Erkekler Mini Eteğe Karşı mı?

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Erkekler Kulübü Arşiv
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erkeklerde kendi sevgililerine giydirmez millete bakar buda cok mantıksız

Yakışan giymeli bence özellikle ülkemizde öküz çok dikkatinin dağılması için mini etek giymesine gerek yok bakmak isteyen her türlü bakıyor..

Karşı dillerdir ya niye olsunlar :p

Giyemezsin ben karsiyim! <<< diyen adamla olur .d

hiç giymedim ,bi eksiklik hissetmedim .
yakışan efendi uslu giysin minisini kızlar ;p erkekler karışırlar onların işi :D

Pardon ben orda rahatmışsında türkiyede olay oluyor gibi anladım bilmiyorum bahsettigin yerleri ama sen giyibilecek ortamları daha iyi bildigin icin nerde giyiceksen giyersn hayvanlıktan kastın nedir onuda anlamadım ama dogru yerde giyerseniz bi sorun olmayacagından emınım :)

$ehzadE yorumunda kırmızı ile işaretlediğim kısımda Sassy'e ne ima ettin açar mısın o kısmı ?

$ehzadE yorumunda kırmızı ile işaretlediğim kısımda Sassy'e ne ima ettin açar mısın o kısmı ?

ben etek giymedigim icin kendi bir bayan oldugu icn nerde giyilip giyilmiyecegini bildigi icin daha iyi bilirsin dedim ne varki bunda ? :)

Erkek dediğin mini mi giydirir Allah aşkına? Ben Türk erkeklerinin o kadar geniş olacağına inanmiyorum. :hih: :kiki:

Giydiririm dersem yalan olur ama önce kızı bulmak lazım,sonra mini eteği giydirmem demek gerekiyor :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri