Erkekler mi, Bayanlar mı iyi araba kullanır?

• Kullanıcı eSc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Konu sahibi son olarak 4825 gün önce görüldü
Erkek mi? kadIn mI? TartI$ILIr ama ßen bildigimi söylicem gayet iyi araba kullanIyorum!

Makyaj malzemesini arabada kullanmaya kalkan bayanlar hariç
Bir kadın görünce mal gibi bakan erkek hariç
-----
Tecrübe sahibi olduktan sonra her ikisi de iyidir.

ben süper kullanırım(hep duvara toslatırım) :cici: hobi oldu artık.

Akşama kadar trafikle boğuşan biri olarak; Bayanlara ehliyet vermesinler abi? veya trafikten bağımsız bi yol acabilirler. Bayan yolu ok. Çok nadir gördüm 'açılın ben geliyorum! diyeni. Bi insan kırmızı ışık kuyruğunda istop ettirmezki. Hadi bi defa ettin, bunu 3 defa tekrarlamazsın? Bu ve bunun gibi bi çok şey %90'ı yapıyor!

Bknz;

attachment.php

Aslanım benim ;h Bi tek jakuzi eksik ok ;d

Akşama kadar trafikle boğuşan biri olarak; Bayanlara ehliyet vermesinler abi? veya trafikten bağımsız bi yol acabilirler. Bayan yolu ok. Çok nadir gördüm 'açılın ben geliyorum! diyeni. Bi insan kırmızı ışık kuyruğunda istop ettirmezki. Hadi bi defa ettin, bunu 3 defa tekrarlamazsın? Bu ve bunun gibi bi çok şey %90'ı yapıyor!

Bknz;

attachment.php

Aslanım benim ;h Bi tek jakuzi eksik ok ;d
Kızlara laf atıp durmayın kırmızı ısıkta asla istop etmedim korkak bir olmadım bal gibide arabaları solladım. Bana vuracakmışta korkum yok.. Tek kusurm araba boyundaki yere arabamı sıgdıramam. Buda trafik değil.. Bugün bir adam geniş bir alanda arabasını donduremedi 2 3 dk onu bekledim çıksında giriyim diye. İstopta etti.. Her gün trafikteyim ben araba kullalnlrı iyi goruyorum ben süperde kullanıyorlar.

Ne kadar çok araba kullanırsa insan o kadar iyi olur..Çok erkek tanıyorum arabanın koltuğuna oturmaya korkan..Çok bayan tanıyorum vızır vızır erkekleri sollayan...
Erkekte bayan da kendini geliştirirse iyi kullanır..

Ne kadar çok araba kullanırsa insan o kadar iyi olur..Çok erkek tanıyorum arabanın koltuğuna oturmaya korkan..Çok bayan tanıyorum vızır vızır erkekleri sollayan...
Erkekte bayan da kendini geliştirirse iyi kullanır..

kişiye göre değişir o ben mesela çok iyi kullanamam itiraf ediyorumm :D amaa acemi olduğum için odaa çok acemiymm yaa :p

Bence çoğu kadın erkeklere taş çıkarır ben örneklerini gördüm :)

Ben gayet guzel kullaniyorum. Aferim kendim :p
Cogu erkek arkadasimin arabasinda midem bulaniyor, cok agresif kullandiklari icin kazaya hep ramak kaliyor.

Bayan değil Kadın olacak.

Soruya gelecek olursak wvsvsmzjwnsvagxunsd :D
Şaka mı ya bu :D
Hı ? Şaka mı ?
Bunu ciddi ciddi sordun mu :D
Kadınlar ve araba afsbxbxbxns :D
Ulan ya sabah sabah :D

Kadınlar daha ziyade stres yapıyor ve sinirli oluyorlar bence, bu da hata yapmalarına neden oluyor.

Geri