Erkek adam küpe takar mı ?

Konu sahibi son olarak 63 gün önce görüldü
Erkekliği küpeden mi tahlil ediyor insanlar, ilginç.​

Ben ne erkekler gördüm küpe takıp adam olan,
Ben ne erkekler gördüm delikanlılık taslayıp **Spam/Adversiting**lık yapan..

İlla her şey görünüş mü?
Pardon ama kime ne ?
Hatta size ne kimin ne taktığın dan da hemen erkek adam küpe takmaz diyorsunuz
Zaten böyle söyleyip kimin adam olduğu belli oluyor.

Neyse.

Bazıları gerçekten zırvalamış,erkelikle ne alakası varsa küpenin,keşke o takmaz diyen erkekler ADAM gibi ADAM olsalarda küpe takan erkeklere taş atsa,neyse burda yine bi söz aklıma geldi "günahsız olan ilk taşı atsın" asdfghjkjkjj

bence küpe bayanlarda daha iyi duruyo.. takan erkeklere sözüm yok, ama küpe bayan aksesuarı bence...

Pantolonda erkeklerin. Erkeklere yakışıyor.
Giyinmesinler.

Takar , benim pek hoşuma gitmiyor ama kişinin tercihidir

Kültür farki çok önemli bu olayda. Bir kadin aksesuari olan şeyi bir erkeğe yakiştirmayanlara bu kadar agir ithamlarda bulunmak acimasizca. Kimse küpe takanlarin karakterlerini analiz etmiyor ki mesele yakişip yakişmadigi. Mesela ben yakiştiramiyorum.

Her şey bitti erkekliği küpeye bağladılar pes.. Takıyorum ve takmayana da neden takmıyorsun diyecek değilim benim kulağım benim küpem kime ne..

Çok uzun yıllar taktım şu aralar takmıyorum ama yeniden takmaya başlayabilirim,gerçekten bunu erkeklikle veyahut adamlıkla bir tutan insanlar nasıl insanlar merak ediyorum.Erkekliğimden yada adamlığımdan şüphe duyanlar,neyse ;)

Yorumları okudum da ne kadar hazımsız insan var.Küpe takan erkekleri, adam olmamakla itham edenler, bence kendi adamlığına güvenmeyen ezik insanlardır.Ayrıca bu kişiler,küpe takanlardan daha takıntılı ve dikkat çekmeye daha meyillidir.
Bırakın yahu kim ne takarsa taksın,ne giyerse giysin.Hiç kimsenin,bir kimseyi giydikleri ve fiziki özellikleri yüzünden aşağılamaya hakkı yoktur.Yakışanı da var yakışmayanı.

sol kulağımda iki tane var :) gayette erkeğim boş ve gereksiz bir tartışma konusu, aksesuar bu kadını erkekliğimi olur.

30 lu yaşlara geldiğinde artık küpe kullanmasın, bir de fazla sayıda ve sallantılı küpe kullanmasın.
Ayrıca herkes de kullanmasın, belirli tarzı olan erkekler kullansın, bazılarında çok eğreti duruyor.
Olması şart değildir, olanı da dış görünüşünden yargılamam.

Küpeyle adamlik ne kadar olculebilir ki ?

Ha sen takarmisin diye sorsalar
Katii suretle takmam
Kendime yakistiramam.

Ama takan insanida ölçmek tartmak benim haddim degil.

Bu Arada küpe takan arkadaslar da Yavuz Sultan Selimi one surmesin ama

Takan takar kimseyi yargılayamayız.
Ama ben istemem o ayrı.

Takıyorum ama öyle halka küpe diyorlar ondan . Diğerini takmam o ne lan kız gibi parlıyor

Erkek adam olarak konunun bu denli sınırlandırılıp,farklı bir yöne çekilmesini yanlış buluyorum ben.
Takabilir,eğer yakışıyorsa ve seviyorsa taksın. Ki yakışana gerçekten güzel oluyor,yadırgamıyorum.

Geri