Erkeğin aldatması ile kadının aldatması arasında bir fark var mıdır ?

Konu sahibi son olarak 982 gün önce görüldü

Erkeğin aldatması ile kadının aldatması arasında bir fark var mıdır ?

• Evet ikisinin arasında fark vardır. Şöyle ki ...

Kullanılan: 2 28.6%
  • Hayır ikisi de aynı

Kullanılan: 4 57.1%
  • Bilemiyorum

Kullanılan: 0 0.0%
  • Diğer;

Kullanılan: 1 14.3%

• Kullanılan toplam oy
    7
Bende bugün lari gibiyim herkese hak veriyorum dkdk

ikiside aynı dışkının aynı renkleri kokusu farklı çıkıyor :D erkek olan erkek baskısının fazla olduğu toplumda yüceltiliyor kadın ise sokak tabirince lakaplara maruz kalıyor... iki tarafında kendisi için hayırlı olanı sadık olmaları... bir halt yiyeceksen boşanda yap.. erkeklik evli kadını elde tutup başka çiçeklerden polen almak değil .. kadınlık bu hızlı gelin istermi kafasıda yeni nesilin kıçından uydurduğu bir akım ama 45 yaş üstü kadınların başka erkek merakı arttı.. örnekleri çevremde çok... aldatmak demek eğer sıkıntı çile çekiyorsan bir sıkıntıdan başka sıkıntıya zıplamaktır bana göre... Bekar ne halt yerse yesin günahı sevabı onundur ama evlilik varsa cıks insanlık başka yerlerde

Erkeğe kritersiz de demişler e yuh yani :) Her erkek, her önüne gelen kadınla yatmaz öyle bir dünya yok.
Aldatma konusunda ise fark yoktur. İki cinsiyet de aynı seviyede ahlaksızlık yapmış olur. Biçilen roller ve algılardan dolayı toplumsal bakış açısı farklılığı vardır ama.

Bu tür konularla ilgili büyük büyük laflar etmeye gerek yok.
İnsanlar sürekli eleştiriyor, sürekli yorumlar yapıyor. Milyonlarca aldatan insan var, cinsiyet fark etmez ve bu tür kişilerin içimizde ve çevremizde hiç olmaması ilginç değil mi?
Sen iyi, ben iyi, diğeri iyi güzel hoş. Peki bu aldatanlar kimler?
Ne fark olacak ki cinsiyetler arasında, aldatma aldatmadır.
Çeşitlerini de yazmamış kimse, sevişerek, ruhsal vs vs ahaha.

Bence bir farki yok ama sanirim toplumda kadinin ahlak kurallarina daha cok uymasi beklendigi icin yapilan yanlisin da karsiligi o derece fazla oluyor. Ama beni rahatsiz eden ayri bir konu da - @yoSun a karsi yazmisim gibi durmasin sadece fikir cunku kendisini severim<3- kadinin yaptigi iyi ya da kotu bir harekette surekli anneliginin vurgulanmasi ya da bunun altina siginilmasi. Kadin guzel bir is yaptiginda ‘’eveet cunku o bir anne, iste anneligin gucu’’ kotu bir sey yaptiginda ise ‘’ ama o bir anne’’ lafina kosulmasi bi garip geliyor. Ozellikle gunumuzde anne olmamayi tercih eden kadinlarin bulundugunu da dusundugumuzde kadinin sadece anneligi uzerinden degerlendirilmesi ne bileyim bi tuhaf. Yine de herkesin kendi fikri tabi..

Sosyolojik açıdan mi biyolojik açıdan mi

Bence bir farki yok ama sanirim toplumda kadinin ahlak kurallarina daha cok uymasi beklendigi icin yapilan yanlisin da karsiligi o derece fazla oluyor. Ama beni rahatsiz eden ayri bir konu da - @yoSun a karsi yazmisim gibi durmasin sadece fikir cunku kendisini severim<3- kadinin yaptigi iyi ya da kotu bir harekette surekli anneliginin vurgulanmasi ya da bunun altina siginilmasi. Kadin guzel bir is yaptiginda ‘’eveet cunku o bir anne, iste anneligin gucu’’ kotu bir sey yaptiginda ise ‘’ ama o bir anne’’ lafina kosulmasi bi garip geliyor. Ozellikle gunumuzde anne olmamayi tercih eden kadinlarin bulundugunu da dusundugumuzde kadinin sadece anneligi uzerinden degerlendirilmesi ne bileyim bi tuhaf. Yine de herkesin kendi fikri tabi..
Yelda o tatlım xnndnd bende diyorum ben böyle bisey demedim...

Biri eşekliğinden biri köpekliğinden desek, çok mu anadolu kokarız?

@climax

Birini haklı çıkarmamız ve linç yememiz bekleniyor sanırım.

Korku olmasa bence her erkek yapar. Konu aslında becerikli ve cesur olan yada olmayan erkek meselesi

Hayvanlığına hayvanlık katmaktan geri durmuyorsun. Ama yaşayarak anlayacaksın. Seninle ilgili bunu öğrendim en azından.

En azından foruma alkollü girmiyorum.

Geri