Erkeğin aldatması ile kadının aldatması arasında bir fark var mıdır ?

Konu sahibi son olarak 982 gün önce görüldü

• Evet ikisinin arasında fark vardır. Şöyle ki ...

Kullanılan: 2 28.6%
  • Hayır ikisi de aynı

Kullanılan: 4 57.1%
  • Bilemiyorum

Kullanılan: 0 0.0%
  • Diğer;

Kullanılan: 1 14.3%

• Kullanılan toplam oy
    7

Her ikiside

Namussuz ve seref yoksunudur.

Fark etmez

Al' birini vur birine

solersem yer yerinden oynucak gerek yoq neyse bosfer

Vardır. Tasvip ettigimden değil ama vardır.

Kadın, bunu meslek haline getirmemisse eğer, sadece duygu beslediği erkekle yatar. Kadının sevismesinin ardında çoğunlukla duygusal sebepler yatar.

Erkegin ise bir kadınla yatması için illa duygusal bir sebep olması gerekmez. Yani erkek, her yattığı kadına karşı duygusal bir bağ kurmaz. O an libidosu yükselmiştir yatmıştır.

Yani kadın ve erkeğin aldatması arasında dağlar kadar fark vardır. Bunlar benim şahsi görüşüm olup lütfen gerizekalıca yorumlar atıp ikili polemik yaratmayalim.

Ya ne alakasi var? .p Kadin da gayet libidosu yuzunden birlikte olmus olabilir.

Bir fark yoktur, ikisine de ayni tepkiyi veriniz

• Beğen
Tepkiler: Aze
Aldatmak, taraf cinsiyet farketmeksizin mide bulandırıcı bir eylem. Her iki cinse de yakışmıyor. Fakat kadın bambaşka bir boyut bana göre. Kadına kodlanan değerler bambaşka en nihayetinde bir anne kadın. O yüzden kimseye yakıştıramadığım bu eylemi kadına konduramıyorum.

Ayrica duygu ile birlikte olmakla duygusuz birlikte olmayi niye farkli kefelere koydunuz? Biri affedilebilecek digeri affedilemeyecek bir eylem mi?

Sizin aslinda kizdiginiz baska birini sevmesi mi sevismesi mi?

Bunlari merak ettigim icin soruyorum. Yoksa, her kisinin kendi karari elbette. Ama kadinlara hep daha fazla sorumluluk atfedilmesini bir turlu sindiremiyorum .p Ikisini de insan kategorisinde degerlendirmek lazim

Aldatmanın cinsiyeti olmaz ve her koşulda aldatılan kişinin onurunu kıran, toplumda itibarını zedeleyen ve psikolojik olarak yıkım yaratan bir durumdur.
Kadın hakları savunucusu olup ya da kadına şiddete karşıyım deyip sonrasında başka bir kadının aldatılmasına vesile olan kadınları da sorgulamak gerekiyor. Kim yaparsa yapsın, hoş görülecek bir durum değildir.

Ayrica duygu ile birlikte olmakla duygusuz birlikte olmayi niye farkli kefelere koydunuz? Biri affedilebilecek digeri affedilemeyecek bir eylem mi?

Sizin aslinda kizdiginiz baska birini sevmesi mi sevismesi mi?

Bunlari merak ettigim icin soruyorum. Yoksa, her kisinin kendi karari elbette. Ama kadinlara hep daha fazla sorumluluk atfedilmesini bir turlu sindiremiyorum .p Ikisini de insan kategorisinde degerlendirmek lazim
Shinicim cevap vermeyecektim ama tutamadım. En başta tasvip etmedigimi, ama ikisinin farkli olduğunu belirttim kendimce.

Bir kadına, eşinin başkası ile sevişmesi mi yoksa sevmesi mi seni daha çok üzer diye sor. Sonra aynı soruyu bir erkeğe sor.

Kadınlara daha fazla sorumluluk atfedilmesinden değil. Aksine erkek daha kolay aldatacak bir yapıya sahip. Sadece aralarındaki farkı anlattım. Erkek önüne her gelenle yatabilir, illa duygusal bişey olmasına gerek yok çünkü kritersizdir dedim. Kadın ise aksine, bunu meslek haline getirmemisse sadece duygulari olan erkek ile yatar. Kriteri vardır.

Vardır kadın yeteri kadar ilgi görmezse aldatabilir, ama erkek öyle mi kadın ne yaparsa yapsın içinde varsa aldatır

Kadınlar sadece istekleri ile beraber olur, erkekler herkesle.

Shinicim cevap vermeyecektim ama tutamadım. En başta tasvip etmedigimi, ama ikisinin farkli olduğunu belirttim kendimce.

Bir kadına, eşinin başkası ile sevişmesi mi yoksa sevmesi mi seni daha çok üzer diye sor. Sonra aynı soruyu bir erkeğe sor.

Kadınlara daha fazla sorumluluk atfedilmesinden değil. Aksine erkek daha kolay aldatacak bir yapıya sahip. Sadece aralarındaki farkı anlattım. Erkek önüne her gelenle yatabilir, illa duygusal bişey olmasına gerek yok çünkü kritersizdir dedim. Kadın ise aksine, bunu meslek haline getirmemisse sadece duygulari olan erkek ile yatar. Kriteri vardır.
Ben bunu anlayamiyorum galiba Hatem : )) Yelda da yazmis bak, anne kodlamasi var diye kadinda. Kadina daha cok kondurulmama durumu var genelde toplumda. Onceden kadinin boyle bir olanaginin olmamasi idi belki nedeni. Ekonomik bir ozgurlugu yoktu, disari cikip yeni birini taniyamiyordu vs vs.

Erkege biraz kulp bulunuyor gibi, erkegin aldatmasi daha kolay diye. Bilemiyorum… Ben, kadina verilen tepkiyle erkege verilen tepkinin farkli olmasini kabullenemiyorum. Feministlik damarim tuttu yine .p

Ben bunu anlayamiyorum galiba Hatem : )) Yelda da yazmis bak, anne kodlamasi var diye kadinda. Kadina daha cok kondurulmama durumu var genelde toplumda. Onceden kadinin boyle bir olanaginin olmamasi idi belki nedeni. Ekonomik bir ozgurlugu yoktu, disari cikip yeni birini taniyamiyordu vs vs.

Erkege biraz kulp bulunuyor gibi, erkegin aldatmasi daha kolay diye. Bilemiyorum… Ben, kadina verilen tepkiyle erkege verilen tepkinin farkli olmasini kabullenemiyorum. Feministlik damarim tuttu yine .p
Bak şu, ben de anlatamiyor olabilirim.
Kadın, erkek fark etmez, bir ilişki içerisindeyken başka insana aşık olabilir. Bu etik değil ama olabilecek bir durum. Yani kadının aldatmasının altında en azından mantıklı bir sebep vardır. Bak tekrar ediyorum tasvip ettigimden değil, ama aşık olmuştur kadın ve yatmıştır. Ama erkeğin yatmasi için aşık olmasına gerek yok. Erkek aşık olmasa da yatar. Aralarındaki fark bu.

Nedense ibadeath illa cevap vermemi istiyor.

Geri