Erkekler mi, Bayanlar mı iyi araba kullanır?

• Kullanıcı eSc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Konu sahibi son olarak 4824 gün önce görüldü
bence erkekler:icon_tebrik:

alın işte bayan üye bile erkekler dediğine göre artık konuşmanın fazla anlamı yok :)

"şu avatar olarak koyduğum arkadaş"

F1'ci adamın yazacağı cevap belli de işte ne yaparsın gece gece cenım sıkıldı ondan yazıyorum

siz hiç "efsane pilot" diye lakabı olan bir hatun görüp duydunuz mu

benimi çağırdın canım :D:D:D en fazla kaza oranı erkekler araba süren hatunlar kesicez diye :zuha: bırak yaa efsane pilotmuş ben asfalt meleğiyim :zuha:

tamda aklımdan sen geçiyordun 300km/h yüksek süratle :p

neden en fazla kaza oranı erkeklerde çünkü en fazla otomobil kullanımı erkeklerde de ondan :)

kanatlarına dikkat et sen yine canım yüksekten uçanların ters rüzgarına kapılıverirsin bir anda :D

tamda aklımdan sen geçiyordun 300km/h yüksek süratle :p

neden en fazla kaza oranı erkeklerde çünkü en fazla otomobil kullanımı erkeklerde de ondan :)

kanatlarına dikkat et sen yine canım yüksekten uçanların ters rüzgarına kapılıverirsin bir anda :D

:D:D:D:D kapışalım dicemde şimdi eziklemim seni :zuha: o rüzgarı doğru yöne çeviririm ben :hih: :D:D

"Görünen köy kılavuz istemez" derler yani yorumlardanda belli oluyor ki Erkekler.. :D

Erkekler tabikide ama bizim okulda bi kız gördüm , bildiğin drift atıyodu ve çoğu erkeğe taş çıkarar şekilde :D Genele vurunca erkekler yinede

Ah kızların adını çıkarmışlar 9 a inermi hiç 8e :)
Biz bayanlar gibi dikkatli olan yoktur, dikaktliyiz kuralalra uyuyoruz diye kötü şöför oluyoruz bir kaç bayan kötü sürdü diye hepimize laf atıyorlar :) Ben ikiside eşit diyorum :)

Ah kızların adını çıkarmışlar 9 a inermi hiç 8e :)
Biz bayanlar gibi dikkatli olan yoktur, dikaktliyiz kuralalra uyuyoruz diye kötü şöför oluyoruz bir kaç bayan kötü sürdü diye hepimize laf atıyorlar :) Ben ikiside eşit diyorum :)

Geri