Erkekler Mini Eteğe Karşı mı?

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Erkekler Kulübü Arşiv
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İngiltere’de yapılan bir araştırmada erkeklerin kısa pantolon mini etek gibi giysilerin iş yerlerinde dikkat dağıttığı için yasaklanmasını istediği ortaya çıktı.

Araştırmaya göre erkeklerin en az üçte biri kadınların dekolte veya kısa kıyafet giymelerinin yasaklanmasını istiyor. Kısa pantolonu kabul edilemez olarak görenlerin oranı yüzde 32 leopar desenli bir kıyafet giyilmesinin yasaklanmasını isteyenlerin oranı ise yüzde 30.

Ancak kadınların yüzde 67′si meslektaşlarının kısa şort giymeyi bırakmalarını ve yüzde 52′si ise mini eteğin profesyonel olmadığını düşünüyor.

İşyerlerinde kırmızı giyilmesi için teşvik yapan İngiliz Kalp Vakfı’nın kıyafet araştırması için yaptığı araştırmanın sonucuna göre kadınların üçte biri işyerinde kırmızı kıyafetin daha güvenli hissettirdiği görüşüne sahip.

Öte yandan slogan yazılı tişörtler ve tuhaf giyecekler de üçte bir oranında kabul edilemez oranında bulundu. Ugg botların yasaklanmasını isteyenler ise yüzde 26.

Kadınların yüzde 46′sı kırmızı giydiklerinde kendilerini seksi olarak gördüklerini söyledi. Psikolog Dr. Gayle Brewer de kırmızı giymenin kadınları daha güvenli ve güçlü hissettirdiğini söyledi.

İngiliz Kalp Vakfı 1 Şubat’tan itibaren işyerlerinfe kırmızı giyilmesi için kampanya başlattı.

babam bile karşı :p gerçi mini işim değil.

Dikkat dağıttığı doğru ama çok yakışır...:D

giyerim.
mini etek birileri istemiyor diye giyilmeyecek birşey değil nihayetinde o da bi kıyafet.
ona anlamlar yükleyen beyinlerde sorun.
mini elbise de giyerim
mini etek te giyerim.
babam kıyafetlerime pek karışmaz,
ortamına göre zaten ne giyeceğimi bilirim.
erkek arkadaşım da karışamaz ondan önce de giyiyordum o varken de giyiyorum. Muhim olan nerede giyeceğini bilmek
sen tutup bağcıların göbeğinde mini etek giyip herkes bana bakıyor yeeaaaa diye söylenirsen olmaz.

yeri var.

Karşı olacak bişey yok abartmadıkça yerinde giyildikçe hiç sakıncası yok.

ben açıkça karşıyım benim sevdiğim insan değerli arkadaşım öyle paylaşamam kimseyle görsel olarak ta olsa paylaşamam yalnız bana giyiyorsa zaten yalnız benim olduğum ortamda giyer onun dışında göz izi değmesin sevdiğime

İnnocentBlood nar çiçeğim benim anlaşırız değil mi bu konuda da :cici:

Benim sevgilim değilse istediği yerde giyebilir karışmam yani isterse hiç giymesin :D :p

giyerim.
mini etek birileri istemiyor diye giyilmeyecek birşey değil nihayetinde o da bi kıyafet.
ona anlamlar yükleyen beyinlerde sorun.
mini elbise de giyerim
mini etek te giyerim.
babam kıyafetlerime pek karışmaz,
ortamına göre zaten ne giyeceğimi bilirim.
erkek arkadaşım da karışamaz ondan önce de giyiyordum o varken de giyiyorum. Muhim olan nerede giyeceğini bilmek
sen tutup bağcıların göbeğinde mini etek giyip herkes bana bakıyor yeeaaaa diye söylenirsen olmaz.

yeri var.

Doğru. Auria yazmış "sevgilin giysin ister misin?"

karşıdaki kişi cevap vermiş: "giymese iyi olur."

auria tekrar yazmış: "eee o zaman."

Dekolteyi, mini eteği, çıplaklığı bu şekilde anlayamayız.

İçinde yaşanılan bir toplum ve o toplumun bazı şeylere yüklediği bazı anlamlar var. O toplumun sosyo-kültürel yapısı var. Birçok etken var.

Kadının da bir insan olduğunu, kadının bacağını görebiliyor olmanın, göğsünün bir kısmını görebiliyor olmanın hiçbir şey ifade etmediğini, hayvan gibi davranılmaması gerektiğini öğrenmiş bir toplumda sevgilim dekolte giysin. Çok da güzel olur.

Burası mı? Burası Türkiye. Her yer hayvan. Damacanaya, ördeğe, ata, ineğe tecavüz vakalarıyla dolu görgüsüz bir memleket. Yılların açlığı var tabi.

Hiçbir şey tadamayan fakir farenin zengin sofrada kendini bulması gibi.

Dekolte değil, kötü olan insanlar.

benim yanımdayken yer ve zamana göre ortama göre giyinmesi gerekiyorsa tabi ama onların dışında kesinlikle hayır :D

Kendi "namuslarina" giydirmeyen, ama baska bir hatunda gördüklerinde gözleri faltasi gibi acilan erkeklere sinir oluyorum.

Hayır karşı değil ... Onun yanındayken yada onla gezerken giyerim.. Onsuz ASLA.

Mini etek pek tercigim degil.
Ama mini elbise severim :)
Diledigi kadar karşı çıksın isterse biyerlerini yırtsın :kiki:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri