Erkek adam küpe takar mı ?

Konu sahibi son olarak 56 gün önce görüldü
;P
Ben Keremcemi hiç düşünmiyim. Ne bilim nelly karpova, zeynebim falan bunları düşüniyim.

Şaka bir yana bazılarına gerçekten yakışıyor küçük küpeler. Ama birde sırf özentilik olsun diye takanlar var. E bide göz zevki denen bir şey var. Babam onu küpesinden tavana asar :cici:

Ben simdi erkege küpe yakismaz desem bu adama cok ayip etmis olurum. Haksiz miyim Katre-i Matem ? Bazilarina cok yakisir.

Ceylan-Korkut-Ali-1.jpg

Ben simdi erkege küpe yakismaz desem bu adama cok ayip etmis olurum. Haksiz miyim Katre-i Matem ? Bazilarina cok yakisir.

Ceylan-Korkut-Ali-1.jpg

Bakarmısınız, bu adama nasıl da yakışmış. :) Yakışan taksın arkadaş. Ayrıca Deucalion yazdığına da katılıyorum, küpe bir aksesuardır, erkeklikle bir alakası yoktur.

Yakisan takar.
Kupe ile erkeklik olcutu olmaz
Kizlarda pantolon giymesin o zaman oyle sacma sey mi olur.

oladabilir olmayadabilir :D

Yakışana yaşıyor çok da karizmatik oluyorlar. :)
Takan taksın. :)

Taksin:p
dovme
motosiklet
kupe
ucu bir arada cok seviyorum. Bu konu da sansliyim ucu bir arada :p

küpe erkeğe yakışmaz.

O kadar saç uzattım ama hiç küpe takmadım tüm ısrarlara rağmen :) Ama isteyen takar,kime ne ki .

yakışana yakışıyo. . ama takmaması taraftarıyım. .

Takı, süs işidir. Süs, adama değil kadına yakışır. Erkeğin takmasına lafımız yok, adam olan takmasın yeter.

Erkek adam pembe giymez,erkek adam sac uzatmaz,erkek adam kupe takmaz,biyik birakti ulkucu,sakal birakti anarsist. Nedir bu erkeklerin cektigi hehe .)

Kafalarina gore takilsinlar tayt giymedikleri surece sikinti yok .)

Geri