Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
O nerden çıktı ilginçNedense ibadeath illa cevap vermemi istiyor.
Yelda o tatlım xnndnd bende diyorum ben böyle bisey demedim...Bence bir farki yok ama sanirim toplumda kadinin ahlak kurallarina daha cok uymasi beklendigi icin yapilan yanlisin da karsiligi o derece fazla oluyor. Ama beni rahatsiz eden ayri bir konu da - @yoSun a karsi yazmisim gibi durmasin sadece fikir cunku kendisini severim<3- kadinin yaptigi iyi ya da kotu bir harekette surekli anneliginin vurgulanmasi ya da bunun altina siginilmasi. Kadin guzel bir is yaptiginda ‘’eveet cunku o bir anne, iste anneligin gucu’’ kotu bir sey yaptiginda ise ‘’ ama o bir anne’’ lafina kosulmasi bi garip geliyor. Ozellikle gunumuzde anne olmamayi tercih eden kadinlarin bulundugunu da dusundugumuzde kadinin sadece anneligi uzerinden degerlendirilmesi ne bileyim bi tuhaf. Yine de herkesin kendi fikri tabi..
Yelda o tatlım xnndnd bende diyorum ben böyle bisey demedim...
Ndnsndnnd sorun yok bebiskobebiko işte ben bu kadar okuyorum. Beni neden çok ciddiye almamanız gerektiğini görüyorsunuz..neyse ki yelda hanımı da severim.
Ne biliyim hormon falan var diyorlar. Bir de insan tek eşli değilmiş doğa tabiat fıtrat diyen var.Birini haklı çıkarmamız ve linç yememiz bekleniyor sanırım.
Ben de sayfaya geri donup, yosun ne zaman demis ki acaba diye baktim tekrarbebiko işte ben bu kadar okuyorum. Beni neden çok ciddiye almamanız gerektiğini görüyorsunuz..neyse ki yelda hanımı da severim.
Ne biliyim hormon falan var diyorlar. Bir de insan tek eşli değilmiş doğa tabiat fıtrat diyen var.
Korku olmasa bence her erkek yapar. Konu aslında becerikli ve cesur olan yada olmayan erkek meselesiİçini dök, korkma.
Korku olmasa bence her erkek yapar. Konu aslında becerikli ve cesur olan yada olmayan erkek meselesi