Erkeğin aldatması ile kadının aldatması arasında bir fark var mıdır ?

Konu sahibi son olarak 985 gün önce görüldü

Erkeğin aldatması ile kadının aldatması arasında bir fark var mıdır ?

• Evet ikisinin arasında fark vardır. Şöyle ki ...

Kullanılan: 2 28.6%
  • Hayır ikisi de aynı

Kullanılan: 4 57.1%
  • Bilemiyorum

Kullanılan: 0 0.0%
  • Diğer;

Kullanılan: 1 14.3%

• Kullanılan toplam oy
    7
Kendimi iyi ifade edemediğimi düşünüyorum. Yani erkek aldatır yakışır aslanıma değil mantık. Her ikisi için de mide bulandıran bir eylem, cinsiyet farketmeksizin. Şayet ben farketmez dediğim vakit kadını yüceltmiş ona değer katmış olmuyorum ki. Yahut fark var dediğimde de erkeğe mükemmellik atfetmiyorum.
Özellikle bir önceki mesajimda yazdığım gibi kadına bu yaklaşımı konduramıyorum. Bu noktada eşitlikçi olma yanlısı değilim. Tabii ki her kadın bir değil fakat kadınlar erkeklerin kendine hakim olamayan dürtülerine oranla daha kontrollü, düşünebilme yetisi çok daha gelişmiş varlıklar annelik de en duygu yüklü yanı bu bütünün.

Siz burda banal banal bunları tartışacağınıza, açın müge anlıyı köyde swinger partisi yapmışlar diyecektim cli hocam benden önce demiş.

Ben aldatmadım hiç o kadar tahammül edemiyorum hayatım..D
Tabi değerlendirme yaparsak ; "Aldatma fizikseldir." erkekler çok güzel bir kadını da aldatabiliyor. Kusursuz bir evliliğin de içine edebiliyor. Aksiyoncu bu erkekler! Zaaflarına yeniliyorlar, kadınlar da ise onların çeyreği birliktelikten çok duygusal aldatma oluyordur. Muhtemelen o da sevgi yoksunluğundandır.
Ikisi de yanlış mı, yanlış.

aslinda farkli sebepler yatardi eskiden, kadin-erkek aldatmalarinda. artik o da yok. her iki taraf da delice psikopatca kudurmus

Aldatmaya meyli olan her iki cins de kendini aklamaya calışacak farklı nedenler buluyor .
İkisinin de ortak paydası tamamen uçkur mevzusu , gerisi boş .
Ha erkek ha kadın hiç farketmiyor , sonuçta o gözlere önceki gibi bakamaz o tene önceki gibi dokunamazsın .

nie???? girilen çıkılan yer farklı mı ???????????? iki yüzlüsünüz içiniz ............(ağırargoiçerir)

Aldatma konusunu da cinsiyetlere ayrıştırdık. Bu aralar bi ayrıştırma sevdasıdır gidiyor…

@Hatem alacağın olsun, bana bir kere bile shinicim demedin :( ben de shiniyim, değil miyim? Benim mahlam başka şekilde mi telafuz ediliyor? Nys…

Kadının aldatması, erkeğin aldatması diye bir durum yok aslında (BENCE). Aldatmak var sadece. (BENCE v2)

(Özet en altta)

Kadın o anki duygusal boşluğuyla, aşık sanmasıyla, kafasının karışmasıyla, libidosunun arşa varmasıyla vb bahanesi ne olursa olsun aldatmış olabilir. Zekidir ikna eder affedersin.

Erkek henüz evrimini tamamlayamamıştır, oğaa dişi kişi demiştir, lağn ahh be demiştir ya da kadının bahanelerini (bir önceki paragraf) benimsemiştir, kullanmıştır. Kadın aptalsa ikna edersin, affeder. (Ya da intikam alacaktır, olur öyle sıkma canını der o canı kendi elleriyle öyle bir sıkar ki kalbin kamışından çıkar)

Velhasıl kelam finalde olan iki tarafa da olur. İki taraf da üzülür, iki taraf da pişman olur, iki taraf da aptal yerine konulmuş olur, iki taraf da kendini daha zeki ve çapkın (!) hisseder. İki taraf için de aşağılık bir durumdur. Eşinin/sevgilinin başkasına aşık olması mı yoksa başkasıyla yatması mı seni daha çok üzer sorusu Ronaldo mu Messi mi sorusuyla aynı. (EVET BENCE) Şayet ikisi de farklı özellikte oyuncular. Aşk Messidir, Allah vergisidir. Yatmak Ronaldo’dur çalışma gerektirir…

İçinizde bir şeylerin eksildiğini hissettiğinizde bunu partnerlerinizle paylaşın. “Aman üzerim, kırarım, kıyamam” diye düşünüp saklamayın. Ortaya çıktığında yıkım daha beter oluyor şayet, bilirim. Yol yakınken dönün ya da düzeltmek için yollar arayın. Saman altından sular yürütmeyin…

-Aynıdır abi (özet)

Aldatma erkek için şerefsizliktir. Ancak; kadın için hem Onursuzluk hem de şerefsizliktir. Düşünün; Bir erkek bir kadını aldatıyor, işin acı tarafı kadınını aldattığı da bir kadın.! Şimdi aldatılan üzgün ama suçlu. Aldattığı ise hem şerefsiz, Hem onursuz. Sonra dön tüm suç erkekte de. Yok canım. Erkek cinsel konular da dar kayıplarla düşünür. Evde tatlı birşeyler varken - ay olmaz, git kendin al ye. Canım isterse veririm dersen, erkek zaten basit düşünüyor ya hani?.. dışarıda aramaya kalkınca, pastahane varsa.... Sizce -nayn Davut illede ev tatlısı olacak dermi? Hadi dedi diyelim ya pataneheci bizim evde de var buyur derse :) yaa zeki bayanlar, çokda zekice değil dimi yaptığınız? :)))) Önce bütünlüğü sağlayın sonra bize saldırın, eve nasıl derler, tüm varım. Hahaha = İt's a kapak :)

unutulanlar
unutanları
unutmaz unutamaz
bok unutur öyle bişey vardı

toplumun ne düşündüğünü biliyoruz da toplumun düşündüğünü düşünemem. hepsi kaypak, şerefsiz, pü pü pü allahın cezasıdır.

allah allah... bu abim neyin kapağını yaptı yine kendince, çıldırmalık. he bütün kadınlar onursuz haysiyetsiz de aldatan erkekler haklı.
boş bulunup ciddiye aldım yanlışlıkla. :(
kafayı yemeyin. aldatmanın cinsiyeti mi olur? suçlu suçludur. şerefsiz şerefsizdir. cinsiyeti olmaz kabullenin aaaaa.

Kimse kendiyle aldatmaz heralde ne saçma soru....

Geri