Erkek adam küpe takar mı ?

Konu sahibi son olarak 55 gün önce görüldü
Erkek adam küpe takar mı ?

Küpe erkekliği götürüyor mu?

Çok umrumda olmaz ister taksın ister takmasın.

[YOUTUBE]Uu4x7_7Dpcw[/YOUTUBE]

Hakimim benimde zoruma giden bu oldu zaten. Erkek adamın küpe takmasına karşıyım ben.
Erkek olsun, delikanlı olsun! Küpesiz olsun.. Değil para mı gelsin benden canımı alsın!

heyttt ;d

Ne diyosun Emir. Erkek adam küpe takar mı abi? ;b

Cool görünmek adına yapılan saçmalık.
Erkek küpe takar elbette takar Erkek ADAM takmaz bence .

Küpe ile erkeklik arasında ilişki kurmak saçma. Bazı erkeklere çok yakışıyor; seviyorum. Yavuz Sultan Selim bile takıyordu, nedense küpe takanlara serseri, züppe gözüyle bakılıyor. Benim birçok arkadaşım takıyordu üniversitede, çok güzel oluyordu. Yakışan taksın. Genelde cool erkeklerde gördüm ya da küpe takmak cool bi hava katıyordu. :)

[YOUTUBE]Uu4x7_7Dpcw[/YOUTUBE]

Hakimim benimde zoruma giden bu oldu zaten. Erkek adamın küpe takmasına karşıyım ben.
Erkek olsun, delikanlı olsun! Küpesiz olsun.. Değil para mı gelsin benden canımı alsın!

heyttt ;d

Ne diyosun Emir. Erkek adam küpe takar mı abi? ;b

Seni bravo ! TAKMAZ tabiki , takıyosa bizden uzaktır asdfghjk

Takmasınlar ya,düşünsenize şöyle hafif kirli sakal karizma gösterecekken o yüze yakışır mı şimdi küpe :)
şimdi hayal ettim , yok yakışmıyor yahu (:

Küpeli oğlan görünce ben ;

1121wu1yw2.gif

Uzun saç ve küpe ben yakıştırmıyorum. Ruj da sürsünler bari
55f5nm.png

Saçma geldi bana biraz, Küpe bir aksesuardır. Bunun erkeklikle alakasını oturtamadım? Herkesin kendi düşünce ve fikri. Aksesuar isteyen istediği gibi kullanabilir. Bende toplam 5 adet küpe takıyorum. Bu erkeklikle alakası yok.

Bazılarına cok yakıısıo ama.Gayette takar

Geri