Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bu işin erkeği bayanı yok bence. Tecrübesi çok olan daha iyi kullanır.Erkek mi? kadIn mI? TartI$ILIr ama ßen bildigimi söylicem gayet iyi araba kullanIyorum!
Bunda sana katılıyorum ne kadar çok araba kullanırsan o kadar çok tecrübe kazanıyorsun (:Bu işin erkeği bayanı yok bence. Tecrübesi çok olan daha iyi kullanır.
Kızlara laf atıp durmayın kırmızı ısıkta asla istop etmedim korkak bir olmadım bal gibide arabaları solladım. Bana vuracakmışta korkum yok.. Tek kusurm araba boyundaki yere arabamı sıgdıramam. Buda trafik değil.. Bugün bir adam geniş bir alanda arabasını donduremedi 2 3 dk onu bekledim çıksında giriyim diye. İstopta etti.. Her gün trafikteyim ben araba kullalnlrı iyi goruyorum ben süperde kullanıyorlar.Akşama kadar trafikle boğuşan biri olarak; Bayanlara ehliyet vermesinler abi? veya trafikten bağımsız bi yol acabilirler. Bayan yolu ok. Çok nadir gördüm 'açılın ben geliyorum! diyeni. Bi insan kırmızı ışık kuyruğunda istop ettirmezki. Hadi bi defa ettin, bunu 3 defa tekrarlamazsın? Bu ve bunun gibi bi çok şey %90'ı yapıyor!
Bknz;
![]()
Aslanım benim ;h Bi tek jakuzi eksik ok ;d