın nedir onuda anlamadım ama dogru yerde giyerseniz bi sorun olmayacagından emınım :)

Giyebilecek ortamlar demenle haddini aşdını söyleyeyim sana. Lafını bilde konuş. bunu masumcamı yazdın orası tartışılır ... Seninle konuşmam burda biter.

Evet, Sassy haklı; Kıbrıs'ta bu tür şeyler olmuyor. Türkiye'den gelen işçi ve asker takımı hariç. Zaten cevresindeki insanlar bu tarz giyinebiliyor. Hiç görmemiş gibi bakmıyor. Yeri gelir gecenin 3ünde dışarı çıkar, korkmazdım Girne'de.

benim özelimse giyemez.

Evet, Sassy haklı; Kıbrıs'ta bu tür şeyler olmuyor. Türkiye'den gelen işçi ve asker takımı hariç. Zaten cevresindeki insanlar bu tarz giyinebiliyor. Hiç görmemiş gibi bakmıyor. Yeri gelir gecenin 3ünde dışarı çıkar, korkmazdım Girne'de.[/QUOT

Bak orda yaşadığın için ortamın nasıl oldunu biliyosun. Demekki ben kendimi anlatmışım ... Bu tür vakalar çok ender olur yani.

Evet, Sassy haklı; Kıbrıs'ta bu tür şeyler olmuyor. Türkiye'den gelen işçi ve asker takımı hariç. Zaten cevresindeki insanlar bu tarz giyinebiliyor. Hiç görmemiş gibi bakmıyor. Yeri gelir gecenin 3ünde dışarı çıkar, korkmazdım Girne'de.[/QUOT

Bak orda yaşadığın için ortamın nasıl oldunu biliyosun. Demekki ben kendimi anlatmışım ... Bu tür vakalar çok ender olur yani.

Ben 5 sene orda yaşadım. Daha hiç tecavüz vakası duymadım.

Zaten mini etek giyen bayana bizden çok kendi cinsleri bakıp süzüyor..Yakışan giysin zaten yakışan biliyor kendini giyiyor..

hic bir erkek karşi degildir istanbul izmir bursa kıbrıs londra paris farketmet giyecegi yeri ve zamanı bilmeyen kızlarada erkekler karşi deildir hatta bizzat gelir karşina oturur :)

Daha hiç giyebilirsin aşkım diyen görmedim (:

Mutlaka sorun oluyor,severim ama O kırılmasın diye de giymeyebilirim..

Neden karsi olayimki Bir kadin icin mini etek mükemmel bir kombinasyon.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri