Ergenlik Şarkıları..

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti

eteğini koştururdun sokağımızda, sokak sus pus olur sana bakardı.

2000 yillarinda cikmis olan sarki:

2018 yapilan cover/remake:

bugunlerde ki ergenlerin dinledigi sarkilar da guzel ya :p kardesimin playlistinde hep bu tarz var

Msn zamanlari Turkiye'nin dort bir yanindan istekler gelirdi durduk yere. sadece benim basima gelen bise degil ha, arkadaslarim ve baska kizlara da gelirdi. arkadas grubumla toplandik, bunu konusurken karar verdik.. ortak bi hesap acip butun erkekleri oraya eklemistik. toplam 500-600 kisi olmustu. neyse, detaylari gecelim. guzel zamanlardi :d hatta o donem farkinda olmadan rapcilerle de konusmusuz. hani o "underground" dediginiz rapciler. bunun disinda siradan muhabbetler boyleydi:
erkek: slm
ben: as
erkek: nbr
ben: ii
erkek: cktgn brisi vr mi
ben: yk

iste o donemlerden kalan sarki :d

aklimda yarim yamalak bir kac isim kalmis ama sarkilarini bulamiyorum ya. bi kel adam vardi ve kullandigi isim pala miydi neydi. bir kac rapci daha vardi ama onlarin parcalari komple kaybolmus internet aleminden ya. mc kaymix - turk kizi parcasi gibi. ka ka kaymiiixxxx kaymix diye basliyodu :d suan ki arastirmalarima gore kaymix diye birisi yoktu ve hic olmadi. tabi google oyle diyo.

bi sarki daha vardi adini unuttugum. buyuk bi hit olmusu. adam eski sevgilisinden bahsediyodu ve koynunda buyuk bi yilan falan vardi. butun paki ve hintliler dinliyodu :emoji_thinking:
okay. nasil olduysa adami buldum ama aradigim sarkiyi bulamadim. bu da guzeldi ama :p

ergenliğim çok kötü geçmişti benim.

Geliyor gelmekte olan..
Bu şarkıyı sadece girişteki hareketi için dinlerdim.

Geri